תגובה לשפויים

gal2003

New member
די !!!!!!!

חבאי פורום יקרים.. בכלל ניסיתם להבין למה התכוונתי? זה מדהים איך במספר שורות כ"כ קטן הכנסתם גידופים "ברכות" וחילוקי דעות כ"כ גדולים ולהפתעתי שלא היו מכוונות רק אלי.. לא הייתי צריך לכתוב ליערה את מה שכתבתי בהתחלה ואני מ ת נ צ ל אם פגעתי בה ! זה קצת גלש מכוונתי.. ולא, אני לא מייצג אף אחד ! לא רב כזה או אחר ובטח שלא את הקב"ה ! (באותה הזדמנות אוסיף שאין לאף אחד את הזכות להשמיץ ולזלזל ברב כזה או אחר..לטעמי, כל דעה שלילית על אדם שלא מסוגל להשיב חזרה היא פשוט פחדנות בהתגלמותה! רציתי להביא את דעתי ואני חושב שעשיתי זאת באופן ישר ומכובד ובלי לזלזל באף אחד יש לי את הזכות לומר את מה שרציתי ובין היתר כי אני בעצמי עברתי את מה שרבים מכן עברו..אני ואני בלבד החלטתי להשאר כפי שנולדתי בגלל שכיום אני מרגיש שהדרך ברורה לי אלפי מונים ממה שהייתה! אדגיש שוב לא אוכל לשפוט את יערה ואין לי את הזכות לעשות זאת רציתי לפתוח בפניה צוהר לעולם שכיום לצערי הוא רחוק יותר ובו לדעתי אפשר למצוא את התשובות..למי שבאמת מחפש. אם הקב"ה היה רוצה הייתי נולד אישה ואם נולדתי גבר אז כנראה שיעודי בחיים הוא להתמודד עם זה ולמצוא את הדרך הנכונה! כגבר! לא להדחיק...לא להתעלם אלה לחפש ולהשתדל בכנות לחיות את חיי בדרך הטובה ביותר אני בחרתי לנסות ולחזור למקורות(גם אם לפעמים זאת דרך קשה..) אני לא מכריח אף אחד לחשוב כמוני..! מדוע אסור לי לומר זאת מבלי לחטוף טונות של ביקורות?? מבחינתי היתה זאת ולמעשה עדיין משימה שהתמודדתי ואמשיך להתמודד איתה שנים רבות.. אני לא בא לכפות את דעתי וחבל שדווקא בפורום כזה שאמור להיות סובלני לדעות של אחרים קיימת שנאה כל כך גדולה.. אני לא שונא , מתעב או מזלזל באף אחד מכם ומי שמתכוון להמשיך ו"לברך אותי " אז בבקשה תדלגו על הרעיון.. באתי בראייה בוגרת אל אנשים בוגרים שלאו דווקא צריכים להסכים איתי ועם דעותי אלה פשוט מוכנים לפתח שיחה בוגרת בלי להעליב ולפגוע..כל כך הרבה פעמים נשמעים קולות מהקהילה על מלחמה לשיוויון..צדק,כבוד וסובלנות.. תוכיחו שאתם לא רק דורשים זאת אלא גם מקיימים, בשבילכם. גל

DarlingAdam

New member
אתה צודק.

אני מתנצל על הרמה שאליה הגיע הויכוח. הדרך שבה בחרת מתאימה לך, ואין לי שום ויכוח איתה. הדרך שבה אחרים ואחרות בחרו מתאימה להם, ואין לי שום ויכוח גם איתה. דיונים צריכים להתנהל בצורה מסוימת ואני מצטער שלפעמים זה גולש לפסים לא נעימים.

למעלה