תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה

Hadar 169

Active member
הרחק ממך, הרוזן, יפה שלי, מחר ולתמיד, האביב של בהאר, גבר אוהב, בלנקה וסגולה כמו הים 2 והיופי שבך שלא משודרת אבל נמצאת בספריית ויוה איסטנבול.
נראה שללא הטלנובלות המקסיקניות של פרימיום אבל נשמע נחמד ספריית מיקס שכזאת👍
למרות שאין את זה בהוט וזה בטח גם בתשלום כמו כל דבר חח|מזיע|
זו ספרייה זמנית?

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שללא הטלנובלות המקסיקניות של פרימיום אבל נשמע נחמד ספריית מיקס שכזאת👍
למרות שאין את זה בהוט וזה בטח גם בתשלום כמו כל דבר חח|מזיע|
זו ספרייה זמנית?
האמת כשנכנסתי לתכנים נראה שזאת רק פרסומת של ספריות הערוצים, כי ראיתי שהסדרות של פרמיום אצלי בתשלום ושל ויוה איסטנבול וויוה וינטג' שעשיתי מנוי להם אני יכול לראות גם דרך הספרייה הזו. בכל מקרה זאת ספרייה בתשלום, אבל נראה שזה כלי שיווקי נוסף כדי לגרום לרכוש את ספריות הערוצים, אם אפשר לקרוא לזה כך כי שליש מספריית ויוה איסטנבול זה מה שלא משודר עכשיו ולא שודר לאחרונה בערוץ, לכן כנראה היא בתשלום למרות שהערוץ בחינם.

Hadar 169

Active member
לפי ויוה לגאות של תשוקה יש רק 40 פרקים8-*
איך פער כזה גדול אם במקסיקו שודרו 65 פרקים? קטע מוזר.
ואם כך אז היא ממש קצרצרה|אקשן|

evglev1

Well-known member
מנהל
לפי ויוה לגאות של תשוקה יש רק 40 פרקים8-*
איך פער כזה גדול אם במקסיקו שודרו 65 פרקים? קטע מוזר.
ואם כך אז היא ממש קצרצרה|אקשן|
זה לא פשוט התקצירים מעודכנים עד לשבועיים קדימה כמו באתר הישן ובניגוד לסדרות של ויוה וינטג' ושידורים חוזרים בויוה אין תקצירים עד הסוף מראש. אם תקראי תקציר של פרק 40 הוא ממש לא תקציר של פרק אחרון. כמו באתר הישן התקצירים לסדרות החדשות מתעדכנים משבוע לשבוע או משבועיים לשבועיים.

Hadar 169

Active member
זה לא פשוט התקצירים מעודכנים עד לשבועיים קדימה כמו באתר הישן ובניגוד לסדרות של ויוה וינטג' ושידורים חוזרים בויוה אין תקצירים עד הסוף מראש. אם תקראי תקציר של פרק 40 הוא ממש לא תקציר של פרק אחרון. כמו באתר הישן התקצירים לסדרות החדשות מתעדכנים משבוע לשבוע או משבועיים לשבועיים.
הכוונה לאחד הפוסטים הקודמים שהם פרסמו עלייה בפייסבוק שלהם, ראיתי שהם ענו לשני אנשים ששאלו שיש לה 40 פרקים
אבל עכשיו שאני רואה את התקציר זה באמת לא הגיוני אז כנראה שהם התבלבלו(y)זהו זה היה נראה לי מוזר חח גם ככה 65 פרקים זה לא מאוד ארוך

evglev1

Well-known member
מנהל
הכוונה לאחד הפוסטים הקודמים שהם פרסמו עלייה בפייסבוק שלהם, ראיתי שהם ענו לשני אנשים ששאלו שיש לה 40 פרקים
אבל עכשיו שאני רואה את התקציר זה באמת לא הגיוני אז כנראה שהם התבלבלו(y)זהו זה היה נראה לי מוזר חח גם ככה 65 פרקים זה לא מאוד ארוך
הם בסיפור האי הטורקי טעו אמנם פחות מזה, שאני זכרתי שלסיפור האי 82 פרקים, הם כתבו ש-84. ובתקצירים ראיתי שבדיוק באמצע בסדרה 83 פרקים.

evglev1

Well-known member
מנהל
ויוה השתגעו לגמרי, המחליפה של דילה, היא בובה פראית. וזאת אחרי שבשידור הקודם טענו שזה השידור האחרון. ולראשונה בהיסטוריה של ויוה, שידור חמישי בערוצים, שאינו פרקי החלטות, ולא, אני לא מכליל את השידור החוזר בערוץ 22, בובה פראית שודרה שלוש פעמים בויוה הרגיל, כשהפעם השלישית לאחר שנים כשנטליה אוריירו הייתה אמורה להופיע בהיכל המנורה ועכשיו פעם שנייה בויוה וינטג'. אז עכשיו לזמן מה תהיה טורקית אחת ויחידה בערוצים בתשלום, שזה יפה שלי שגם נגמרת בעוד חודש, אבל סביר להניח שתוחלף בטורקית.

