תבלעי הכל, זונה שלי….

תבלעי הכל, זונה שלי….../images/Emo128.gif

או-רן היקרה, חשבתי רבות אם לכתוב לך, יודעת אני שהמצב בבית לא קל ושהמון פעמים ישנה התחושה שהפתרון למצב מצוי רחוק מהבית , פעמים רבות שאלת אותי , אם החיים שלי טובים וכמה את מאושרת לראות את הוריי ואחיי מסודרים כלכלית , עם קורת גג ומזון , בלי דאגות למחר. זה אומנם מנחם אותי , אבל דעי, כי המחיר שאני משלמת גדול , ישנם לילות שאני מתעוררת בבעתה ומתחילה לבכות , להתכווץ בתוכי כי הגהנום שחי בי שורף בי ומכלה כוחותיי. בפעם הראשונה שהגעתי לביתם שמחתי, הם נראו זוג נחמד, הוא רופא , היא פסיכולוגית , 2 ילדים , כלב..משפחה רגילה , כמו שראינו בסרטים של בית הקולונע ההוא , זוכרת? כבר מהיום הראשון הבעל הביט בי במבט משונה , אבל הרכנתי ראשי ועשיתי עצמי כלא מבינה, תמיד חששתי מהבעלים , אנחנו טרף קל והם יודעים זאת. כל אימת שנותרתי עימו ביחידות בחדר זה או אחר , נחפזתי לסיים את מלאכתי , מחשש כי ישלח ידו או שמא יאמר משהו שעליו לא אוכל להשיב. כך , חלפו על פני הימים , טרודה הייתי במטלות הבית , בישלתי וניקיתי וטיפלתי בילדיהם , הייתי מסופקת ומאושרת על המזל הרב שנפל בחלקי ואת המעות שהצלחתי לחסוך הייתי אוספת במעטפה כחולה ושולחת הביתה , מעטפה כחולה היתה תמיד עם כסף ומעטפה לבנה אותה דאגתי לשלוח אחת לשבוע ובה סיפרתי כי שלומי טוב וכי הכל מתנהל כשורה. מזה 4 חודשים או-רן היקרה המעטפות הלבנות שלי נושאות עימן שקרים, דבר אינו כשורה , כי נגזל ממני הדבר היקר ביותר שהיה לי, גזלו ממני את צלמי… מאחר והסוד הזה שמור עימי כבר 4 חודשים , חשה אני , או-רן שלי שאם לא אספר , אמות, ואומנם מאושרת הייתי במותי , אולם הידיעה כי גורלם של משפחתי , של אימי ואחיי הקטנים תלוי בתכולתן של מעטפותיי הכחולות, מחוייבת אני לשמר עצמי למענם , ורק למענם. הכל התחיל באותו סופ"ש שבו נאלצה הגברת להעדר בשל כנס שהתקיים בעיר אחרת, הילדים נלקחו לסבתא רבה ונותרנו רק אני והוא , בגפנו. חששתי נורא, וגמלה בלבי ההחלטה להיוותר בחדרי ככל שיעלה בידי , מאחר והבית כבר היה נקי ומסודר, ובחסרונם של הילדים הצטמצמו מטלותיי לאין שיעור, כל שנותר עליי זה עיתים לשאול באם יש משהו שהוא זקוק לו , ולדאוג להגיש לו את מזונו… ביום הראשון להעדרות שאר יושבי הבית , לא קרה דבר , הוא היה טרוד בעבודתו וכמעט ולא החליף עימי