תבלעי הכל, זונה שלי….

gidionline80

New member
שוב

החבר'ה של בלוק בסטאר רואים סרטים חושבים שזה בדסמ. יש תנאי הכרחי בל יעבור כדי שזה יכנס לקטגוריה של מין בדסמי והוא שכל הנוגעים בדבר נהנים ומסכימים וכמוכן יש שם אלמנט של סחיטה שגם הוא לא בבית ספרנו שלא יחשוב מי שנכנס לכאן שמה שכתבת זה בדסמ וחס וחלילה יישם אם זה תרגיל בספרות פרסמי בפורום כתיבה לא כאן אלא אם זו דרך שלך מוזרה לחלוק פנטזיות ולראות לאן תישוב הרוח.

nerissa

New member
נו באמת..

במקום לצאת למלחמות, נסו לקרוא אותנו ולהבין שסיפור שכזה מצמרר אותנו למרות הפתיחות שלנו וה..תחביב יוצא הדופן. למרות הנטיות המיניות שלנו. ..ולו רק משום ששדר מעין זה (הסיפור) עלול להביא לפגיעות פיזיות בנשים שלא רק כותבות פנטזיות אלא חיות בדסמ ועלולות לפגוש מפלצות אנושיות כדוגמה דר' יואל.. אנדר ושחר - אתם עוברי אורח. אנחנו חיים את זה יום יום. התמיכה שלכם הרי היא בכותבת עצמה ולא בתוכן.. אנחנו מגיבים כאן לגופו של ענין ולא לגופה של כותבת.. נסו לעשות כמונו.

אבקשך לא להזכיר אותנו בנשימה אחת

:) אני שוב חוזר על זה שאתם רגישים לעניין יותר מאחרים (בפורום סקס, בו היא שמה סיפור דומה אף אחד לא חשב שמדובר בהאשמה כלפי אנשי הפורום כחובבי אינוס). אז אני מבין את הרצון להבחין בין BDSM וכפיה כלשהי. ובכל זאת חשבתי שאפשר לראות את הדברים קצת אחרת - לבקר את הכתיבה ולהבין שזה סך הכל סיפור שמישהי כתבה בלי קשר אליכם או ווט-סו-אבר. זה גם מה שגרם ככל הנראה לחוסר הבנה מוחלטת של כוונתי בהודעה (וגם לכך יש מספר אפשרויות תגובה). ואת יודעת מה? גם את מי שהגיב איך שהגיב הבנתי בסופו של דבר. המשך תקשורת מהנה.

nerissa

New member
סליחה ../images/Emo9.gif

ואתה צודק. יש רגישות יתר דווקא בפורום הזה.. ואני בטוחה שאני לא צריכה להסביר למה, שחר.

D o l f i n a

New member
אההמ אההמ...

לפני שאתם מביטים בי בעיני עגל עליי לציין שגם בשבילי הסכמה היא בסיס בל יעבור. אבל... לא ברור לי למה היה צריך להתלהם ולתקוף, אז אולי מדובר במישהי שפרסמה פנטזיה שלה ולא ציינה שזו פנטזיה בלבד, אפשר תמיד להסביר לה בנחת רוח על ההבדל בין פנטזיה ומציאות, בין אונס לבדסם שפוי, בטוח ומוסכם. אני בכל אופן מאוד התחברתי, ואהבתי את הכתיבה. ושוב, זה כלל לא אומר שארצה להאנס במציאות, זה שבפנטזיה שלי מגרה אותי שיעשו בי משהו ללא הסכמה שלי זה עדיין רחוק מלסמל שאהנה מכך במציאות. זה לא ממש עקרוני למה היא כתבה את מה שכתבה, בין אם מדובר בניסיון לימודי, או סתם פנטזיה שהיא החליטה לשתף אותנו בקיומה, אני בכל אופן נהנתי לקרוא... למה? כי הרשתי לעצמי להנות מזה ברמת הפנטזיה.

gidionline80

New member
אני לא חושב

שזו התלהמות זה בריא וחשוב שכל הפיוזים קופצים והנורות מהבהבות כאן כשמדובר בתכנים שכאלה בתוך הפורום הזה. אם היה שם בטקסט איזה אלמנט של הסכמה או הנאה שלה ללא הסחטנות הייתי יכול להתחבר לזה.

למעלה