תגובות משפחתיות להורות - אז ועכשיו

אמא

New member

כאן הם

New member
זה לא הייתה הודעה פוגענית

רק בדמיון שלך ועוד כמה, אם מישהו לא מסכים עם מישהו בנושא מסויים, אז הוא "מתקיף", "פוגעני" ושאר ירקות.

למעשה ההודעה המקורית, עדיין לא נמחקה, הייתה פוגענית: היא אמרה במפורש שאלו שמשתמשים בפונדקאיות הם נצלנים של נשים עניות. אבל פה, אצלך, בטח זה לא פוגעני.

אבל, ישרנו את ההדורין ביננו, בערך: היא כותבת לי ואני כותב לה. סה"כ אנחנו לומדים אחד מהשני. לא שומר טינה כלפיה, ואני רואה שהיא גם לא שומרת טינה.

לגבי מנהלת הפורום, הסגנון שלה פוגעני, כולל מה שהיא כתבה לי, אבל אני בטוח שעם הזמן בתפקיד החדש של מנהלת הפורום, דברים ישתפרו אצלה והיא תלמד... לא ממך.

רענן

כאן הם

New member
אני לא מופתע

אני לא מופתע שטיעון נגד ענייני שלי נמחק ע"י מנהלת הפורום כי הוא "פוגעני", אבל הכרזות והאשמות (גם ממך!) ש"פונדקאות זה ניצול שפל של נשים" לא נמחקות.

רענן

אבא גאה

New member
אתה יודע מה המשמעות של הסימן הזה: " " ??

זה אומר שאתה מצטט. חיפשתי וחיפשתי ומצאתי שהניסוח "ניצול שפל" הוא שלך בלבד.....

אבא גאה

New member
זה שפל לצטט מישהו ולכתוב דברים

שאתה מסיק מתוק דבריו ולא דברים שהוא אמר.

פרח7

New member
מה שהוא עשה פה זו הטעיה דמגוגית

לצערי, זו לא בפעם הראשונה שהוא עשה זאת.
כבר קרה בעבר, שהוא סלף דברים, הוציא דברים מהקשרם, הכניס את האסוציאציות שלו פנימה, כאילו נאמרו ע"י מישהו אחר

גם את דברי הוא סילף בעבר יותר מפעם אחת וגם אחרי שהערתי לו על כך הוא המשיך.

הוא פשוט נורא אוהב לצטט את עצמו

ואת הדברים שהוא חושב שאחרים אומרים. ככה שהוא לא טועה, הניסוח הזה הוא פרי דמיונו ולמעשה הוא ציטט את עצמו.

כאן הם

New member
אני אוהב לצוטט אותך!

זה ציטוט מדברייך בעבר: פונדקאות = ניצול שפל של נשים מסכנות ע"י גברים רומסים.

רענן

כאן הם

New member
לא אתן!

אבל אתן לינק למקום שבו כתבת שהאדם החיה הכי טיפשה בטבע... ומכיוון שאני כזה טיפש, אני לא אתן לך לינק לציטוט של דעותייך בעבר על פונדקאות.

אדרבא, אשמח להתנצל לפנייך בכל הכנות אם תגידי "לא, אני לא חושבת שפונדקאות זה ניצול של נשים, לא ע"י גברים ולא ע"י נשים".

נ.ב. ניצול זה תמיד שפל, ומי שמנצל הוא רומס.

רענן

כאן הם

New member
רק מיזנטרופים חושבים ככה.

ורק מיזנטרופים חושבים שהם, לפחות, יותר חכמים משאר בני האדם.

רענן

למעלה