תאמין לי רונן הפורום הכי טוב בארץ

mah1

New member
ומה חשבת שעושים פה .

משחקים
או

RonenM62

New member
אני לא רואה סיבה למה שתהיה

מופתע... הרי אתה "מכיר" אותה כבר זמן מה... אבל תודה.

RonenM62

New member
סתם בא לי לענות לך בשם כל הצוות

ת ו ד ה. (אגב שמות כל חברי הצוות מופיעים ב"הודעת המנהל"...)

RonenM62

New member
היי יוסי...

אנחנו שמחים שאתה שמח
בכל מקום בו "מתערבבים" זה בזה אנשים, ישנם גם מתחים, התפרקות והתקסחות... זה טבעי, וכל זמן שזה מבוקר, אין לי כל צורך להתערב. כפי שאני חוזר ואמר פעם אחר פעם, הפורום לא שלי, אלא שלכם. אני רק מנהל משק הבית.

הצעה (נראה העלו משהוא דומה כאן)

יש לי הצעה לפורום בת של הפורום הזה יענו יש פורומים שיש פורום ראשי ואז פורום תחתיו לדוגמא לפורום תכנות ASP יש פורום תכנות ופורום חברתי (בשבילהם לדבר) אולי המנהל יפתח פורום בת לפורום הזה לחדשים (לי LOL) כי פשוט לא נעים לשאול שאלות כמו : "מה זה אגח, מה זה מעוף" ליד אנשים שכבר מתעסקים בזה שנים, ובשבילהם הקיצורים האלה ברורים כמו בשבילי נגד המילה צה"ל אני מרגיש לא במקום מה דעתך על הרעיון מנהל יקר

qet1

New member
בשביל זה יש את מילון המונחים...

חוץ מזה אם יפצלו את זה לפורום של מתחילים ופורום של מקצועיים...לא יהיה בכלל מי שיעזור לך...הרי כל מי שיודע משהו יהיה רק בפורום של המקצועיים
....

RonenM62

New member
אופסשםמשתמש

גם לי יש הצעת יעול... הכינוי שלך מכניס קצת אי-נוחות... אולי תשנה אותו לשם קצת יותר ענייני שניתן יהיה לקרוא לך בשם ולראות בך חלק מהחבורה? ולנושא עצמו: הפורום היה אתמול בן שבוע (ואף אחד לא הביא מתנה
)... אם הזמן יתפתחו גם לפי הצורך והעניין כלים נוספים ובהחלט אינני פוסל אפשרות לפורומים נוספים. יחד עם זאת, אם תעבור שוב על מטרות הפורום תגלה שזוהי בדיוק מטרתו - לסייע ולתמוך במשקיעים חדשים כמו גם במשקיעים ותיקים. תרגיש נוח לשאול. זוהי בדיוק המטרה. שגם אחרים יהנו מהתשובות לשאלותיך. אבל, מה שאני מבקש הוא שתנסה גם אתה ללמוד מתשובות שניתנו לאחרים. וליתר דיוק, שתנסה להפעיל את כלי החיפוש, להכנס ל- FAQ, למילון המונחים ולמאמרים, לפני שאתה "מתפרץ לרשת" עם שאלה שיתכן שניתנה עליה תשובה כבר כמה וכמה פעמים. אל תהסס לשאול ואל תתרגש מהאפשרות שיחשבו אותך "לטיפש"... כולנו התחלנו חסרי ידע לחלוטין, ושאלנו שאלות יותר מטומטמות, אלא שלא היה לנו במי להעזר... והמחיר היה ישירות בכיס.

חחח אממממ

אני אוהב את השם משתמש שלי פעם היה לי נורמלי אבל שחכתי את הסיסמא ואת השם (עשיתי FORMAT במחשב) אז שנכסתי והוא ביקש את שם המשתמש , נבהלתי וחשבתי במוחי " אופס שחכתי צריך שם משתמש" ואז רשמתי אופסשםמשתמש מאז אני כבר כשנה איתו (נראה לי) וטוב , איך שאתה רוצה אני "יציק" לכם עם שאלות מקווה שלא תתעצבנו

qet1

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

qet1

New member
../images/Emo6.gif

תראה...תשמע...תבין...העניין הוא ש.....כשזה יהיה חודש לפורום נעשה מסיבה גדולה!

למעלה