אני יהיה בצבא נראה לי אם לא אני אבוא
S s h i n i g a m i New member 5/10/05 #15 יאי! אני יכולה לבוא אם אני אמצא דרך להגיע! קאוואי!!! 23! יאי! מה עושים שם?
D dark max New member 5/10/05 #23 יאי! אבא שלי יכול להסיע אותי! מואהאהאה! *מתחילה לתכנן מה להביא, כמה כסף וכו'* מה נעשה שם? אני צכה לדעת כדי שאדע מה להביא.
יאי! אבא שלי יכול להסיע אותי! מואהאהאה! *מתחילה לתכנן מה להביא, כמה כסף וכו'* מה נעשה שם? אני צכה לדעת כדי שאדע מה להביא.
מ מלפפון ים New member 6/10/05 #27 יאי לפגוש שוב את גיליD : את תרצי לבוא איתי לקומיקאזה/קומיקס וירקות לקנות את המנגה של בליץ'? [אולי תקראי לי רומנטיקנית, אבל להחזיק מנגה ממש בידיים זה הרבה, הרבה יותר מאשר לקרוא במחשב.]
יאי לפגוש שוב את גיליD : את תרצי לבוא איתי לקומיקאזה/קומיקס וירקות לקנות את המנגה של בליץ'? [אולי תקראי לי רומנטיקנית, אבל להחזיק מנגה ממש בידיים זה הרבה, הרבה יותר מאשר לקרוא במחשב.]
J Jifannit New member 6/10/05 #29 יאייייייייייי ענברה וקילע באות! ^_____________^ יהיה כיף, מה? נכון שאת רוצה שגם אני אבוא איתך? *.*
D dark max New member 6/10/05 #47 כה 9_9 חבל שאין לי ממש כסף לקניית מנגה... הכל הלך על הפוסטרים... טוב, נצטרך להתחנן
J JeeChan New member 6/10/05 #30 נסתכל על מנגות של בליץ',נצרח על הגג שאיצ'יגו בישי וגם היטסוגאיה DDD: ונלך לקומיקס וירקות ולא יודע נעשה מה שכל מפגש עושים D:
נסתכל על מנגות של בליץ',נצרח על הגג שאיצ'יגו בישי וגם היטסוגאיה DDD: ונלך לקומיקס וירקות ולא יודע נעשה מה שכל מפגש עושים D:
J JeeChan New member 5/10/05 #17 יומולדת מאוד חשוב למשהי מאוד חשובה באותו היום יערך גם לקיפי שלנו יומולדת (היומולדת שלה ב15.10, אז היא תהיה בת 17), אז נחגוג לה יומולדת DDDDDDDD: (מוזמנים להכין לה כרטיסי ברכה)
יומולדת מאוד חשוב למשהי מאוד חשובה באותו היום יערך גם לקיפי שלנו יומולדת (היומולדת שלה ב15.10, אז היא תהיה בת 17), אז נחגוג לה יומולדת DDDDDDDD: (מוזמנים להכין לה כרטיסי ברכה)
K keep smiling New member 5/10/05 #18 לאבאה. =\ ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif לא יכולה להגיע. ^^;; בעצם כן. D: [יומולדת, חע. ]
לאבאה. =\ ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif לא יכולה להגיע. ^^;; בעצם כן. D: [יומולדת, חע. ]
K keep smiling New member 6/10/05 #42 את גם אוקטובר? O: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif כל העולם נולד באוקטובר! אפילו ביל גייטס! D:<
את גם אוקטובר? O: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif כל העולם נולד באוקטובר! אפילו ביל גייטס! D:<
L Lust chan New member 5/10/05 #19 ../images/Emo45.gif אני חושבת -.-" ../images/Emo135.gif אבל יש שתי בעיות: א'. אני בקושי מגיבה כאן "^^ ב'. אמא שלי לא בטוח תרשה לי <___< חסר לה שלא, אני פשוט אהרוג אותה @_@"
../images/Emo45.gif אני חושבת -.-" ../images/Emo135.gif אבל יש שתי בעיות: א'. אני בקושי מגיבה כאן "^^ ב'. אמא שלי לא בטוח תרשה לי <___< חסר לה שלא, אני פשוט אהרוג אותה @_@"