ומצד שני שידור חמישי יוצר תקווה לשידורים נוספים בעתיד של אנטונלה, רובי, אני בטי המכוערת המקורית, קפה בניחוח אישה המקורי, וכמובן הסדרות של ויליאם לוי כישוף ואהבה מנצחת וכך גם בטורקיות ישנות שכפי שקרה עם נורה ורסיסים יכולות להגיע גם לויוה איסטנבול, כפי שהן הגיעו אחרי שידור אחד בויוה וינטג', אחרות יכולות להגיע אחרי שני שידורים.

Hadar 169

Active member
ויוה השתגעו לגמרי, המחליפה של דילה, היא בובה פראית. וזאת אחרי שבשידור הקודם טענו שזה השידור האחרון. ולראשונה בהיסטוריה של ויוה, שידור חמישי בערוצים, שאינו פרקי החלטות, ולא, אני לא מכליל את השידור החוזר בערוץ 22, בובה פראית שודרה שלוש פעמים בויוה הרגיל, כשהפעם השלישית לאחר שנים כשנטליה אוריירו הייתה אמורה להופיע בהיכל המנורה ועכשיו פעם שנייה בויוה וינטג'. אז עכשיו לזמן מה תהיה טורקית אחת ויחידה בערוצים בתשלום, שזה יפה שלי שגם נגמרת בעוד חודש, אבל סביר להניח שתוחלף בטורקית.

ומצד שני שידור חמישי יוצר תקווה לשידורים נוספים בעתיד של אנטונלה, רובי, אני בטי המכוערת המקורית, קפה בניחוח אישה המקורי, וכמובן הסדרות של ויליאם לוי כישוף ואהבה מנצחת וכך גם בטורקיות ישנות שכפי שקרה עם נורה ורסיסים יכולות להגיע גם לויוה איסטנבול, כפי שהן הגיעו אחרי שידור אחד בויוה וינטג', אחרות יכולות להגיע אחרי שני שידורים.
חח כמה אפשר|מזיע|
כבר יכלו להחזיר את טרה נוסטרה|כתר|לוינטג' אם לא לויוה הרגיל

evglev1

Well-known member
מנהל
בקצב הזה אני חוששת שהם פשוט יתחילו שידור נוסף ברצף של "מרגריטה".
יכול להיות שהם יעשו את זה לפני השידור של העונה השנייה.
חשבתי אם יחליטו לשדר את שתי העונות של תשוקת הנצים יחד אם זה מתאים לוינטג' או לפרמיום ואז מסתבר שיש פתרון פשוט בויוה טלנובלות כי העונה הראשונה שודרה כבר בויוה וינטג' והעונה השנייה שודרה גם בפרימיום וגם בויוה טלנובלות. מצד שני בניגוד לסלסטה תמיד סלסטה הפרקים ממוספרים כפרקי עונה שנייה ופרק ראשון של עונה שנייה הוא פרק 1 ולא פרק 189.

lili1992

Active member

זה מרתיח!!!!!
שידור נוסף של הסדרה המאוסה הזאת בתקופת זמן כל כך קצרה, כאילו אין משהו אחר להחזיר לשידור!

evglev1

Well-known member
מנהל
זה מרתיח!!!!!
שידור נוסף של הסדרה המאוסה הזאת בתקופת זמן כל כך קצרה, כאילו אין משהו אחר להחזיר לשידור!
אם כבר שהיו משדרים שוב את אנטונלה או יאגו, יאגו זה גם היה שידור חמישי בערוצים, ואנטונלה בכלל בפעם הראשונה שודרה בערוץ 3 אז שידור רביעי ובכלל תרגמו אותה מחדש, אז עם התרגום הזה זה שידור שלישי.

lili1992

Active member
אם כבר שהיו משדרים שוב את אנטונלה או יאגו, יאגו זה גם היה שידור חמישי בערוצים, ואנטונלה בכלל בפעם הראשונה שודרה בערוץ 3 אז שידור רביעי ובכלל תרגמו אותה מחדש, אז עם התרגום הזה זה שידור שלישי.
רשימת הסדרות ה"נוסטלגיות" שאפשר לשדר כל כך ארוכה, שזה פשוט מרתיח שבוחרים שוב את הסדרה הזו.
ברור שאולי חלק לא זמינות, חלק דורשות תקציב גבוה יותר, ושלאחרונה החזירו שתי סדרות של טלוויסה, אבל עדיין יש עוד מבחר עצום של סדרות להחזיר.
וזה שחלק מהסדרות בערוץ הן טורקיות... אפילו לא אתייחס לזה...

למעלה