תאמין לי רונן הפורום הכי טוב בארץ

bigtamar

New member
פורום ללא הפסקה...רונן,יאיר ואחרים

שבוע טוב לכם. רונן, בהמשך למסרים קודמים ביננו, נושא העריכה מתגלה כחיוני עד קריטי. תן קשר מינהלת קהילת הפורומים ואטפל. פעם הפכתי יממה ל 28 שעות, כשהייתי על הקו ת"א ל"א. נראה שבטבעון עושים זאת ללא כרטיס טיסה.... יאיר, מה שלומך. שרוט? אתה? לא נראה לי. חד וצלול כקריסטל. לילה טוב.

RonenM62

New member
תמר יקירתי,

ההודעה הזו תעלם כאן בתוך חצי שעה ל"תהום הנשיה" (כינוי ותיק לעמודים האחוריים). המקום לפרסום הודעות כגון אלו ולקבל עליהן תגובה ממשית הןא "פורום משוב". תודה על הפרגון לצוות. ואני מחזיר את הפרגון לך ולכל שאר החברים הרשומים אשר הגיעו לכמות מדהימה של 162, אתמול בערב. הפורום הינו מה שהוא, בזכותם, לא פחות מאשר בזכות צוות האתר ואני מבקש להחזיר את הפרגון לכולם. שבת שלום.

RonenM62

New member
הרעיון הוא יקירתי,

שאילו לא הייתי מגיב עכשיו להודעה זו...היא היתה פשוט עוברת לעמוד הבא ולא מקבלת את הבמה הרואיה לה. אילו התכוונת להפנות את תשומת ליבה של הנהלת הפורומים לבקשותיך, המקום הנכון לעשות כן, הוא פורום "משוב". אילו התכוונת רק לפרגן לנו "בתוך הבית" - אז אין לי מה לומר, מלבד - תודה. שבת שלום.

bigtamar

New member
רונן, אל תדאג הרעיונות שלי לא...

רונן, אל תדאג הרעיונות שלי לא נופלים, אלא שצריך לעבוד על זה חכם מול הנהלת קהילת הפורומים. הם שכחו בנושא הזה מה שאתה ואני לא נדע בשלשה גילגולים. תשמע, מה שאתם עושים כאן, לא קיים לדעתי, בשום מקום אחר, אולי, פורומי אוכל. כנס לשם- ynet ואחרים. אותה מתכונת מתאימה לך. סליחה, ניו-יורק מבקשת תשומת לב. שלח לי אימייל.

דונג

New member
../images/Emo47.gif ../images/Emo47.gif זה בסדר...

גם בפרש הוא משאיר עקבות

דונג

New member
../images/Emo70.gif שמח שחושבים על זה... ../images/Emo70.gif

מקווה שאכן תוציא מן הכוח אל הפועל את המחשבות, אתה מבוזבז כאן בתפוז

mah1

New member
תגיד אתה לא יודע לםתוח הודעה

מה אתה מעלה שירשורים מהאוב? הודעה זו היא לכל המעוניינים לפרסם תודות והערות . יש אפשרות לכתוב הודעה עם קישור ישיר לשירשור(הוראות יש בסרגל למעלה). פשוט זה עושה בלאגן במהלך התקין של הפורום.

למעלה