מילה, בבוקר למחרת קרה הדבר אשר יגורתי מפניו כל כך.. בעודי טורחת במטבח , מתקינה עבורו את ארוחת הבוקר , שמעתי את צעדיו ההולכים וקרבים "בוקר טוב" לחשתי והמשכתי במלאכתי , הוא לא אמר דבר , קרב אליי , נשימתו היתה קרובה, ליבי החל לפעום בחוזקה אולם שתקתי, רציתי להסתובב אולם קפאתי על מקומי כי חשתי בצינה אשר שרתה עליי מעברו, הוא הושיט את ידו והסיט את שערי , קרב אל אוזני ולחש לי "את תעשי מה שאומר לך, אחרת את תחזרי לכפר העלוב שלך , איי שם בתאילנד, אני אדאג שאיש לא יעסיק אותך שוב , אומר כי ניסית לשדל אותי , אף אישה לא תסכים להעסיק אותך בביתה, ואז…מה יקרה לאמא ואבא של פיק הקטנה…?" עוד בטרם הספקתי להשיב לו , הוא משך בשערי וקרב את פי אל פיו ואז החדיר את לשונו עמוק לתוך גרוני בגסות , בפראות , טעם המנטה של צחצוח הבוקר עלה מפיו, אחר משך אותי בשערותיי וזרק אותי אל שולחן הנזירים הגדול שעמד במרכז המטבח, קצה השולחן ננעץ בבטני, הכאב פילח אותי והתקפלתי דואבת כשידיי אוחזות חזק בבטני המיוסרת , אז , הוציא את החגורה שעטפה את חלוק המגבת שלו והוא ליפף אותו מסביבי, מקבע אותי בתנוחה זו ומצמיד את ראשי צמוד לשולחן הארור הזה. הוא הפשיל את חצאיתי , חשף את ישבני , אחר רכן מעליי ואמר "אני הולך לזיין לך את התחת, את שומעת ?" ואז חדר אל ישבני באבחה אחת וסדם אותי בעוד קול אנחותיו ההולכות וגוברות מילאו את חלל המטבח , הדמעות שטפו את פניי , הכאב של בטני שעודנו מייסרני והכאב המפלח בתוך ישבני המחולל היו קשים מנשוא , עצמתי את עיניי והתחננתי כי הרגע הזה יגמר , כי הוא יסיים את שלו ויצא אותי ויותיר אותי לנפשי.. לאחר שהגיע על סיפוקו קיוויתי שבזאת די , אולם הוא ציווה עליי כי לא אזוז ממקומי , הוא ניגש לאחת המגרות במטבח והוציא סליל של חבל כביסה שהגברת שמרה לשעת הצורך. הבטתי בו בעיניים חרדות , הריק הציף את נשמתי וחשתי כי לא נותר דבר ממני ,פשוט רציתי למות, "תעלי על השולחן" אמר לי בקול נחרץ, זרועותיי שהיו קשורות בחוזקה בחגורתו הקשו עליי לטפס על השולחן , הוא קרב אליי ודחף אותי אל השולחן, שכבתי כך על בטני , "תסתובבי" ניסיתי , חששתי ליפול מקצה השולחן תוך כדי הסיבוב , אולם עלה בידי והצלחתי להסתובב ולשכב על גבי… הוא אחז ברגליי, פיסק אותן בחוזקה, וקשר רגל אחת ברגל אחת של השולחן ורגל שניה ברגל המקבילה.. את זרועותיי הוא שיחרר ומשך את