תגובה לsupermanZWהם אומרים בדיוק כמ

התולעת 1

New member
מאיפא אתה יודע שזה הכובע של נפוליון

אולי הכובע נעשה כדאי למשוך פרירים למוזאון? יש לך הוכחה? אמרתי לך לא פעם ...אם הכסף אפשר היום לעשות כמעת הכל.

Governor

New member
זה הכובע שלו שנלקח שלל בקרב

ווטרלו ב- 1815. קבלת תשובה והכל רואים שקבלת. אתה יכול לעצום עיניים, אולם לנו זה לא משנה, אימבציל חסר-תקנה. ומניין לנו שאתה יהודי? אולי אתה סתם ערל נוצרי מאוסטריה, צאצא של חיל ס"ס, הנשוי לגויה ומגדל להקת שייגצים?

iziman

New member
עוד פעם ציטוט מילה

במילה מאחת מן הקלטות של אמנון יצחק כאן הוא מספר לקהל על שוטר שבא לו ובקש ממנו הוכחה לאלוהים . תקן אותי אם אני טועה אבל בחיים שלך לא נסחת משפט מקורי אחד בעצמך .

SupermanZW

Well-known member
אני יותר יהודי ממך

ההבדל בינינו הוא שאמונתך עיוורת ואתה רק יודע לחזור אחרי השטויות של אמנון יצחק, אני לעומתך לא מאמין באמונה עיוורת. נולדתי לאם יהודיה ועברתי ברית מילה, בכך אני יהודי ע"פ חוקי ההלכה שאתה מנסה בכל כוחך להוכיח אך נכשל בזאת, אתה לעומת זאת מבסס את יהדותך על מיתוסים שחלקם כבר הופרכו, אני יהודי, אתה בדיוני.

iziman

New member
אתה מצטט

מילה במילה את אחת מהקלטות של אמנון יצחק . אני ראיתי את כולם וששתי ההודות שלך הן העתק מוחלט של דברי אמנון יצחק . אז ברגע שתחזיק דעה משל עצמך ותלמד לדבר לבד . תבוא לנסות לשכנע אותנו לחזור בתשובה .

התולעת 1

New member
חיים נחמן ואחד העם המשיכו להיות קופ

לפני דור אחד היו שני אנשים מפורסמים אחד קראו לו חיים נחמן ביאליק והשני קראו לו אחד העם. שניהם היו תלמידים בישיבת וולוז`ין אבל ביום מן הימים נכנסה בהם רוח רעה , רוח ההשכלה . הם הגיעו לישיבה והתחילו להגיד לתלמידים שהם למעשה חושבים שהם באו מן הקופים. אז בני הישיבה שאלו אותם מה הראיה שלכם שבאתם מהקופים? הם אמרו יש לנו את עצם הזנב. נו אז מה הראיה? אמרו זה סימן שהיה לנו זנב. שאלו בני הישיבה, נו ואיפה הזנב עכשיו? אמרו לא. פעם האדם הקדמון, הקוף הקדמון הבין שהזנב מיותר הוא ניגש לקיר שפשף את הזנב עד שירד. אמרו בסדר, אדם שמורידים לו את היד אז הבן שלו שנולד נולד עם יד ולא נולד בלי יד.ואם הקוף שפשף וירד הזנב אז היו צריכים להיוולד הבנים הבאים עם זנב. אמרו לא... כל הדור ההוא של האדם הקדמון, הבינו שהזנב מיותר כולם הלכו לקיר שפשפו והזנב ירד ומאז אין זנב. אמרו להם בני הישיבה אם כך מה נעשה עם זה שהעם היהודי 4000 שנה עושה ברית מילה מוריד את העורלה ואף על פי כן נולדים כל פעם עם עורלה. סימן שזה לא נכון מה שאתם אומרים. בכל אופן למרות הטענה של בני הישיבה חיים נחמן ואחד העם המשיכו להיות קופים.

