זונע קטנה!!!! זאת בערך הגיטרה הכי יפה בעולם!!!
R Rickenbacker 4001 New member 23/6/05 #84 תאמיני לי שראיתי... למעשה,יש לי שתיים חשמליות בבית,שהן מדהימות גמכן. אבל זאתי ]שוט...גרררר
B BlueBeIl New member 23/6/05 #95 היא גם עגולה ומאט כזאת ויש לה עטלף על הצוואר!!! שבילי מרטין בעצמו צייר!!! תראי לי גיבסון עם כזה דבר! אני נגד גיבסון כי זה ממש כמו מותג כזה, באלחס
היא גם עגולה ומאט כזאת ויש לה עטלף על הצוואר!!! שבילי מרטין בעצמו צייר!!! תראי לי גיבסון עם כזה דבר! אני נגד גיבסון כי זה ממש כמו מותג כזה, באלחס
W whatascene New member 23/6/05 #102 זה מותג כמו פנדר, מה לעשות היא הרוויחה לעצמה שם. חוצמזה שגם אני יכולה לצייר לעצמי עטלף על הצוואר P: אבל לצייר את בילי יותר מאגניב! הא!
זה מותג כמו פנדר, מה לעשות היא הרוויחה לעצמה שם. חוצמזה שגם אני יכולה לצייר לעצמי עטלף על הצוואר P: אבל לצייר את בילי יותר מאגניב! הא!
2 2יץ מהגיהנום New member 23/6/05 #92 אז יש לי רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif תקני את הגיטרה fender ( הגיטרה הזאתי שיש ל''לימפ ביזקיט'', ''מארון 5'', ''רד הוט צ'ילי פפרז'', ''דה קולינג'', ''בלינק 182''-ז''ל ועוד רבים טובים ואחרים ) ואז תהיה לך גיטרה טובה מהגיטרה שקראת לה שוט
אז יש לי רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif תקני את הגיטרה fender ( הגיטרה הזאתי שיש ל''לימפ ביזקיט'', ''מארון 5'', ''רד הוט צ'ילי פפרז'', ''דה קולינג'', ''בלינק 182''-ז''ל ועוד רבים טובים ואחרים ) ואז תהיה לך גיטרה טובה מהגיטרה שקראת לה שוט
W whatascene New member 23/6/05 #103 מממ..מה? ופנדר זה שם של חברה.. אם כבר התכוונת אולי לדגם סטראטוקסטר, ואין שום קשר בינו לבין הגיטרת PRS שיש לשלי.
מממ..מה? ופנדר זה שם של חברה.. אם כבר התכוונת אולי לדגם סטראטוקסטר, ואין שום קשר בינו לבין הגיטרת PRS שיש לשלי.
R Rickenbacker 4001 New member 23/6/05 #85 הלוואי עליי באס..../images/Emo99.gif כשאני אסיים ללמוד חשמלית, אני אלמד בס, אקנה בס יפה, ואתן לך את הישנה.
הלוואי עליי באס..../images/Emo99.gif כשאני אסיים ללמוד חשמלית, אני אלמד בס, אקנה בס יפה, ואתן לך את הישנה.
B BlueBeIl New member 23/6/05 #97 אני רוצה את הבס, לא את החשמלית! אני לא צריכה עוד גיטרה חשמלית.... אבל מה זה אסיים ללמוד על חשמלית? אנשים לומדים על חשמלית ארבע שנים וגם הרבה יותר....
אני רוצה את הבס, לא את החשמלית! אני לא צריכה עוד גיטרה חשמלית.... אבל מה זה אסיים ללמוד על חשמלית? אנשים לומדים על חשמלית ארבע שנים וגם הרבה יותר....
נ נועלה 123 New member 21/6/05 #18 אתם יודעים מה יהיה הכי טוב?? גרין דיי מחממים את נינטוש המאממת ואת שיוש גבסו שיעשה לי ילד כפרעליו, ואת שירוש מימונוש... חחח נסחפתי קצת.. בעעע כוכב נולד!!8-(
אתם יודעים מה יהיה הכי טוב?? גרין דיי מחממים את נינטוש המאממת ואת שיוש גבסו שיעשה לי ילד כפרעליו, ואת שירוש מימונוש... חחח נסחפתי קצת.. בעעע כוכב נולד!!8-(
מ מכה0אפורה New member 21/6/05 #27 סתם חח עיזבו אני פשוט שונאת בדיחות כאלה שנגררות יותר מידי אז אני מנסה להפוך את זה לרציני..