תגובה לשפויים

natali0106

New member
מתוקי אתה בכלל לא בחתך הגברים שלי..

הגברים שלי צריכים להיות גברים לא כמוך שנכנסים לפורום של טרנסיות אז אתה בכלל לא בפונקציה שלי!!!!

natali0106

New member
אתה קורה לעצמך גבר??????

לך לא מזיז אתה יודע למה?? כי זה מה שאתה מחפש!!! זה מה שאתה רוצה!!! ממוש אני אישה! עם כל מה שצריך להיות לאישה. אז אני מעדיפה בובונים ולא מתרוממים!!!

DarlingAdam

New member
ברק, בבקשה.

לא לרדת לפסים אישיים על הפורום, ואת הויכוחים הפרטיים לערוך באופן פרטי. (דרך אגב, ניסית לפתוח כרטיס חדש עם שם חדש? כי בד"כ אני שולח מסרים כאלה בפרטי אבל מאחר ואין לך כרטיס, אי אפשר.)

gal2003

New member
תגובה לשפויים

טוב שבוע טוב לכולכם..אפתח בזאת שלעולם אבל לעולם, לא זילזלתי ביערה ולא אזלזל בה ולא משנה מה תחליט לעשות בגופה יערה היא אדם יציר האל בדיוק כמוני לפני בחירתה בצורת חיים כזאת או אחרת. מאז שאני זוכר את עצמי חלמתי להיות אישה. משך שנים ארוכות הדחקתי רצון זה עד שלפני מספר שנים התחלתי ללמוד בשקיקת אין סוף על בעייתי. חרשתי עשרות אם לא מאות ספרים קראתי מאמרים וצפיתי בסרטים..צברתי מידע שלא היה מבייש פסיכולוג מומחה ובשלב מסויים ידעתי דברים רבים שהם בעצמם לא הכירו..בשלב מסויים התחלתי טיפול הורמונאלי ואף החלטתי שאני הולך לקראת ניתוח לשינוי מין ולא עלה בדעתי שישנה דרך אחרת נכון שזוהי הפעם הראשונה שאני כותב בפורום אבל בשום פנים ואופן אינני בא כדי לעקוץ וללכת..באתי לספר את שעבר עלי מכיוון שאני מרגיש צורך לעשות זאת ולא, אין בליבי שינאה לאף אחד כפי שהיה מי שכתב בתגובות.. אינני יודע מדוע אך לפני זמן לא רב ניצלתי ממוות..הייתי מעורב באסון כמעט ולא הותיר לי מקום להשאר בחיים ובכל זאת..שניות אחדות לפני המוות קראתי שמע ישראל..אני שהייתי חילוני כמעט לחלוטין מצאתי את עצמי פונה למשהו שכמעט מעולם ל פניתי אליו בעבר..אין זה המקום לפרט אבל נשראתי בחיים וכנגד כל הסיכויים יצאתי ללא פגע. מאותו הרגע השתנו חיי..נזכרתי שפניתי לקב"ה (אנ??) וכן ..הרגשתי מחוייבות לתור ולחפש את מי שעזר לי וענה לי בזמן שהאדם הקרוב ביותר היה עשרות קילומטרים ממני..עברתי כברת דרך מאז והתחלתי להתקרב לדת הבנתי שיש בידי כוח עצום מאין כמוהו..את הכוח להחליט מה לעשות עם חיי (מה שמבדיל אותנו מבעלי החיים) אינני בא להתווכח עם אלו שאינם מאמינים ולא פה המקום לעשות זאת..להפתעתי הרבה דווקא אחרי שהתחלתי לחזור בתשובה נהייתי סובלני יותר ופתוח לאחרים..אני לא שונא אך אחד ולא נושא באמתחתי ארס ודעות קדומות ההיפך הגמור. הבנתי שהרצון שלי נשלט..כן אם ארצה "אשנה" כביכול את מיני ואולי גם אהיה "מאושר" אך לא לשם כך באתי לעולם ומה לעשות אחרי שראיתי את המוות מול עיני במלוא הדרו הבנתי שחיינו באמת כצל עובר..למה באתי לעולם? למה כל חיי חלמתי להיות שייך לבן המין השני? ישנם שאלות רבות שלא מצאתי להם תשובה אך בהדרגה הבנתי שהייתי פשוט עסוק מידי בעצמי...בגוף שלי ובמאווים שלי עמוקים ככל שיהיו עדיין היו אלה חומריים...היו אלה "שלי" הבנתי שהכוח להתגבר על הייצרים העמוקים ביותר שלך זוהי הסיבה המבדלת ביננו לבין בעלי החיים אני בחרתי להאמין שהאל אינו טועה (ולכן אין לי וויכוח עם אלו שאינם מאמינים) הבנתי שכיהודי ניתנה לי מתנה שלא תסולז בפז שעברה משך 3400 שנה ללא שינוי מדור לדור..ומי אני שאחליט לבטל את צוואתם? המשיכה לקשר עם בין אותו המין או הרצון להשתיין לבין המין השני ידועים כולם והקב"ה אשר ייצר אותנו גם נתן את דבריו בעניינים אלו..אך טבעי שמי שברא אותך גם יידע על רצונותיך הכמוסים ביותר.. אינני שונא את יערה וגם לאחר שתעשה את מבוקשה הייתי מקבל אותה אם הייתי צריך בזרועות פתוחות ובאהבה..כן באהבה (למי שתמהה) כולנו יהודים ואחים זה לזה ואחים צריכים לאהוב גם אם אחרי הכל בחרו אחרת.. גל

