תגובה לשפויים

DarlingAdam

New member
כן, זה הדגיש את אותה המילה

גם בהודעות שלי וגם של אחרים. מוזר.

לא מוזר בכלל.

אלו בעצם פרסומות קטנות. המילה "ספר" מקשרת לאתר של סטימצקי, המילה "ילד" לפורטל הקטנטנים של תפוז או משהו. זה מזעזע.

נגה א

New member
אם הגילוי הזה לא היה משנה

שום דבר בנוגע לקשר שלי עם אותו בחור הלכה למעשה לגבי ההווה ואם הייתי רואה שאם לא הגילוי הזה לא הייתי חושדת בכלום אז לא נראה לי שהייתי מרגישה פגועה, ובטח שלא מרומה, כי הוא לא רימה אותי הוא היה הוא-עצמו, פשוט מאוד. אני לא אומרת שגבר חלומותיי הוא ftm אבל כשאוהבים אז די קל להתגבר על מכשולים שכאלה. ותשימי לב למה שאת אומרת- ftmים לא "היו פעם נשים" כמו שאת לא "היית פעם גבר". אם את עדיין נמצאת בסטייט-אוף-מיינד הזה שבגלל שאת טרנסית אז את רמאית תמידית ועובדת על העולם אז אני באמת מרחמת עלייך, כי זה רק אומר שבעינייך החיים שלך כאשה הם העמדת פנים. תחשבי על זה... (ואני לא תוקפת, רק מביעה את דיעותיי).

natali0106

New member
את שוכחת מה אמרת...

את אמרת שאין צורך לספר שאני בחורה טרנקסואלית נכון??? אז מה זה עם לא שקר???

natali0106

New member
אני מתארת לעצמי איך את חיה...

אני מכירה המון גברים שקוראים לעצמם טרנסקסואליות זה לא הוגן לחיות כגבר לעבוד כגבר ולהגדיר את עצמך בטרנסקסואלית אני בטוחה כשתתחילי להיות פול טיים אז.... נראה אותך!!!!!!

DarlingAdam

New member
מעניין.

אני לא מכיר אפילו גבר אחד שקורא לעצמו טרנסקסואלית. אני גם לא מבין למה *גבר* ירצה לקרוא לעצמו כך.

natali0106

New member
התכוונתי לטרנסיות לפני שינוי שחיים

בזהות של גבר ביום יום אבל הם מאוד חכמים!!!!!

נגה א

New member
מה, את כל-כך סובלת????

אני לא רואה איך אשה טראנסקסואלית חייה יותר קלים בתור "גבר" לפני השינוי מין מאשר בחייה האמיתיים (!!!) בתור אשה לאחר השינוי מין. לא עושים את השינוי מין בשביל להיות יותר אומללים, להיפך, בשביל להקל על החיים (וממה שאני מקווה שזה מקל בהרבהההה).

natali0106

New member
אף אחד לא אמר שאני אומללה אלא שהחיי

אלא שהחיים של טרנסקסואלית קשים הרבה יותר מסטרייטית!! למה את מערבבת בשר וחלב? אלא זה היה השיחה שלנו מימ אמר שאני אומללה??????? אני בן הבחורות הטרנסיות הכי מוצלחות אני צריכה להיות אומללה??????? אנחנו דיברנו על החיים אל תשכחי!!!

יסמין 28

New member
צודקת ולא צודקת

היי נגה, קודם כל נכון מה שאמרת, שבשביל אשה טרנסקסואלית, החיים לפני השינוי, כשהיא צריכה להסתיר ולשקר וכולם חושבים שהיא גבר ופונים אליה בלשון זכר הם קשים מאד. ממש גיהינום ואני לא צוחקת. מצד שני, קשה מאד גם להיות אשה טרנסקסואלית אחרי הניתוח. קודם כל, עדיין יש אנשים שמכירים אותך מקודם ואת פוחדת שהם יחשפו אותך. יש לך עבודה שאולי לא יודעים על העבר שלך שם, ואת כל הזמן פוחדת שהם יגלו. יש מקומות עבודה שמראש לא יקבלו אותך אם את נראית "חשודה". את מתחילה קשר זוגי ואת לא יודעת איך הוא ייגמר ואיך הבחור (או הבחורה) יגיבו, ולפעמים זה נגמר רע. למשפחה שלך קשה עם השינוי ואת רבה איתם. בקיצור יש המון המון אפליה נגד טרנסיות. לכן את צודקת שקשה לפני השינוי אבל בהחלט לא צודקת שקל אחרי השינוי. אשה טרנסקסואלית עושה את השינוי כי זה מה שהיא מרגישה שהיא חייבת לעשות ואין לה ברירה אחרת... אני לגמרי מבינה את טליה שהיא כותבת שהיתה מעדיפה לחיות חיים רגילים... בלי כל כך הרבה מלחמות...