ידיי מעלה וקשר אף אותן לשני קצוות השולחן. שתקתי , אפילו לבכות לא יכולתי , כל שאני זוכרת זה את תקרת המטבח ואת המנורה הצבעונית הגדולה שהיתה תלויה מעל השולחן, אחר הוא ניגש אליי עם איזושהי סכין שהוציא מתיק עבודתו , הייתי בטוחה כי הוא עתיד לשסף את גרוני, עצמתי את עיניי ואמרתי תפילה בליבי , מוטב כך, שכן טוב מותי מחיי… אולם , הגרוע מכל , עוד לא בא. הוא קרב אליי, הניח את קצה הסכין על גורגורתי , יישרתי מבטי אליו , עיניו הכחולות היו קפואות, קור רוח כזה ששמור לרופאים מנתחים, הוא חייך ואחר משך את הסכין לעבר חולצתי בשריטה ארוכה שהחלה לדמם ולהכתים את חולצתי… כך הוא הפשיט אותי..בעודו חורט בעורי וחותך את בגדיי…חורט את גופי וחותך את בגדיי.. לאחר שהפשיט אותי כליל, וזוב דמי ניגר על גופי… הוא הביט בי וחייך..אחר הסיר מעליו את חלוקו וחג מסביב לשולחן בעודו מלטף את זיינו … לאחר שעמד אל מול הכוס הפעור שלי , הוא עלה על השולחן וחדר לתוכי וזיין אותי בחוזקה , המגע של גופו על גופי, בעוד דמי מחליק אותו על עורי , כמעט גרם לי להקיא , סערת חושים הציפה אותו והוא גמר במהרה… בזמן שהוא קרב את פיו לנשקני, כבר לא הייתי שם, עמדתי מן הצד והשקפתי , היודעת את ? כך שכבתי שם , שרועה, קשורה בחוזקה, חסרת שליטה על ידיי, רגליי, נקביי , גופי , פעורה לו שיעשה בי כרצונו, לאחר שעשה בי את זממו, הביא עימו קערית של מים והחל לנגב את דמי.. הוא החל לסעוד את פצעיי, חיטא אותם בחומר שהוציא מתיקו, ונתן לי לישון…נתן לי לנוח..מספר שעות אח"כ ..הוא שב אל המטבח וחדר אותי , שוב זיין אותי … אולם עתה הוא הוא הקריב את הזין שלו והורה לי לפתוח את פי , לאחר שפרק את זרעו לתוכי, פקד עליי לבלוע את הכל "תבלעי הכל, זונה שלי….טעים לך , נכון?" ואני הנדתי ראשי לחיוב.. כך שכבתי שתי יממות..את צרכיי הוא התיר לי לעשות בחדר השרותים , עת החבל כרוך לצווארי והוא מלווני לשם בעודי הולכת על ארבע.."תזדרזי , כלבה" היה מאיץ בי , עת היינו שבים לשולחן הארור ההוא…את ארוחותיי הוא הגיש לי בקערת הכלב , הוא בהה בי אוכלת מרצפת המטבח.. אחר הוא היה ניגש אל מאחוריי ומחדיר לתוכי את אצבעותיו… "תאכלי, כלבה שלי , תאכלי.." ביום בו שבה הגברת ושבו החיים אל מסלולם, ידעתי, שאת המחיר שאשלם על המעטפות הכחולות בחיי, לא משלמים אלה אשר הגיעו לגהנום… שלך באהבה, פיק הזונה/כלבה של ד"ר יואל