Igra Rama

New member
תגיד תולעת

האם אתה מבין את מה שאתה מעתיק מאתרו של אמנון יצחק ? "פעם האדם הקדמון, הקוף הקדמון הבין שהזנב מיותר הוא ניגש לקיר שפשף את הזנב עד שירד". אמור לי איש טיפש ועילג כיצד לדעתך התנוון הזנב אצל בני האדם ?

Igra Rama

New member
לא ?

קח קרא כאן אידיוט. מה אומרת לך הפסקה הבאה ? Human and other nonaquatic embryos exhibit gill slits even though they never breathe through gills. These slits are found in the embryos of all vertebrates because they share as common ancestors the fish in which these structures first evolved. Human embryos also exhibit by the fourth week of development a well-defined tail, which reaches maximum length when the embryo is six weeks old. Similar embryonic tails are found in other mammals, such as dogs, horses, and monkeys; in humans, however, the tail eventually shortens, persisting only as a rudiment in the adult coccyx. " איש טיפש, צריך להעמיד אותך כמוצג במוזיאון הפריהיסטורי בלונדון. Exhibit in the Natural history museum of Homo infantillus imbacilli

התולעת 1

New member
איגרא אמרתי לך לא פעם

לפני שאתה מחלית להכנס לויכוחים ת'קח תרופה ממי. כי אני לא ירד לדרגה כא נמוחה כדי להתוקח אם חולי נפש. אל ת'כתוב לי הודעות כי אני לא אקרא ולא אגיב. החלמה מהירה.

Igra Rama

New member
אתה לא תקרא ?

האם זה בגלל שאתה חף מהכרת אות לועזית ? או האם זה בגלל שהאמת מטרידה אותך כל כך ?

SupermanZW

Well-known member
סיפור בדיוני

שום קוף לא שפשף את זנבו על שום קיר, מאז החל האדם ללכת על רגליו האחוריות לא נעזר בזנבו לשם טיפוס ושמירה על שיווי המשקל וככל שפחת השימוש בזנב הלך הזנב והתנוון, אגב, איך תסביר את העובדה שישנם גם קופים ללא זנב כמו שימפנזה וגורילה?, גם להם התנוון הזנב מכיוון שלא עשו בו שימוש. ההוכחה לדברי טמונה בהסתכלות פשוטה על בני אדם, שים לב עד כמה שונים זה מזה בני אדם החיים במקומות שונים על כדור הארץ, ראה את השפעת האקלים על צורתם במשך הדורות, ראה עד כמה נעשו גם היהודים שלא התבוללו לדומים מאוד לבני ארצם במהלך הדורות, ראה כיצד הפכו היהודים באתיופיה לשחורים במהלך הדורות למרות שלפני הגלות כל היהודים היו לבנים. גם בבעלי החיים תוכל למצוא הוכחות, ראה למשל את החולד החי מתחת לאדמה ובמהלך מאות אלפי שנים איבד את עיניו משום שפסק להשתמש בהן וכך עיניו התנונו עד שנעלמו, מניתוח מבנה מוחו של החולד ניתן לראות חלקים מנוונים במוחו שהיו מיועדים לפני מאות אלפי שנים לאנליזה של הראיה שאבדה לו, ראה גם את ראשו של החולד ואם יצא לך לראות פעם חולד גע באיזור שבו אמורות היו להיות העיניים והרגש בעצמך שהאיזור הוא רך יותר משום שעצם הגולגולת שם דקה יותר מבשאר הראש כי פעם היו שם חורים בשביל העיניים. גם הברירה הטבעית משפיעה על התפתחות הדורות בימינו, כך שהאבולוציה מעולם לא נפסקה, היא ממשיכה גם היום. ותפסיק להעתיק שקרים מהאתר של אמנון יצחק, הוא עיוות את כל מה שאמרו אחד העם וביאליק.