נגה א

New member
אז בואי נתאבד

ונחזור בגילגול הבא ונחייה חיים רגילים. יסמין אני באמת לא מקבלת את מה שאמרת, אולי כי אין לך ממש ניסיון מעשי בזה (ממה שהבנתי את לא טרנסית אלא לסבית שנשואה לטרנסית), אולי פשוט בגלל ששתינו תופסות את החיים אחרת, לא יודעת מה הסיבה, אבל אני לא רואה את עצמי מודאגת מהסיבות שציינת. *אין לי אנשים שמכירים אותי ממקודם. אני כרגע לפני התהליך אבל אין לי חברים בכלל ואני גם לא רוצה לרכוש חברים כל עוד לא עברתי את התהליך. (אני יודעת שזה נשמע עצוב אבל יש לזה סיבה כמובן). *אין לי סיבה להרגיש מפוחדת במקום העבודה שלי כאשה כמו בכל מקום אחר. שוב- אני לא מרמה אף אחד ולכן מגיע לי כל הקרדיט והצדק איתי. מי שיגלה איכשהוא לא יודעת איך בדיוק שאני טרנסית ובגלל זה הוא יישנה את היחס שלו כלפיי אז שיילך לעזאזל מי צריך אותו. חוץ מזה איך לכל הרוחות מישהו אמור להצליח לגלות את ה"עבר" שלי בכלל ולמי זה בכלל יהיה מעניין לבדוק? * מה הכוונה בדיוק בנראית "חשודה"? *לגבי קשר זוגי כבר אמרתי למעלה בשרשור הזה מה העמדה שלי ואני לא אחזור על זה. *ריבים עם המשפחה שלי זה לא מה שיהרוס אותי. אני כבר רבה עם ההורים שלי בערך מגיל 11 על בסיס קבוע בערך ככה שאין פה חידוש. חוץ מזה שאני לא ממש קרובה נפשית למשפחה שלי, בטח שלא למשפחה היותר מורחבת. ומי אמר שלהורים שלי יהיה כל כך קשה עם השינוי? אז בקיצור ולסיכום, אולי אני יוצאת דופן אבל ככה המצב נראה לי ולא, אני לא חושבת שאני נאיבית. ועם כל הכבוד, אם יש באמת המון אפלייה נגד טרנסיות אני אאמין לזה רק כשאני אחווה את זה על בשרי, בתקווה שאני לא אחווה.

DarlingAdam

New member
לכל אחד יש קשיים.

ודאי וברור שישנה אפליה נגד טרנסג'נדרס. ככה זה. אם את לא נתקלת בה, אז יש לך המון מזל, ואני שמח בשבילך. אבל הרבה כן נתקלים בזה, כל יום. לאחרונה הרי היה משפט על "התחזות". מצד אחר, לשבת ולהתווכח "מי יותר סובל", זה חסר תועלת. כמו שאמרתי, לכולם יש קשיים. והעניין שכמה אנשים פה העירו עליו, "אם לא חווית את זה בעצמך, את לא יודעת", הוא לא נכון מיסודו. כי מספיק שידידה אחת שלך חוותה את זה, ואת יודעת. אני לדוגמה לבן וצח עור, אבל זה לא אומר שאני חושב שלשחורים במקומות מסוימים בארה"ב לדוגמה, קל בחיים.

DarlingAdam

New member
היא דיברה אל יסמין,

ואני מבקש, *בפעם האחרונה*, מכולכן - את הריבים שלכן לעשות בבית ולא פה.

יסמין 28

New member
בבקשה רק לא להתאבד

שלום נגה, אני בחורה מאמינה, ולכן אני חושבת שהגענו לעולם הזה על מנת ללמוד שיעורים, חלקם קשים מאד וכואבים (מה לעשות רק ככה לומדים). התפיסה שלי אומרת שאם יש לך שיעור בגילגול הזה ולא למדת אותו... תצטרכי לחזור על אותו שיעור שוב ושוב בגילגולים הבאים עד שתלמדי! לכן עדיף לא להתאבד... אלא להתמודד עם מה שיש ולדעת שכל קושי מגיע עם כוונה מסויימת, והיא שהנשמה שלנו תתפתח ותשתפר. כמובן שלא כולם מאמינים... אני בכל אופן משתדלת לקבל את הקשיים שיש לי בחיים באהבה מתוך ידיעה שהם מלמדים אותי. אגב איך את יודעת עלי כל כך הרבה פרטים?? למיטב ידיעתי אף פעם לא נפגשנו! זה נכון שאני לסבית, זה לא כל כך נכון שאני נשואה לטרנסית כי אני לא מאמינה במוסד הנישואין... אבל זה נכון שאני חיה עם טרנסית כבר מעל שנתיים (55555555555555555555 כמו שאומרת טליה).

DarlingAdam

New member
כל המגיבים אל גל:

[ שמתי פה תגובה ארוכה ויפה ותפוז אכלו אותה. אז זו תהיה קצרה ולא מנומסת: ] לא לריב. פשוט מאוד. לא לריב. גל היה מנומס ונחמד, לכל אחד יש הזכות לדעה משלו. בא למישהו לריב? חופשי, אבל לא בפורום הזה. בפורום הזה אפשר לנהל דיונים תרבותיים ושלווים. לקלל ולהתחיל מכות? לא פה.

למעלה