קשה לי עם זה.

כתוב מצוין, אבל אין פה שום קשר לבדסמ. זה סיפור אונס. פשוט אונס.

לא היה בלבול....המשך...

או-רן היקרה, עברה שנה מאז כתבתי לך לאחרונה, קיבלתי את מכתבייך , אולם , לאור הוידוי ההוא בו חשפתי בפנייך את קורותיי , חשתי כי אין בי הכוחות להתמודד עם שאלותייך הנוקבות ועם הצעתך לעזוב את המקום הזה. שעות בהיתי במכתבייך ובתחינתך הדוחקת בי לנוס על נפשי, הסיבה שלא השבתי לך או-רן שלי זה כי למרות רצוני ולמרות ההגיון הפשוט , אין בי רצון אמיתי לעזוב. לא יודעת אני באיזה מן המכתבים קשה עליי יותר הכתיבה, באם זה הראשון בו תיארתי את רצוני למות ולעזוב את העולם הזה , או שמא זה האחרון, אשר יתכן ויעורר את חמתך עליי וימלאך בפלצות על אשר עתידה אני לספר לך. באחד הימים הגיע לביתם אחיו של הד"ר , איש חביב , נעים הליכות, מרצה באוני' הרווארד, הוא הגיע לחופשה בת 3 חודשים אשר מתוכן כחודש ימים בילה במחיצתנו, אהבתי נורא את נוכחותו, השיחות שניהל עימי , נעמו לי מאד, הוא התייחס אלי בכבוד והחכים אותי בידיעותיו על ארצנו, בבקרים לאחר שהגברת והד"ר היו יוצאים ליום עבודתם היה הוא מתיישב על הספה בחדר המגורים ומבקשני לארח לו חברה, כל כך חיכיתי לרגע בו יקרא בשמי ויבקשני להתיישב לידו, היו לו את עיניו של הד"ר , את מבטו, אולם החום, האנושיות אשר נשתקפו בעיניו נעדרו מעיניי של יואל שלי.. גם על הלך רוחו של ד"ר יואל ניכרת הייתה השפעתו , הוא היה במצב רוח מרומם וטרח לשוב מעבודתו מוקדם יותר , על כי ייהנה מחברת אחיו ככל שאפשר. באחד הלילות , עת עמלתי על ניקיון רצפת המטבח, נכנס האורח , וחצאיתי אשר הייתה מופשלת קימעה שכן רכונה הייתי על רצפת המטבח, משפשפת כתם עקשן במיוחד , הוא הבחין בשריטה הארוכה שהייתה על ירכי, תחילה לא חשתי בנוכחותו, אולם עת קרב אליי והבחנתי ברגליו הוא אחז בזרועותיי והעמיד אותי על רגליי, אחר הוא הרים את חצאיתי , הביט בי ולחש "זה מיואל… נכון?" הרכנתי ראשי ושתקתי… המורא והפחד מילאו את ליבי , לא רציתי לענות לו , אולם הוא התעקש " זה מיואל ? תעני לי !" הנדתי ראשי לחיוב , עיניי החלו לדמוע, הוא הצמיד אותי אל חזהו וליטף את שערי בעדנה, כאב המגונן על בתו , "אני אקח אותך מכאן , מה דעתך לבוא איתי לאנגליה , תעבדי בביתנו , רעייתי תדיר מתלוננת כי אין לה די עזרה בבית , וממה שהתרשמתי עד כה , את עובדת מסורה אשר ממלא בחריצות את תפקידך?" מחד, היה הוא התשובה לכל תפילותיי , מאידך, חשתי כי לא באמת רוצה אני לעזוב, את יואל , את הגברת , את הבית… וליבי נמלא געגוע ליואל, למגעו, לנשיקותיו, לאופן שבו הוא נוהג בי, לאופן שבו הוא הופך אותי לשלו.. לזונה שלו…כלבה שלו….שלו… הגילוי הזה כי לא יכולה אני לחיות את חיי הרחק ממנו, הסעיר אותי, בושתי ונכלמתי, הדבר היה בלתי נתפס בעבורי, ניתקתי מזרועותיו המגוננות של אורחנו ונסתי לחדרי הקט.. כל אותו הלילה נדדה שנתי, לא יכולתי להירדם, לא יכולתי לעצום את עיניי, בשעות הקטנות של הלילה קמתי וקרבתי לדלת חדרם, ביקשתי לשמוע את נשימותיו של הד"ר שלי , לחוש בקרבתו של האדם שידע להוביל אותי בדרך ייסורים של אונס , קשירות , השפלות , בסופו של יום