תגובה

mister fix

New member
חזור תחזור לחור שממנו יצאת באתר של המשתרמטים

על אפכם ועל רוחכם,בסופו של דבר יגיע הרגע שבו אתה וחבר מרעיך הפחדנים העלובים,תקחו את חפצכם ותעופו מהמדינה. תם עידן שרות חובה?! תם עידן ההשתמטות ללא פגע!!!!!!!!!!!!

ואם המשתמטים יעזבו את המדינה...

אל תשכח ש"המשתמטים" הם המונים, בשנה האחרונה 20% מהחיילים לא סיימו שרות מלא. אם ניקח את כל השנתונים + כאלה שבכלל לא התגייסו + כל הבנות שהשצהירו דתיות ואינן וכל שאר הבנות שלא שרתו + מילואימניקים שקיבלו סעיף נפשי על מנת להשתחרר ממילואים + כאלה שיש להם חבר/חברה/אשה/בעל שלא שרת בצה"ל +בני משפחותיהם שתומכים בהם + כאלה שיש להם חברים"משתמטים" שלא שרתו ואינם מעוניינים שחבריהם יפגעו + כאלה ששרתו בצבא אבל שונאים אותו כי הם הושפלו שם + כאלה ששרתו אבל לא תומכים בעליהום על אלה שלא שרתו, ובכלל תומכים בצבא מקצועי. בכלל לא בטוח שאלה שרוצים "להכנס" במשתמטים הם הרוב במדינה... מה שהכי מטורף שרק יהודי חילוני יכול לענות להגדרה "משתמט" , ואם יפגעו באמת הזכויות שלו (מה שלא יקרה כי יש גם את בג"ץ, וכנראה שרוב הציבור לא תומך בפגיעה "במשתמטים") והוא יעזוב לאמריקה אז מה יקרה... זה שלא שבניו- יורק כזה גרוע אז זה לא ממש עונש... ויתרה מכך האחוזים של הערבים והחרדים במדינה יעלה כי הרבה מאוד יהודים חילונים עזבו! לזה אני קורא גול עצמי... שלא כמו בצה"ל אני תמיד ממליץ לחשוב שני צעדים קדימה...

mister fix

New member
דינג דונג,טיסה מס' 21 למשתמטים יוצאת בעוד דקה

כל המשתמטים מתבקשים לעלות ולהשאיר את המדינה לישראלים הציוניים האמיתיים.

מר גבלס

אם תואיל בטובך לעיין בתגובה שלי ל"אימא" תוכל להיווכח שציונות מודל 2008 איננה מילה נרדפת ל"שירות צבאי" (בוודאי שלא לשירות צבאי תומך לחימה). בעצם, משתמט שתורם במסגרת אזרחית (ולא חסרות כאלה: עמותות, משמר אזרחי, סעד לקשישים, הגנת הסביבה ועוד ועוד) הוא הרבה יותר "ציוני" כדבריך מאשר רס"ן באלר"ם.

the new L

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אחרי הודעה כזאת, אני יודע באיזה צד במאבק אני אתמוך, וזאת על אף ששירתתי 3 שנים בצבא.

תגובה

כן! להכריח את כ-ו-ל-ם לשרת בצבא מתוך לאומנות פונדמנטליסטית דוגמת זו של ברוך מרזל או של האלוף (הדגול) אלעזר שטרן היא פאשיזם. שוויון בנטל? איזה נטל? אם את מתכוונת לכך שצה"ל מהווה נטל על המדינה אני יכול להבין. אם את מתכוונת לכך שאותם אנשי קבע במערך הטכנולוגי שלא עושים כלום פרט ללבזבז לריק את כספו של משלם המיסים ולקבל נקודות ספורט, גמו"שים, הנחות במיסים וכו' ומתחבאים מאחורי עלה התאנה של "ביטחון מידע" מהווים נטל אז אני מסכים. לא מאמינה? בואי לבקר בחט"ל. איזה נטל? הנטל של להחזיק בכספו של משלם המיסים 10 ג'ובניקים שסתם מסתובבים בעזריאלי, להחזיק את האחראי עליהם, להחזיק את האחראי על האחראי עליהם וכך הלאה במעלה שרשרת המזון הצה"לית? (אותו כסף שהיה יכול היה ללכת לפתרון בעיות חברתיות,אגב) לנטל הזה את מתכוונת? לא גברת, הנטל ה*אמיתי* על המדינה אינם המשתמטים (שעובדים ומשלמים מיסים רובם ככולם חוץ מהחרדים), הנטל האמיתי הוא "צבא העם". לשאלתך- אני בהחלט מדמיין לעצמי את מדינת ישראל ללא צבא העם.