התולעת 1

New member
אני אראה לך שגיל העולם

אפי` אם תגיד כמה שתגיד הוא לא מפריע לתורה הקדושה מסיבה אחת פשוטה, הגמ` אומרת שהעולם עמד בקומתו ובצביונו, זה שאלה חילונית ידועה, מה קדם למה? הביצה לתרנגולת או התרנגולת לביצה? מה אתה אומר? אם תגיד הביצה קדמה, מאיפה היא באה אם לא היה תרנגולת? ואם תגיד תרנגולת קדמה, מאיפה באה תרנגולת? אני אגיד לך, שים לב supermanהגמ` אומרת העולם עמד בקומתו ובצביונו מה פרוש העולם עמד בקומתו ובצביונו? כתוב` בתורה ויאמר ה` יהי אור ויהי אור, ויאמר ה` יקוו המים אל מקום אחד ותראה היבשה ויאמר, ויאמר ה` תדשא הארץ ויאמר ה` ויאמר ה` ויאמר ה`, בעשרה מאמרות נברא העולם, ה` אמר ויהי, הוא צוה ויעמוד, בורא עולם אמר והיה. עכשיו שים לב, אדם הראשון עפ``י התורה כשדיבר איתו הקב``ה הוא נברא ביום השישי, וביום השישי הוא כבר חטא והקב``ה גרש אותו מג``ע אחרי שהוא אכל מן העץ ללא רשות, בן כמה היה אדם הראשון? מה זה בן יום אחד תראה לי בן יום אחד, (באיזה גודל הוא נולד?מטר?שניים?שלוש מטר? הוא נברא ביום השישי, בן כמה הוא היה? הוא היה קטנצ`יק תינוק? הוא היה גדול הוא היה בחור? הוא היה גבר? הוא היה זקן? מה הוא היה? איך הוא היה גדול? ובכן אדם הראשון היה בן רגע, ברגע שהוא נולד הוא היה בן רגע אבל כבן 20, העץ שהוא אכל ממנו, כמה זמן לוקח לעץ לגדול עד שיביא פרות? שנים והוא כבר אכל בשעה הראשונה מהעץ, העץ נברא ברגע שנברא אבל כבן כמה שנים, גם העולם נברא באותו רגע כבן כמה אתה רוצה? מיליארדים שנים? אין בעיה, הקב``ה לא צריך לחכות להתפתחות של העולם, מי שיכול לברוא את העולם בשלבים יכול לברוא אותו גם בבת אחת, ואני אתן לך על זה דוגמא` שתבין.. בגמ` נשאלה שאלה תחית המתים היתכן שתהיה תחית המתים? שמים בן`אדם בקבר הוא מתפורר תולעים אוכלים אותו לא נשאר כלום תפתח את הקבר לא תמצא כלום, אולי עצמות וזהו, איך אפשר שב``א יקום לתחית המתים וילך עוד פעם כמו שהיה קודם?, ככה נשאלה שאלה בגמ`, אחד מן הגויים שאל אחת מבנות ישראל החכמות, אמרה לו תשמע אני אסביר לך דבר אחד פשוט תגיד לי מה אתה אומר מי שיוצר מנוזל פסל ..או פסל שיוצר מחומר , מי יותר גדול אדם שמסוגל ליצור מנוזל או אדם שיכול ליצור מחמר, מי יותר גדול? מנוזל, אמרה לו תראה הקב``ה ברא את האדם מנוזל, ממה נבראנו? איך מטיפה סרוחה נוצר ב``א עם עצמות עם גולגולת עם עינים עם שינים, עם מערכת מנופים, עם כליות עם ריאות עם צפורנים שערות באף דונג באוזן, איך נוצר מנוזל תשפוך טיפה איפה שאתה רוצה תחכה כמה שאתה רוצה מיליארדים שנים ואני רוצה לראות,אם יווצר משהוא באקראי אז אם יש יוצר שאנחנו רואים את זה כל יום רק לא חושבים על זה שהוא יכול ליצור מנוזל ודאי שהוא יכול ליצור מחומר, אחרי שיש לו כבר את העפר את העצמות הכל עוד יותר קל להעמיד מזה, נכון או לא נכון?

למעלה