או-רן שלי התמכרתי למגעו הסאדיסטי, הפכתי להיות קורבן מרצון ולא מכורח, עתה משעמדה לפני הברירה, בחרתי בו להיוותר עמו עד סוף ימיי, אז ידעתי , שממנו אני לעולם לא אלך, אלא אם כן ישליכני הוא… לאחר שעזב אורחנו האהוב, שב יואל לסורו, למרתף הבית בו נהג להתבודד שעות, ובו נהג לבצע בי את זממו, ירדתי בפעם הראשונה מרצוני שלי , כל הבוקר עמלתי לנקות ולאוורר את קן האהבה שלנו , העברתי סמרטוט לח על רצועות העור המטלטלות מתקרת המרתף, קרצפתי את המרצפות והברקתי את החלון הקטן שקרן השמש אשר חדרה דרכו ליטפה את פניי ברוך. מעולם לא חשתי מאושרת יותר, או-רן שלי , הידיעה כי לעת לילה יתדפק הד"ר על דלתי ויסמן לי ללכת אחריו לממלכה שלו בו הוא המלך ואני הזונה , מלאה את לבי ברינה. על מתקן הספורט התמים למראה שהוסב לעת לילה למתקן עינויים , התיישבתי רגל פה רגל שם וחשתי כיצד הרטיבות פשה בתחתוני, פטמותיי הזדקרו, ועת ליפפתי את רצועת העור הארוכה על פרק ידי , עצמתי את עיניי ושחזרתי את הלילה האחרון שלנו… יואל היה ישוב על הספה המרופטת.. הריטואל היה קבוע, אני ניגשת לקצה גרם המדרגות, יורדת על ארבע וזוחלת עד אליו, עת אני ערומה ועריה. כשפי היה נושק לברכיו , היה הוא מצביע לי על זיינו , ואז רשאית הייתי להוציאו ולאספו אל פי ולהתחיל למצוץ אותו באופן שבו לאחר ניסיון והדרכה ראויים הביאו אותו לרמות עונג אדירות. כשקצה נפשו במגע פי ולשוני , היה הוא נעמד , הודף אותי בסטירה חזקה "זונה, מתי תלמדי למצוץ כמו שצריך, ניר זכוכית הלשון שלך, חסרת תועלת שכמותך" אז, היה הוא אוסף אותי בזעם מרצפת המרתף , מביא אותי אל מתקן הספורט, ובעת ידיי היו תלויות באוויר קושר אותן לקצוות מקל המתכת שהיה תלוי מעל ומשקולות בצידיו, את רגליי פיסק הוא בפראות, והחדיר לכוס שלי קצהו של בקבוק בירה מרוקן, ואחר את זיינו הרוטט והחם שמלא אותי ונכנס ויצא אותי שוב ושוב… השוט שהיה מוסתר מתחת לספה , יצא תמיד בשלב ההוא בו חש שהוא עתיד לגמור , אז היה ניתק ממני והיה מצליף בי בחוזקה על גבי, ועל ישבני , אחר היה נכנס אל עכוזי ונוזל זרעו החם היה ממלא את החריץ שלי…ומטפטף אל רצפת המרתף… הזיכרון של הלילה ההוא , העלה בי רצון עז להגיע לפורקן, ניגשתי אל הארון הפינתי , בו שמר את צעצועיו והוצאתי מתוכו את אחד הויברטורים שלו.. שלי… נשכבתי על ספסל המתקן, הבטתי בתקרת המרתף וברצועות המטלטלות מעל וזיינתי את עצמי, בזמן שדמותו של יואל לא משה מדמיוני, כך ביליתי או-רן שלי בוקר שלם באוננות אין סופית , בה סדרה של אורגזמות מציפות אותי ומביאות אותי לרוגע , לשלווה ונחלה… בערב, עת הגיע ד"ר יואל הביתה, מיהרתי לפתוח עבורו את הדלת, חייכתי אליו בפעם הראשונה, הוא שחש באהבתי אליו, חייך אליי בחזרה, הוא הושיט לי את תיקו ואת מקטורנו, ואחר העביר יד חלקה על לחיי… כל כך הייתי שמחה על כך שחשתי כיצד ברכיי נחלשות למגעו העדין… אחר נבלע הוא החדר המגורים והתיישב לצד הגברת… "מה שלומך יקירתי?" אמר לה עת נשק ללחייה, אני שהנחתי את תיקו במקום ותליתי את מקטורנו.. נמלאתי אושר גדול …שכן היא אולי היקירה של יואל….אבל רק אני…הזונה שלו… שלך אהבה, פיק הזונה של ד"ר יואל