אורי 0

New member
תשובתו של ישעיהו לייבוביץ'

לאדם שכתב לו שהתחיל להאמין באלוהים לאחר שניצל ממוות בטוח שטנק שנפגע, ויתר חבריו נהרגו (מצוטטת מהזיכרון): "מי שמך לקבוע שהינך טוב יותר מחבריך שנהרגו בטנק? אתה ניצלת בעזרת השם, וחבריך נשרפו למוות בעזרת השם. ישראל מנצחת במלחמה בעזרת השם, וששה מליון יהודים נרצחו בשואה - גם כן בעזרת השם!" אבל ברור שאלוהים יודע "על רצונותיה הכמוסים" של יערה. בהנחה שאלוהים קיים, הוא ברא אותה והוא בחר להתעלל בה. מותר לו, הוא אלוהים. צריך לעשות מה הוא אומר. בקיצור ילדים. היהדות לא באה לגאול אתכם או להביא לכם אושר. אלוהים הוא בוס של מאפיה, שמוציא פקודות שרירותיות וחסרות הגיון, גורם לכם לעבור עליהם ואחר כך מעניש אתכם בגלל זה. ואין מה לעשות -הוא כל יכול, ואנחנו אפילו לא ממש יכולים לדעת אם הוא נהנה מזה. אבל מצד שני, אם אלוהים ברא את יערה כמו שהיא, אלוהים בודאי גם החליט שיערה תעשה ניתוח. כי כל מה שיערה תעשה - אלוהים החליט על זה. לכן יערה לא יכולה למעשה לעשות דבר בניגוד לרצון אלוהים. לא יותר מכל אחת מאיתנו. דרך אגב, בתורה לא כתובה מילה אחת על ניתוח לשינוי מין.

נגה א

New member
חחח גל אתה פסיכי עם תעודות

אני שפוייה אגב, אל תיבהל. עדיין לא הבנתי מהנאום ה"מרגש" שלך למה בנאדם לא צריך לעבור שינוי מין, בהנחה שאפילו יש אלוהים בשמיים. גם מהלינק שהבאת ולפי תשובת ה"רב" הדגול והחכם, לא מצאתי סיבה אחת למה שיערה למשל לא צריכה לעשות ניתוח שינוי מין... בכלל, מה הסיבה שאשה כמו יערה למשל שעברה שינוי מין וניתווח והכל לא תהייה האפילו אשה חרדית? מה הסתירה פה בכלל??? מקווה שלא הקשיתי עליך בשאלות "מיותרות", אחרי הכל יהודים מאמינים לא אוהבים לענות על שאלות כאלה, הם מעדיפים להישאר באמונה העיוורת... ממתינה לתשובתך האלוהית, בה ביי.

natali0106

New member
אוייש מה הקשר בין השם לשינוי מין???

