תגובות על הסדרות החדשות:

מריקייט

New member
אהבתי אהבתי

אהבתי מארחות הן חמודות שם והשירים יפים אז הנה הדירוג בשביל הסדרות של התאומות תרשמו גם את הדירוג שלכם מקום ראשון: "מזל תאומות" מקום שני: "טובות השתיים" מקום שלישי: "צער גידול בנות" מקום רביעי: "מארחות" מקום חמישי: "הרפתקאות" את סדרת האנימציה לא ראיתי על מה מסופר? ותרשמו את הדירוג שלכם... יאללה ביי

לבטיהיחידה

הפרק הראשון באמת לא כזה אבל אני כבר לקראת סיום הסדרה (הורדתי את כולה מהאינטרנט) והיא מזה אבל מזה יפה את רואה פרק אחד ואת לא יכולה להפסיק ובעונה השנייה הם שונים כולם עם התספורות והיא יותר יפה (העונה השנייה)

מריקייט

New member
לDREAMS HUNTER

הן לא בנות תשע הן בנות עשר או אחד עשרה משהו כזה והשיר היה ממש יפה וחמוד!!!

Nomero Uno

New member
הוא יהיה החבר של קלואי

בהתחלה הם לא יסתדרו ואחרי זה קלואי תבין שהיא אוהבת אותו

אבל למה את מגלה מה שיקרה

לא שלא ידעתי את זה כי כבר ראיתי את זה אבל יש כאלה שלא ראו אז אל תגיד כי אתה הורס לאלה שלא ראו את המתח

Nomero Uno

New member
סקובי דו שאלה אז עניתי

אני מצטער אם קלקלתי למישהו ואם כבר נגענו בזה יש לי רעיון אם מישהו כותב על מה שיקרה ב"כל כך מעט זמן"( לא אני לא מתרגל לשם החדש) אז שיכתוב ספוילר בכותרת ובהודעה עצמה שיכתוב את מה שהוא רצה לכתוב

motib4

New member
מה רעיון בזה../images/Emo35.gif

זה ככה בכל הפורומים וחבל מאוד שהצלחת להרוס.

מריקייט

New member
אוף רציתי שהיא תהיה עם טרוויס

חשבתי שהיא תהיה עם טרוויס הוא הרבה יותר חמוד נראה עוד לא הספקתי להכיר את ג´ורדן אבל הוא מכוער חשבתי שבסוף טרוויס יתאהב בקלואי וזה יהיה כמו ב"להרוויח את לונדון" (לונדון המנצחת) חבל... טוב יאללה ביי

HoNeY14

New member
מתי...

יש שידור חוזר של "מזל תאומות"? למרי קייט ואשלי לא מתאים פוני

Nomero Uno

New member
כבר היה

"מזל תאומות" משודרת כל יום ב12:20 ושידור חוזר ב17:45

FlowerPower

New member
אוקיי

בקשר ל"כל כך מעט זמן" (מצטערת אבל מזל תאומות נשמע מוזר מדיי) סידרה יפה. אהבתי. אז אני מעדיפה לוותר על התאומות מארחות...

telenovela

New member
תעזרו לי!

באיזה שעה יום ערוץ (את השם) משודר מזל התאומות?????

ק מ י

New member
בקשר למזל תאומות היום.....

אשלי הייתה מצחיקה וחמודה היום!!!!!!!!1 הים משחקת יותר טוב ממרי קייט!! היא גם הייתה חמודה בפשלות של מסיבת התחפושות!!!!

למעלה