מצטערת, אבל למרות שאת מנסה לרכך

מה שאת מתארת אינו בדסמ. אני מבינה שאת רק כותבת סיפור מתוך מוחך הקודח ולא מתוך נסיונך (אני מקווה שכך). לא יודעת אם את מודעת לעובדה שזוג בדסמי אמור לעשות את מה שהוא עושה מרצון של שני הצדדים ולא בכפיה. ולעניין הכתיבה, אחרי קריאה של החלק השני אני מוצאת גם את הכתיבה מאולצת. השימוש התדיר במלים "גבוהות" - עת הגיע ד"ר יואל הביתה ... עת נשק ללחיה ... עושה תחושה לא אמינה של מכתב לחברה. בקיצור. עדיין עושה לי לא טוב הסיפור הזה.

nerissa

New member
קראתי

מסכימה עם קודמיי. אין בין תוכן הסיפור לבדסמ מאום. כתיבה - לא רעה בכלל. מה שצורם לי הוא באמת הנסיון להיצמד לעברית יפה ותקנית מצד אחד, ומצד שני יש המון "גליצ'ים" ושימוש בשפה נמוכה. או שנצמדים לשפה גבוהה או לבינונית, או לנמוכה. התערובת גורעת.. אני מתייחסת לזה כאל תיעוד של אונס ואביוז. זה הכל. מה שחורה לי הוא ניסיון לקשר או לכסות את העלילה הבזויה הזו בעולם הבדסמ. מה שחורה לי הוא מה שמשודר החוצה, מחוץ לקהילת הבדסמ מסיפורים שכאלה.. הרי אין ב..סיפור הזה שום SSC . פשוט כלום. אדם שלא מבין או יודע בדסמ מקבל את הרושם שמה שקרה שם זה לגיטימי. אדם שכזה גם עלול לחשוב שכך צריך להתנהג עם הסאבית הבאה שיפגוש. מחריד בעיני. לא מזמן נחשף סיפור מזעזע בכלוב על מישהי שחוותה "סשן" אלים במיוחד בסגנון זה מידי חלאת אדם שההתנצלות שלו היתה ש"דברים הוצעו מהקשרם", ן"לא ממש ידעתי מה צריך לעשות כי אני לא חדש.." היצור הדפוק ההוא קרא סיפורים שכאלה והחליט שהכל מותר.. סיפורים שכאלה מפחידים אותי. הן בגלל העובדה שיש אנשים אלימים המקבלים "אישור" לכך שיש ביננו נשים "המבקשות" שיתייחסו אליהן כמו בסיפור וזה בסדר, כי יש את המה-שמו הזה. סאדומאזו. הן אוהבות את זה.. והן בגלל העובדה שיש נשים אומללות המוכנות לספוג יחס מזעזע שכזה בשקט.. כי "ככה זה"..

היה בזמנו סרט (לא מאד טוב,

אבל מעורר מחשבה) שעסק בדיוק בנושא הזה, בשם "ליפסטיק", עם מרגו ומריאל המינגוויי. דוגמנית נאנסת על ידי איזה חלאה שיוצא נקי במשפט, כי הקמפיין שהצטלמה אליו התבסס על פנטזיות אונס, והיא מודה במשפט שהיו לה פנטזיות אונס בזמן הצילומים. השופטים, שככל הנראה לא מצליחים להבחין בין פנטזיות לבין הזמנה לאונס, מחליטים כנראה ש"היא ביקשה את זה". פנטזיות אונס, כפי שאמרתי, הן חומר ספרותי לגיטימי. הבעייה איתן היא שלא כל מי שקורא אותן יודע לשים את הגבול ולהבחין בין מה שבסדר שיהיה בפנטזיה לבין מה שבסדר שיהיה במציאות. משום מה, לאנשים קל מאד להבין שזה בסדר לפנטז על לרצוח את החמות, אבל לא בסדר לבצע את זה הלכה למעשה, אבל מצד שני קשה להם להבין שזה בסדר לפנטז על אונס, אבל זה לא בסדר לאנוס הלכה למעשה. אנשים מסיקים מפנטזיות כאלה יותר מדי על מערכות יחסים אמיתיות. והשאלה המקורית שלי עדיין במקומה. איך זה קשור בכלל לנושא הפורום? זה לא BDSM וזה לא סקס.

nerissa

New member
את יודעת..

לפני כשבוע כתבתי כאן סיטואציה משעשעת שקרתה ביני לבין ברק. בעלי. זוכרת? משהו בסגנון: "אם לא תעשי כך וכך אני לא אחבוט בך.." כמו הצחוק שאנחנו עושים כאן.. ושם צחקנו על כך שבסוף אלך למשטרה להתלונן על התעללות מצד הבעל.. שהוא לא מכה אותי. הרגשתי צורך להכניס בסוף הסיפור קטע הבהרה שאולי עבור אנשי הקהילה יראה מגוחך.. "כאילו, ברור??!!".. הבעיה היא שזה לא ברור לסקרנים ועוברי אורח! הרגשתי צורך להבהיר שכזוג החי בדסמ - אנחנו בשום פנים ואופן איננו מעודדים אלימות במשפחה בצורה זו או אחרת.. אני חושבת שכותבי הסיפורים למינהם צריכים מין סטנדארט נוסח "העישון מזיק לבריאות" בסוף סיפורי פנטזיה שכאלה.. אני לא אומרת שזה לא לגיטימי לכתוב אותם. גם אני כותבת.. אבל חייבים להבהיר בסוף או בהתחלה שאין בין התוכן לבין בדסמ מאום וכי בבדסמ ישנם חוקי יסוד עליהם לא עוברים בשום פנים ואופו והם.. מספיקה פיסקה קצרה כדי להבהיר.. לא כך? במיוחד בסיפור מסוג זה שיש צורך להבהיר בו גבולות - כי אין בו גבולות. לרוב, סיפורי בדסמ אמיתיים, מתוכנם ברור ששני הצדדים משחקים בהסכמה, בשיתוף פעולה ותחת כללי יסוד.

