תגובות על הסדרות החדשות:

DreamS_HunteR

New member
טוב טוב די רק את השיר גרם לי חלחלה

למה הן שוב ילדות בנות 9?! אני מוותר על "אשלי ומרי קייט מארחות" ועובר לראות חברים, צ´אווו

עשו לי חשק ל-../images/Emo135.gif

חחחחח באשלי ומריי קיט מארחות הייתי בטוחה שהם יותר גדולות שם, הם קצת יותר קטנות שם מטובות השתיים אבל אני ישמיך ליראות:) חחחח אי לב יו
בלונד|=התאומות!:)

נועה

הגיל שלהן במרי קייט ואשלי מארוחות כל הזמן משתנה.... שמתם לב מי שיחק את מאט?!?!?!?! זה היה קודי מאבא משתדך!!! עוד מעט אני אשים תמונה שלו!!

FlowerPower

New member
טוב אז...

את מזל תאומות לא ראיתי כי ישנתי.... אז אני אראה תשידור החוזר ואז אני אגיב את אתם מוזמנים... ראיתי וזה כזה דפוק!!!!! אבל אהבתי את הפיספוסים שהיו בסוף טוב נו.... לפחות זה משהו

rahelm

New member
הסדרות מ ה מ מ ו ת!!!

איזה סדרות יפות גם "מזל התאומות" וגם אשלי ומרי קייט מארחות מהממם!!!

Scoob¥ Doo

New member
ועכשיו לאחר צפיית אתה מוזמן למסיבה.

זה מאוד תינוקי !!! זה חמוד אבל מה לעשות מאוד מאוד מטופש! אבל אהבתי לראות אותן אהבתי אתת הפיספוסים!!!
אם לא שמתם
אז עניין הכוכבים למשל תאומות נתתי 5 ופה רק שניים!

אז כולנו מסכימים ש-

מזל תאומות שווה ה-ר-ב-ה יותר מהתאומות מארחות (מעכשיו אני קוראת לזה הת"מא) ומה לעשות חברה, התוכנית היא לילדים קטנים- לא למעריצים בני 13-27..... הנה התמונה היחידה שמצאתי כרגע של קודי מאבא משתדך (ששיחק את מאט)

DreamS_HunteR

New member
במזל תאומות...

היה קטע שמרי קייט או אשלי אני לא יודע, מנסה להלהיב איזה ילד אחד, אני חושב שקוראים לו טראוויס משהו כזה..יש לו שיער שחור.. בקיצור, זה אותו אחד ששיחק ב"להרוויח את לונדון"??

כן, זה אותו אחד

וזאת אשלי שנדלקה עליו.... עוד שני פרקים יהיה את ג´ורדן מחופשה בשמש

DreamS_HunteR

New member
איך ידעתי שזה הוא ../images/Emo9.gif

גם זה ששיחק בלהרוויח את לונדון היה אחד ג´ינג´י שהוא היה חבר של אחת הבנות..הוא שיחק בסרט "קטע מהסרטים" ...זה לא כל כך קשור

ק מ י

New member
ללא נושא

הוא ישחק לכל אורך הסדרה..... הוא ואשלי היו גם חברים במציאות.... יכול להיות שעדיין...

כן ברור...

ואגב, במציאות קוראים לו בן... הנה תמונה שלו במזל תאומות ומיד א"כ תמונה לשו בחופשה בשמש

DreamS_HunteR

New member
גם הרפתקאות מרי קייט ואשלי זה די

תינוקי ומשעמם...וזה גם לא מציאותי..מוזר מאוד. אני מאוד אוהב את הסרטים שלהן, כשהן גדולות...במיוחד את "לא מגלות לאף אחד" או "שפתינו חתומות" איך שאתם רוצים לקרוא לזה
ו"מזל תאומות" זו הסדרה הכי יפה שהייתה להן עד היום!! אחר כך טובות השתיים.

.....

מרי קייט ואשלי מארחות הייתה סדרה כ"כ מטומטמת !!! ו"מזל תאומות" (כ"כ מעט זמן איך הם הגיעו למזל תאומות???) גם לא התלהבתי מהסדרה אבל אולי כי זה הפרק הראשון. בנתיים אני אמשיך לראות את מזל תאומות.

למעלה