אוייש זה ממש מעצבן שמישהו כמוך מתוסכל שלא הלך עם הרגשות בא להטיף לי מזה השם!! אני בחורה שומרת אני עברתי ניתוח לשינוי מין, אני מאמינה ממש באלוהים. אלוהים הביא אותי למצב שאני יעשה ניתוח ויעבור אותו בשלום!!! תגיד לרבנים הדפוקים שלך שאלוהים אוהב אותי!!! ולאף אחד אין זכות להגיד לי מה אני מרגישה, ואיך לחיות את חיי. תאמין לי שהייתי רוצה להיות בחור או בחורה סטרייטים אני לא נהנת להיות בחורה טרנסקסואלית אבל זו אני!!!!!!!!!!!!!!!!

הצעה:

אני לא חושבת שהמונח "ניתוח לשינוי מין" - הוא מדוייק. הרי גם לפני הניתוח היית בחורה, נכון? רק ש- היו לך אברי מין שלא התאימו למין שלך. לכן, נראה לי שצריך לאמר: "ניתוח לתיקון מין". חוצמזה, אני מאד מקווה שהמשפט שלך : "תאמין לי שהייתי רוצה להיות בחור או בחורה סטרייטים אני לא נהנת להיות בחורה טרנסקסואלית אבל זו אני!!!!!!!!!!!!!!!! " - סתם נכתב בשעת כעס... אני מקווה שאת נהנית להיות מי שאת, וטוב לך.

natali0106

New member
יש לי שאלה!!!!!!!!

הת נכנסת פעם לנעלים של טרנסית? את פעם חשבת מה טרנסית מרגישה??? את פעם חשבת מזה להיות לבד ללא משפחה בגלל שעשית מה שאת מרגישה וחייבת לעשות. יש המון המון אפליה בין בחורה סטרייטית לבחורה טרנסקסואלית ואני יתן דוגמה מאוד קטנה. אני בחורה יפה בת 25 באמת קשה מאוד לקלוט אלי בואי ניצא מנקודת שאני מכירה גבר ואני לא מספרת שאני בחורה מיוחדת למרות שאני מנותחת, לאחר כמה ימים או שבועות לא צריך לספר?? אז מספרים מה את חושבת שהגבר יגיב או מרגיש? אז אני יגיד לך הוא יברח ויגיד מה עשית לי??? אבל רק אתמול אמרת שאתה אוהב.... אבל רק אתמול אמרת שאתה רוצה אותי לנצח... אבל רק אתמול אמרת שאני מושלמת אז תביני החיים של טרנסית ממש לא קלים וזו רק דוגמה אחת!! אני שמחה שהגעתי לאן שהגעתי אבל החיים שלי ממש לא קלים אני צריכה להילחם על כול דבר ולא תמיד יש כוח......

אז אני אנסה לענות :

אף פעם לא הייתי בנעליים של טרנסית , (אם כי ליערה היו סנדלים ממש יפים, ולא הייתי מתנגדת
). אבל - אני חיה כבר הרבה שנים בנעליים של אמא לסבית. ואני מכירה את המצב שנוצר קשר עם אשה, והוא הולך ומעמיק, ואז מתברר שכל אחת מתכוונת למשו אחר, והיא נבהלת לחלוטין המעובדה שהתקלחה עירומה עם לסבית
... כל שונות בהחלט מביאה לכל מני מצבים, וגם החיים של הטרוסקסואלים לא תמיד קלים.

יש הבדל...

אבל, (אולי זו בעיה בראייה שלי?), הוא לא נראה לי עצום. למה הוא נראה לך עצום?