sayar3

New member
חסר הידיעה שלך וחוסר ההבנה

בתפיסת המערכת הצהלית כמערכת הוא זה שמוביל לתגובותיך הקיצוניות ולכינויי גנאי כ"גבלס".השימוש הציני בפרות קדושות מעורר בי צמרמורת. אילו רק היית יכול להיכנס לנעליים הרחוקות שנות אור ממידת נעליך היית אולי מבין שכל חייל ואיש קבע הוא בורג קטן -מעין חוליה מקשרת במערך גדול שאינו יכול לפעול ללא החוליות האלו ש"מסתובבות בחט"ל או בעזריאלי".גם המחשב הכי חזק והכי מתוחכם לא יעבוד אם יהיה חסר לו שבב קטנצ'יק בתפקיד זוטר. מה נראה לך -שצה"ל פראייר?שהוא משלם משכורות לאלו שמסתובבים ולא עושים כלום?שהוא מחזיק אנשי קבע לטובת תדמית מכובדת? הרי אלו דברים הזויים שנכתבים בלהט שטיפת המוח שעברת במסגרת קבוצת נוער עצלנית מניפוליסטית ואגואיסטית שאינה בוחלת בשום אמצעי על מנת שלא לקיים את חובתם במדינה מתוקנת כישראל. האמן לי אני יודע על מה אני מדבר.מסתווה אחרי "אידיאולוגיה" שאין לה יסוד-מתחבא אחרי מניעים וסיבות שאין להם שחר וכל אחיזה במציאות הישראלית.החיילים הם נטל?אנשי הקבע?בוא ננסה קצת אחרת: עובדי מדינה שמקבלים משכורות עתק ללא כל תפקיד מוגדר,עובדי עירייה וראשויות מקומיות מושחתים,עובדי נמל,חברת חשמל,מקורות,אוניברסיטאות שמקבלים משכורות שאני יכול רק לחלום עליהם תמורת 4 שעות עבודה ביום ("בעבודה" זה לשבת לשתות קפה).בוא נדבר קצת על אלו ולא על החייל המסכן שמקבל 350 שקלים לחודש וחורק שיניים ונותן את חובתו למדינה ולא משנה ממש באיזה תפקיד.הוא שם כי זו חובתו של כל אזרח. שאל את עצמך למה אתה לא והוא כן?ואל תענה לי "כי זו בחירה שלו".שירות צבאי הוא אינו בחירה הוא חובה למען קיום המדינה שאתה חי בה-תמורת הבטחון שאתה מקבל וזכויות האזרח שלך עליך לשלם מחיר.ואם זה לא נראה לך-כנראה שניו יורק היא באמת מקום שמתאים לאנשים כמוך.אם אינך מסוגל למלא חובתך כלפי המדינה (ברצון או באי רצון) קנה כרטיס ונסה מזלך במקומות אחרים.לא תמצא-אתה יודע למה?כי ישראל היא הבית שלך גם אם אינך מבין מהי ההגדרה ל"בית". תאר לך מצב שכל חייל היה חושב בדיוק לכיוונים שאתה מכוון אליהם-מי היה נלחם בחיזבאללה ובחמאס ובסוריה איראן לבנון ועוד...?המשמר האזרחי?או שמא אלו מבתי החולים או מצער בעלי חיים? לא נראה לי כלכך-נכון? כי הרי מישהו צריך ללבוש מדים ולהילחם.מישהו צריך לדאוג לאוכל ללוחם ומישהו צריך להסיע אותו או לתקן לו את הטנק ואת הנגמ"ש ולפתח אמצעים למענו ולדאוג לת"ש שלו ולדאוג למודיעין בשבילו ולדאוג שילבש מדים ויהיה לו ציוד תקין ועוד ועוד ... עכשיו נסה לדמיין שוב את אותם העשרה חיילים שמסתובבים בעזריאלי-מן הסתם חצי שעה לפני כן הם ישבו במטה של חיל האוויר בקרייה ודאגו להעביר הודעות ממפקד המקום למפקד החיל שנמצא במקום אחר ומבקש מפות ועזרים מחיילים פשוטים שמסתובבים בקרייה על מנת שיוכל למנוע פיגוע שבתוך חצי שעה יקרה אם לא יעצרו אותו.....(סתם דוגמא אקראית ודמיונית).

