תבלעי הכל, זונה שלי….

את בטוחה שאת יודעת

את פרוש המושג "גסות רוח" ? הדבר האחרון שניתן היה למצוא בדברי הוא גסות רוח. הפוסלת במומה פוסלת (ר' "סבתא שלך שיקוצים").

אייבורי

New member
אז למה התכוון המשורר ?

סולם השיקוצים היה שלך אם אינני טועה. אז אפשר לרדת איתו מהעץ ולהסביר לפשוטי העם את כוונתך.

העניין פשוט מאוד

ונראה שהסיבה לכך שהבנתו היתה רחוקה מכם היא צפיה מסוימת (לעמדה שלילית כלפי BDSM). אומנם יצאתי כנגד הבעת הגועל מהסיפור, אבל לא בגלל שאני חושב שזו נבלה וזו טרפה (אני מקוה שונילה תבין את החלק הזה), אלא בגלל שאני חושב שיש מקום גם לBDSM וגם לכתיבה כמו של ספאנק מי (וצריך להיות אוויל כדי לחשוב שכתיבה כזו פרושה לגיטמציה לאונס או השוואת BDSM לאונס). הגיחוך היה מכך שאותם אנשים שבטוחני שהם ***נראים*** כעוסקים במשהו משוקץ, חושבים על נסיון כתיבה נועז של מישהי כדבר משוקץ. קראתי את זה 3 פעמים וזה נראה לי ברור. שבוע נהדר לכולכם.

אייבורי

New member
בוודאי שיש מקום

אני חושב שונילה הביעה שתי דעות שונות 1. היא אישית לא אהבה את הסיפור, עד כדי בחילה ממנו. 2. אין הוא קרוב או קשור בשום אופן לBDSM אני לא חושב שהסיפור משוקץ או כל תחושה ריגשית אחרת מהסיבה הפשוטה שזה לא עשה לי כלום למעט שיעמומון קל וכתיבה בינונית (סליחה עם הכותב\ת) אבל זה הטעם האישי שלי. שבוע נהדר גם לך <דרך אגב ונילה באמת מצחיקה וזה אקסיומה רק שפחות אגרסיבית בדרך כלל, לא שאני רומז שהיא במחזור או משהו כזה>

אייבורי

New member
יש פה הכל מכל וכל.

שחר, אולי אתה וספאנקי חוטפים קצת אש תשאר קצת, תבין למה.

זו לא הנישה שלי.

ואין לי בעיה עם לחטוף קצת אש (במיוחד עכשיו כשנהיה קצת קר, ומה עוד שמדובר באש היוצאת מלועם של אלו שאינם מכירים אותי כלל). בכל אופן תודה על ההזמנה.

אייבורי

New member
שמעי

אני שם לב שאת בונה על הלוח שנה אני בעד להעלות אותך על הליפט לתקוע אצבע ולבדוק שמן מים. <אייב מוסכניק מורשה>

אני יכולה לראות אחת משתי אופציות:

א. או שאתה ממש לא יודע להבהיר מה לעזאזל אתה רוצה לומר, ואז לך תלמד לכתוב בצורה קומוניקטיבית ותחזור אחר כך - פורום הוא מדיום טקסטואלי ואין בו מקום למי שלא יכול להשתמש בטקסטים כראוי; ב. או ששכחת את הרגע שבו התייחסת למתרחש בפורום הזה כאל המפלס הנמוך (כנראה) בסולם השיקוצים הדמיוני שלך, או משהו מעין זה. עכשיו שהזכרתי לך את זה, יתכן שתוכל להבין למה אני סבורה שזו גסות רוח. אם אתה עדיין לא מבין, אין ביכולתי לעזור לך - יש דברים שהם אפילו מעל ליכולתי.

היי ונילה למה את טורחת?

להמשיך להתייחס לטרולית הזאת לדעתי זה פנטזיה ממשית שלה, מה אף אחד חוץ ממני לא שם לב לניק שלה? ספאנק מי???????? ומי זה השחר הזה שהפציע במחוזותינו לפתע פתאום באותו יום שהיא באה עם הסיפור שלה? לי נראה שהיא ושחר זה אותה אחת שמנסה לעורר את הפורום בסיפור מזעזע ותחשבו על זה...

חושחש/שרלוק

אם תזדקק להמלצה ליחידה המרכזית לחקירת פשעים אני אשמח להיות מליץ יושר (ויכולת) עבורך. חלקכם כל כך כל חרדים לפגיעה בשכית החמדה שלכם עד שאתם מנפיקים בדיוק את אותן אמירות שאינכם מעונינים שיופנו כלפיכם. הסיבה שהגעתי לכאן היתה בקשה של הגברת להגיב לסיפורה כאן. התגלגלו הדברים כך שזיכיתי לחזות בהפגנת אנושיות מרהיבה (לטוב ולרע).

אם תבדוק טוב

בכרטיסי תבין שבנושאי פשעים וחקירותיהם אינני זקוקה למליצי יושר . העיקר ש"זכית לחזות בהפגנת אנושיות" (מרהיבה כלשונך) כי לרוב אנחנו סתם מתנהגים כמו כלבים

כתבתי "אנושיות לטוב ולרע"

וודאי שיש באנושיות גם מן ה"כלביות" :) ראיתי את עיסוקך בכרטיס (אחרי שהצלחתי להבחין שאת אישה ולא גבר :) ) אבל כאן אף פעם אתה לא יודע אם מדובר בהתלוצצות או עובדה. שמחתי לגלות שזה באמת עיסוקך (למרות שבחקירה הספציפית הזו כשלת :) ) מקווה שאני לא אזדקק לעזרתך בתחום הזה. ערב טוב.

למעלה