תאריך למפגש הראשון של פורום בליץ'

JeeChan

New member
תאריך למפגש הראשון של פורום בליץ'

ובכן מכיוון של 23.10 שרשרו הכי הרבה
, המפגש נקבע ל23.10, שעה 16:30 על גג עזריאלי (ולמי שלא יודע הכוונה לקומה השלישית שבעזריאלי ליד קפה הילל). מקווה שכולכם תגיעו בהמוניכם =] אם לא תזהו אותי, אז צרו איתי קשר במסנג'ר ([email protected]). ואני אשלח לכם תמונה שלי ואז תוכלו לזהות אותי בגג =] ואני גם מוכן לתת במסנג'ר את הסלולרי שלי למקרה שמישהו לא מתמצא איך להגיע.

Jifannit

New member
באה! DDDDDD:

גם אם זה על חשבון 1240. כי אין דבר בעולם (נו, יש כמה, אבל ניחא) שיעצור אותי מלצרוח על כל חצי מילה של אור "קאוואי"! DDDD: וכדי שתזהו אותי, הינה תמונה. למרות שהיא לא ממש תעזור כי היא לא ברורה.

Jifannit

New member
למה? המוכרים של החנויות ישנים בין

שתיים לארבע ^-^ או ש...לא @_____@ כי אז יחשיך מהר ונוכל להפחיד אנשים יותר בקלות? ^^"

JeeChan

New member
כי כי כי לידידה של אור יש יומולדת

בעזריאלי באותו הזמן ואם היא תראה שאני קבעתי מפגש על היומולדת שלה, זה יהרוס לה את היומולדת והיא תשנא אותי :(, אז קבעתי קצת יותר מאוחר D:

keep smiling

New member
גםאני אוכל אותך. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

לא רק קיאריט. גם היומולדת שלי~~ ^פ^

באה../images/Emo45.gif

אני סתם לא קשורה -.-".. (שירה צ'אן דס ^0^) . . . . . . . . . . (הצטרפתי לא מזמן... גומן שאני לא כותבת הרבה *נסקלת*)

אבוא.

אני אביא את כרך 6 של בליץ' שלי וסוף סוף יהיו לי עוד קצת אנשים שינחמו אותי על זה שהוא נרטב לי בתיק ולא יגידו לי דברים בסגנון "על מה את מייללת, סתם קומיקס". =____=

Ichimaru Gin

New member
מה מי אומר כזה דבר !~!?~!~?!~?!

זה לא סתם קומיקס זה מנגה ומנגה שעולה הרבה כסף~

בדיוק. ><

שלא לדבר על זה שקיסוקה היקר שלי על הכריכה נהיה גלי ועם בלוטות כזה... קשה לי לתאר את זה. מה שקורה כשדפים נרטבים. =___=

ואת גם צורבת לי את המנגה

בתמורה לאנימה. אני חייבת כרך 18 ~עכשיו~, ברור?! -מנחמת-

אממ

יש אתר שאפשר להוריד ממנו את המנגה בהורדה ישירה, אם באלך.X= *מתחבאת מאחורי הכיסא מחשב*

למעלה