ברור שההבדל עצום .../images/Emo15.gif

יש הבדל בקבלה של החברה וההתמודדות היא לגמריי שונה . אדם שמשנה את גופו ונראה חריג להחריד ( לפחות בהתחלה ) , עובר טראומות ותגובות כל כך קיצוניות שזה מדהים . לסבית או אפילו הומו לא יכולים להבין את ההתמודדות הנפשית והסביבתית שכרוכים בשינוי הגוף, עם כל המשתמע מכך .

נגה א

New member
קודם כל

תפסיקי להכליל. זה שאת עברת טראומה מסויימת לא אומר שאחרות גם עברו את אותם דברים. אולי פשוט היה לך מזל קצת רע ויצא לך להיתקל באנשים מגעילים שלא מייצגים את הרוב, חשבת על זה? גם לדעתי יש הבדל אבל הוא לא כזה עצום

natali0106

New member
את ממש מעצבנת נגה!!!

תפסיקי עם ההתקפות שלך אמרתי לך אינך מבינה בכלל מזה להיות טרנסית.

נגה א

New member
אבלללללללללל

אני טרנסית! אז אני כן מבינה "מה זה להיות טרנסית". זה שכל טרנסית שונה מהשנייה ולכל אחת יש חוויות שונות וחיים שונים זה דבר אחר.

נגה א

New member
את קצת מגזימה נראה לי

כ-ל הזמן את מרגישה שאת צריכה להילחם? מישהו מפלה אותך? מה הסיבה שמישהו יפלה אותך רק כי את טראנסקסואלית? אף אחד בכלל לא יכול ולא צריך לדעת!!! במיוחד שאת כבר אחרי כל התהליך. אני במקומך לא הייתי מרגישה צורך להגיד לגבר "אני טראנסקסואלית" אולי אולי אפשר לספר במילים יותר עדינות ועקיפות, אבל אני גם בכלל לא רואה צורך. לכל אחד יש את השלדים בארון מהעבר שלו, למה את חושבת שהשלדים שלך הם הכי מזעזעים ומפלצתיים וחייבים להתגלות בשלב זה או אחר?

natali0106

New member
את היית מוכנה לחיות עם גבר שאחרי

כמה שנים היית מגלה שהוא היה אישה לא היית מרגישה פגועה או מרומה???????

transman

New member
נטלי, אני מאוד מקווה

שאף אחד או אחת יחשבו ש"פעם הייתי אישה". או שאת "פעם היית גבר". אני מאוד מקווה שאני אדע להכנס למערכת יחסים עם אדם שמסוגל להבין את זה. בכל מקרה הם יכולים להרגיש מרומים אם זה פותר להם את הדיסוננס, אבל אני לא זה שמרמה. אם במערכת יחסים מכל סוג שהוא, ברור לשנינו שאת כל הדברים המשמעותיים שהשפיעו על חיינו כבר סיפרנו, ולא סיפרתי שאני טרנס, אז ניחא. מוכן לקבל את המילה 'רמאות'. אם אנחנו רוצים ילד וברור לי שהיא מאמינה שיש לי זרע (מדע בדיוני עדיין, אבל ניחא), אני מוכן לקבל שזו רמאות. אם זה עדיין לא המקום לשאול מה קרה למשפחה שלו בשואה (סתם לקחתי נושא רגיש, אי אפשר לשים אחד מול השני באמת כי הנושאים לא מאותם שדות) אז זה גם לא המקום לשאול אותי איך בדיוק נראה הגוף שלי כשנולדתי. אני לא מתעלם, אבל, מאלה שישברו את ליבנו אחרי שהצהירו שהם אוהבים אותנו כפי שאנחנו(מי כאן רמאי?), או חלילה יפגינו אלימות.

transman

New member
אם תפוז

הולכים ליצור קישור לאנשהו בכל פעם שאני אכתוב את מילה כלשהי, אני לא אכתוב את המילה הזו בשלב הראשון. לא היתה לי שום כוונה להדגיש את המילה ילד (מענין אם גם כאן היא תודגש), ואני רואה בהדגשות וקישורים חלק בלתי נפרד מתוכן ההודעה. עם מי שלא יודע בכלל על מה אני מדבר הסליחה. ילד ילדים הילד 'ילד' וילד

למעלה