כן, דיסקליימר יכול לעזור.

זכור לי תקופה שקראתי הרבה ב"סוכנות ארוטיקה", והטריד אותי מאד המספר העצום של פנטזיות אונס שמתגלגל שם. לא הטרידה אותי כל כך העובדה שהן פורסמו, כמו שהטרידה אותי העובדה שזה מעסיק כל כך הרבה אנשים, גם וניליים לחלוטין. לחצי עולם יש פנטזיות אונס, והם גם טורחים לכתוב אותן (והן גם בדרך כלל נראות בדיוק אותו דבר - חסר השראה ומייגע). אני לא יודעת אם אני אוהבת את הלגיטימציה שנפח כל כך גדול של כתיבה מהסוג הזה נותן לרעיונות האלה. אני דווקא מעדיפה שאנשים קצת (או הרבה) יתביישו בעובדה שהם מפנטזים על אונס. כנראה כי אני לא סומכת עליהם שיידעו להציב את הגבולות נכון. וכן, הדיסקליימר שלך אז הטריד אותי, פשוט כי היה לי קשה להבין את הרעיון שמישהו עשוי להבין את מה שכתבת שם בצורה הלא נכונה. לי היה כל כך ברור מה את אומרת שם.

nerissa

New member
ברור שזה ברור..

אבל לא מספיק שלאחד זה לא יהיה ברור? מפחיד.. את יודעת.. לפני שנים רבות כתבתי בסוכנות תחת הכינוי "נימפו". אז הייתי ונילית לחלוטין עם חלומות ופנטזיות מפוצפצות.. היה שם (עדיין יש) כותב מדהים וסוחף ו.. מפחיד. דור נוב. הוא מדהים! היום.. אז חשבתי שהאיש מטורף לגמרי. לא הייתי מסוגלת לקרוא מעבר לפסקה ראשונה או שתיים.. זה הפחיד אותי עד מוות.. וחלק מהסיפורים האלה הרתיעו ומנעו ממני להיכנס לתחום למשך זמן מה.. הוא הכותב האקסטרימי הראשון שקראתי וכירוקה לגמרי - חששתי שזה מה שאפגוש בתחום.. לא מסגרת בה אוכל לממש פנטזיות ונטיות מיניות בצורה בטוחה. שוב - זה לא רק הלגיטימציה שאנשים אלימים מקבלים, אלא הרתיעה שעלולה להיות אצל נשים המגששות בכיוון. הרי אף אחת נורמלית לא רוצה להחליף את הגיבורה בסיפור הזה..

דור בהחלט מהכותבים החביבים עלי.

מעניין שהרבה מהכותבים החביבים עלי בסוכנות הם דווקא הכותבים האקסטרימים. כנראה יש משהו בצלילה הזאת לתהומות האפלים דווקא. מעניין שנדירים מאד סיפורי אונס גברים (על ידי גברים או על ידי נשים), ואלה, אני חושבת, נוטים להתקבל ממש רע על ידי הקוראים. יכול להיות שזה כי כשמדובר באונס גברים, לקורא הרבה יותר ברור שזה לא בסדר?

זה די משעשע לראות

את הדרגות הדרוגות להן בסולם השיקוצים. מי יודע האם שורשי כתיבתה לא נטועים באותו המקור ממנו יונקים כותבים אחרים בפורום את כתיבתם. נחמד שגם אנשי הBDSM יודעים מתי להרחיק עצמם ממי שנראה להם שחרג מגבולות הטעם הטוב אשר הם עצמם לקחו למחוזות רחוקים. וטוב שעל הכתיבה האיכותית אין עוררין.