Moridin

New member
מה לדעתך צה"ל עושה עם חיילים שהוא לא צריך?

מחזיר אותם למשרד הפנים בתואנה שיש לו עודף בכוח אדם? הצחקת אותי. כל מערכת שלא קובעת כמה אנשים היא צריכה, ושעלות כוח האדם בה היא קבועה (ונמוכה), דינה להפוך למערכת עם אבטלה סמויה עצומה. מי שמנסה לטעון שכל חייל בצה"ל אחראי על משהו, ושאין חיילים שלא עושים כלום, פשוט חי בסרט. תשאלו כל בן 20 שאתם מכירים.

אם כל חייל היה חושב בכיוונים אליהם אני מכוון

אז זה היה מצויין! היה קם פה צבא מקצועי, אנשים שהיו מגנים על המדינה מאיומים מבחוץ היה מקבלים על זה משכורת אמיתית (כמו ששוטרים המגינים על המדינה מאיומים מבפנים מקבלים משכורת), היו מתפנות עתודות עצומות של כוח אדם לשוק התעסוקה במקום להתבזבז ולבזבז את מיטב כספו של משלם המיסים במשך 3 שנים, מחלקות שלמות בגופים תומכי הלחימה היו נסגרות והמוני אנשי קבע פרזיטים אוכלי חינם היו מוצאים את עצמם מפוטרים, ואת העודף התקציבי שהיה נוצר מהקיצוץ בתקציב הביטחון אפשר היה להפנות לחינוך, לבריאות ולרווחה. זה באמת נשמע כל כך נורא?

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif ואני רק רוצה להגיד

שבתור מישהי שקיבלה פטור מצה"ל - אם אותי לא מגייסים - אף אחד לא יכול להתגייס!

the new L

New member
שטות מוחלטת

אני מלא הערכה אליך על כך שבחרת להתנדב, אבל לטעון כאילו מכיוון שאת הצלחת להתגייס, כל אחד יכול - זה פשוט לירוק בפרצופם של אנשים שאינם מסוגלים להתגייס. קיימים אנשים רבים אשר אינם מסוגלים, מבחינה נפשית, להתמודד עם המסגרת הצבאית. החברה הישראלית, שממילא אינה סובלנית לאנשים בעלי מוגבליות, מגלה חוסר סבלנות קיצוני לאנשים אשר סובלים מבעיות נפשיות.

K i p

New member
הרשה לי להגיב...

איך אתה מעז לומר לה שהיא יורקת בפרצופים של אנשים שלא מסוגלים להתגייס? אתה שוכח שגם היא קיבלה פטור משירות... ואולי גם לה יש בעיות נפשיות/פיזיות שהביאו לידיה את הפטור? למרות זאת היא מתנדבת...

the new L

New member
היא יורקת להם בפרצוף

בזה שהיא אומרת להם - אתם יכולים להתגייס, וזאת למרות שהם אינם מסוגלים לעשות זאת.

EmGee

New member
אתה בטוח ששירת בצבא?

כי לרוב מי שמסיים שירות מקבל פרספקטיבה חדשה למונח "מסוגל".

למעלה