תגובות על הסדרות החדשות:

בקשר למרי קייט ואשלי מארחות

לא ראיתי אתמול (יום שלישי) את הפרק... אני שמה שתי תמונות- זה מהפרק שהיה אתמול?? הנה אחת

motib4

New member
תגובות על הסדרות החדשות: ../images/Emo39.gif

"מרי קייט ואשלי מארחות" ו"מזל תאומות". שרשרו לכאן.

mk ash

New member
מזל תאומות סדרה מעוווווולה

ואאאאאאאאו הסדרה הזאת כל כך מולשמת אני מתה עליה איזה מהממות אני משתגעת יש תארו לכם שתיהיה את הסדרה הזאת במשך כל החופש!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביי ביי כולם עכשיו אני מחכה ל:"אתם מוזמנים ל..." ארבל

motib4

New member
סדרה מאוד מאוד יפה...

הכי אהבתי את הקטעים של המבט של אשלי... WOW! איזה מבט...

מריקייט

New member
באמת איזה מהממת

אבל אני אוהבת יותר את מרי-קייט בסדרה (ריילי) היא יותר מצחיקה וחמודה לדעתי... טוב אז ביי ביי

ק מ י

New member
אפשר לחשוב!

אני ראיתי את הפרק הזה כבר מיליון פעמים.... בגלל זה כ"כ מוזר לי שכולם מתלהבים ככה!!!

לקמי

אולי את ראית אבל יש כאלה שלא ואני אישית שרופה על הסדרה ובלי להתלהב ממנה ואם זה מוזר לך אל תסתכלי את מעריצה את קמילה לא? תסתכלי בתוכניות שלה זכותנו להתלהב אנחנו מתים על הסדרה הזו ואין לך זכות להטיף לנו איך להתנהג

omer wild

New member
ברור שזה יהיה כל החופש..

שלא יהיה לאף אחד ספק...חוצמזה בטח אחוזי הרייטינג גבוהים ! התכנית תרד מהמסכים אלא אם כן יסתיימו כל הפקרים... אבל בואו נקווה שלא !!!!!

מריקייט

New member
תגובה

וואו איזה מהממות חמודות מצחיקות יפות מתוקות איזו סדרה יפה ומצחיקה ומהממת וחמודה איזה נשמות!!!!!!!!!! בנתיים ראיתי רק את זה את מארחות לא ראיתי אבל אני חושבת ש"מזל תאומות" (כל כל מעט זמן) זו הסדרה הכי מהממת שלהן... היופ תהיה מסיבת תחפושות אני מקווה שזה יהיה יפה טוב אז ביי כולם ותגיבו על הסדרות ביי ביי הוספתי תמונה מהפרק...

Scoob¥ Doo

New member
במילה אחת../images/Emo26.gifא-ה-ב-ת-י

הסדרה היתה מאוד יפה ואולי אף מצחיקה אהבתי את הקטע עם בראד פיט מה יש לגניפר שאין לי ..... קטעים וכמו כן מנואלו מצחיק בטירוף!!!!

ואי נכון שהקול שלהם השתנה?

איזה מוזר זה ליראות אותם משחקות בגיל כזה אחלה סידרה אהבתי היא קומדיה כזאתתתתתתתת מדיהייםםםםם:)))))))

חחח... אני יודעת חצי מזה בע"פ

הנה ההתחלה של הפרק שהיה היום: Manoelo: Railey, eat the oak meal its going to stick to your ribs, Riley: Just the ribs?? Chloe: Good morning Manoelo: Breakfeast? Chloe: i´ll skip. ועכשיו אפשר לעשות כמו בפורום בנות גילמור שאני נותנת תסריט ואתם תגידו לי מאיזה פרק זה
אבל צריך לחכות עד שיהיו מספיק פרקים..

omer wild

New member
הקול שלהן באמת השתנה

אניכבר שמעתי את קולן בג´יי לנו..ואז אמרתי וואו איזה קול !!

באטרקאפ

New member
אני לא הבנתי כל כך על התוכניות...

1. הבנתי שיש כל יום בפוקס קידס תוכנית... 2. יש גם איזה תוכנית בערוץ הילדים, לא? בשעה שתיים כל יום????

DreamS_HunteR

New member
"מזל תאומות"

ראיתי רק 5 דקות מהסדרה (אני מעדיף את השידור החוזר, זה מוקדם מידי ב12:30
) והתאהבתי! רק מלראות את הבנות היה כיף!! אחלה סדרה.. אני מחכה לאשלי ומריקייט מארוחת לראות מה יהיה שם

למעלה