הבהרה:

הסיפור הראשון הינו ניסיון כתיבה ותו לאו. אני כותבת במסגרת כלשהי ומתנסה בכל מיניי אספקטים של כתיבה. אין זה אומר כי אני אוהבת/מסכימה/נמשכת לכתוב בסיפורי הראשון. זו בדיה , מטרת הסיפור מראש , היתה לזעזע, להיות אפלה, על גבול הפסיכוטי, התגובה שלך , יחד עם של האחרים - מעידה כי הצלחתי. אני נגד כפיה/השפלה/אונס של אדם , שכן כבוד האדם וחרותו הוא נר לרגליי. ובאם ישנו אדם כד"ר יואל - הרי שראוי הוא למוות הנוראי ביותר, בדרך עינויים שאין כמותה..

אה, כן. אקדמי בלבד.

"אני לא מזדהה עם מילה ממה שכתבתי. זה לא פנטזיות שלי. זה סתם ניסוי אקדמי. והעובדה שפרסמתי את זה בפורום סקס ו-BDSM כדי שכולם יקראו זה כי רציתי לעשות סטטיסטיקה על התגובות". כאילו לא שמעתי את זה כבר בעבר. <ונילה מחפשת שוב את תמימותה האבודה>

יקירתי , למה הציניות?

איזה מניע יש לי לשקר ? אני אנונימית לחלוטין, יכולתי גם לתת הבהרה. לבחון, את התגובות, איתה או בלעדיה. ואגב, לא פרסמתי את זה רק כאן, אז הסירי דאגה מלבך. יתירה מכך, ברגע שהבנת את רוח הסיפור יכולת להפסיק, להביע את דעתך על הסיפור במקום לשלח בי את הארס שלך. חוצמזה , המשך לילה טוב... מקווה שיש הסכמה...

ככל שתהיי אנונימית בפנינו

את לא אנונימית בפני עצמך, והאינטרס להכחיש הוא קודם כל כלפי עצמך. את יכולה להגיד לי עד מחרתיים ש"זה רק תרגיל כתיבה". את לא יכולה לכתוב מה שאין בך. את דעתי על הסיפור הבעתי. הוא מבחיל אותי. הוא לא מספיק טוב ספרותית כדי שאמצא טעם בהמחשת התהליך שעוברת הגיבורה (כן, יש מצבים שבהם הייתי מוצאת טעם בהמחשת ההתפוררות הנפשית שמובילה להשתעבדות מרצון מהסוג שהצגת. לא הגעת לשם). זה נקרא כמו פורנו זול במקום להיקרא כמו סיפור בעל פוטנציאל למסר חברתי, ולא מגיע לגאולה בשום שלב. אני מקווה שעכשיו דעתי עוד יותר ברורה מקודם (ובכנות, אני לא ממש מבינה מה לא היה ברור בה קודם).

אדם רשאי לדעתו....

לא מוצאת שום צורך להסביר לך או להתנצל בפנייך. יתירה מכך , אם כל הכותבים מדע בדיוני/סיפורי רציחות, אונס וכו' היה בזה חלק מנפשם , אזי יש לאשפזם לאלתר או לאוסרם פן יעשו משהו עם שיש בנפשם המיוסרת, החולה. את מגזימה, ללא ספק מגזימה, לוקחת דברים לקיצוניות, כתבתי עוד דברים, את מוזמנת לקרוא (או שלא), זה היה הניסיון הראשון לכתוב משהו בסגנון זה, ואומר לך עוד דבר, עצם העובדה שטרחת לקרוא, להגיב, שוב ושוב - אומר שלמרות הכל זה נגע היכן שהוא, גם אם דעתך שלילית, העיקר שיש לך דעה, וזה מה שרציתי להשיג בסופו של יום.

סבתך שיקוצים.

BDSM זה בהסכמה. אחת מהגדרות היסוד. ניצול חסרי ישע ושטיפת מוח לא מצליח לענות על הגדרת ה"בהסכמה", ולא משנה כמה תנסה למתוח אותה. יש אנשים עם פנטזיות אונס. כל עוד זה נשאר רק בגבולות הפנטזיה, זה "לגיטימי". זה לא משנה את העובדה שזה מגעיל אותי. וזה לא משנה את העובדה שזה לא BDSM.

למעלה