לאא, גל לבוא ;-; אז בשביל האנשים? ^^" לבואאאאא!
J Jifannit New member 6/10/05 #43 אילו מנגות יש לך, אם בכלל? נראה עד כמה אני יכולה לנצל פה אנשים תמימים ^.^ למרות שאנבי לא תמימה כל כך
E Envious New member 6/10/05 #45 בררר T.T איו לי מנגות של בליץ' :X יש לי וליום 1 של פול מטאל אלכימיסט *מנצנצת* ווליום 4 של נארוטו :X ורק אנבוש מנצל אנשים;;
בררר T.T איו לי מנגות של בליץ' :X יש לי וליום 1 של פול מטאל אלכימיסט *מנצנצת* ווליום 4 של נארוטו :X ורק אנבוש מנצל אנשים;;
J Jifannit New member 6/10/05 #55 נהמע לנצל אנבי! בבקשה D: כלדבר טוב בשבילי. חוץ מיאוי O.O''''' יאוי... אמא! ;O;
J Jifannit New member 6/10/05 #44 אעע ;-; אור? מישהו? ;-; חנץ בעלת הקול הצ'יבי!!! ;-; ;-; את חייבת לבוא! ;-; תביאי את ליעט ותגידי להורים שלך שהיא תשמור עליך ותגן עליך מפני כל אונס ממוצע! ;-; חנץ צ'אן שלי חייבת לבוא ;-; שאור ידבר עם ההורים שלך אומשהו!~ *הולכת לבכות*
אעע ;-; אור? מישהו? ;-; חנץ בעלת הקול הצ'יבי!!! ;-; ;-; את חייבת לבוא! ;-; תביאי את ליעט ותגידי להורים שלך שהיא תשמור עליך ותגן עליך מפני כל אונס ממוצע! ;-; חנץ צ'אן שלי חייבת לבוא ;-; שאור ידבר עם ההורים שלך אומשהו!~ *הולכת לבכות*
J Jifannit New member 8/10/05 #68 כעכעכעכעכע!!!!! חנ, בבקשה בבקשה לתת לאור צ'אן לשכנע הורים ;-; אור יהיה גבר-גבר וישמור עליך מפני כל אונס או יותר גרוע... פאנגירל חולת יאוי.
כעכעכעכעכע!!!!! חנ, בבקשה בבקשה לתת לאור צ'אן לשכנע הורים ;-; אור יהיה גבר-גבר וישמור עליך מפני כל אונס או יותר גרוע... פאנגירל חולת יאוי.
D dark max New member 6/10/05 #50 לאלאלאלא מזה לא באה? שכנעי את ההורים שלך! מואהאה אני רוצה להכיר פנים-אל-פנים את התומכת הנלהבת של השים הינאמורי/היטסוגאיה [ ]
לאלאלאלא מזה לא באה? שכנעי את ההורים שלך! מואהאה אני רוצה להכיר פנים-אל-פנים את התומכת הנלהבת של השים הינאמורי/היטסוגאיה [ ]
J Jifannit New member 6/10/05 #56 נכוןנכון שאנחנו נסחוב אותה מהבית? D: *תומכת נלהבת של השיפ הינאמור/היטסוגאיה* אהמ, קילע -.-'
D dark max New member 7/10/05 #63 מה? אה, אני אעזו לך לסחוב אותה מביתה הקט. קיל לא מקבלת 'לא' כתשובה (-8