תאמת? גנבתי את הרעיון מפורום אחר

נועלה 123

New member
../images/Emo3.gif

שליייייייי יש לך גיטרה שולטת.. את לא מחליפה לבס

BlueBeIl

New member
אבל להיות בסיסטית זה כל כך הרבה

יותר שווה מלהיות גיטריסטית!! חח וזה מצחיק לא לעבור לבס בגלל הגיטרה

נועלה 123

New member
אה... להיות בסיסט זה קשוח ואפל?

אם כן, אני מאשרת לך לעבור...
לא, סתם.. אממ.. לא חבל על הגיטרה? היא נראית שווה כזאת, וגם.. לא יודעת, לא בא לך יותר לנגן על גיטרה? בכלל?

BlueBeIl

New member
כן היא שווה ביותר וכיף איתה(-:

אבל את לא יודעת איזה הנאה זה היה לנגן על הבס של המורה שלי
ומאז בקושי נגעתי בה... רק לנגן קצת בס ליין. כמעט הפסקתי עם אקורדים בשבוע האחרון... כעקרון נורא שמחתי כשהצלחתי לנגן שירים של גרין דיי ועוד כמוהם ושהם ישמעו סוף סוף כמו המקור, אבל לסולואים אין לי כוח וכל הדברים הבאים בכלל לא מעניינים אותי ו... פאוור קורדס נמאסים עליך בשלב מסויים
להיות בסיסטית זה לאו דווקא אפל, אבל זה מאגניב ביותר. תראי איזה בסיסטית מגניבה
היא ממיליון דד. פעם הקשבתי להם קצת

נועלה 123

New member
השיער זה הפרצוף שלה??../images/Emo12.gif

קיצר, אם את ממש אבל ממש מתה לבס, תבקשי מהמורה שלך שישאיל לך אותו ותנגני איתו קצת.. לא חבל על 4000 ש"ח כמעט?

GD ROCKS

New member
../images/Emo99.gif

יא איזה גיטרה מושלמת!!! סתם שאלה.. אבל אני חייבת לדעת.. כמה היא עלתה לך? ולמה להחליף??!!? תחסכי ותקני בס אל תחליפי את הגיטרה!

GD ROCKS

New member
חחח..

לכי למורה פרטי או שתלמדי עם אתרים באינטרנט או שתיקני ספר. איזה גיטרה יש לך? מאיזה חברה?

t r e c o o l

New member
אן לי מושג איזה.. אבל אני הולכת

ללמוד בחוג.. יש לי ספר לימוד אבל לא הבנתי כלום..

barboshkiss

New member
לא חשבת לנצל אותה?

אבל ת'אמת אני מחפשת כבר הרבה זמן מורה לגיטרה ואין אני לא מוצאת אז בינתיים אני ככה לומדת בבית לבד וקניתי חשמלית לפני כבר חודש (אם אני לא טועה) אבל החלפתי אותה לפני שבוע לגיבסון (יד שניה) ראר והיא כ"כ יפה...

whatascene

New member
איפה את נמצאת?

את יכולה לחפש גם בדפי זהב חח ולעשות שיעורי ניסיון עד שתמצאי משהו טוב. איזו גיבסון קנית?

BlueBeIl

New member
היא עולה כעקרון 3900

אני קניתי אותה ב3300 (כשהמורה שלך הוא השותף לדירה של המוכר בחנות זה עוזר...
) ולחסוך ממה? אין לי עבודה.... ואני לא רוצה לחסוך שנה את המשכורת הצבאית עכשיו

מדברים על גיטרות..../images/Emo163.gif

אני רוצה ללמוד גיטרה, אבל אבא שלי לא מרשה לי. כאילו, קלאסית הוא מרשה אבל לא חשמלית כי אנחנו בבנין דירות! אוף. אין לי ממש מקום אחר להתאמן בו חוץ מהבית... X:

BlueBeIl

New member
תגידי לו שיש ווליום

כעקרון אם את לא משתמשת באפקט דיסטורשן בכלל זה פחות רועש מגיטרה קלאסית כשאת מנגנת עליה בהתלהבות.... ואז לאט לאט תגבירי את הווליום ותוסיפי דיסטורשן, ככה אני עשיתי
א-ב-ל בכל מקרה תתחילי על קלאסית ותראי לאן זה לוקח אותך. מה שלומדים על חשמלית בקושי שונה בכל מקרה...

זה היה התכנון.../images/Emo163.gif

להתחיל עם קלאסית ואז לעבור לחשמלית. אבל בכל מקרה חברה שלי מוכרת עכשיו חשמלית ממש בזול... זו הזדמנות ממש טובה. נראה, אני פשוט אגיד לו שאני אנגן חלש עם החשמלית. במילא עד שאני אשיג מגבר. XD אני אשכנע אותו איכשהו.

BlueBeIl

New member
חח אני לא הזכרתי את זה,

לא רציתי שיכריחו אותי לנגן ככה.... אבל בכל מקרה אין לי את האוזניות עם החיבור הזה של המגבר.

את החיבור למגבר

אפשר לקנות מכל חנות אלקטרוניקה ומוזיקה קטנה, פשוט תשאלי אם יש להם את הדבר הזה שופך חיור קטן של אוזניות לגדול
ת'אמת לנגן עם אוזניות זה לא כזה נורא, במיוחד עם אוזניות גדולות ואיכותיות שגם חוסמות את כל הרעש ברקע

למעלה