תגידו, אני היחיד שלא מחבב את יעל?

y oh why

New member
תגידו, אני היחיד שלא מחבב את יעל?

האמת היא שאת כל הבנות אני מחבב במידה מסוימת, אבל ביעל יש משהוא (לא יודע להסביר את זה) שלדעתי דוחה, יש לה אישיות לא מושכת ומוזרה כזאת... את ליאה חיבבתי מההתחלה, וארה בחורה מושכת עם ישבן מענין, טינה חביבה בתור אישה זקנה, מיה... טוב האמת שגם את מיה לא חיבבתי יותר מדיי אבל היא עפה בהתחלה, לויקה יש לי מידה מסוימת של סימפטיה, את סיוון חיבבתי למרות שכולם שנאו אותה, מרינה קצת מעצבנת אבל סקסית ולפעמים חביבה, נעמה היא "בסדר"(8 מתוך 10), שכחתי מישהיא? ורק את יעל אני ממש לא מסמפט.

Fairywitch

New member
זה משעשע, כי אצלי זה בדיוק ההיפך-

את ליאה לא סימפטתי מההתחלה, והיא הוכיחה שצדקתי עם כל היציאות הפרימיטיביות המטופשות שלה. ורה- פרצוף מעצבן, העיניים הקרינו לי רוע, ומה שהיא אמרה למיה- גם הוכיח שצדקתי. טינה באמת הייתה חביבה, אבל מה ז"א "בתור אישה זקנה"? ממתי גיל הוא פונקציה לנחמדות? בכל אופן- היא הייתה נאיבית מדי למשחק כזה. מיה- לא הריחה ולא הסריחה, סתמית כזו. לויקה יש קול צפונבוני מעצבן שעשה לי קריזה מהרגע הראשון
את סיוון לא שנאתי בכלל, אבל היה בה משהו מעצבן. היא לא הייתה טים-פלייר, וזה מפריע. מרינה מאוד מעצבנת, לא קצת, והיא לא סקסית ולא נעליים, זה רק הביקיני שמבלבל. הרפצוף ממש לא משהו ונראה לי שיש לה בוטוקס. נעמה היא בסדר, אבל לפעמים עקשנית, מרושעת וגזענית ("צריך לשלוח מישהו שיודע לחבר משפט..."). ורק את יעל ואת שחר (למה שוכחים אותה?!) ממש אהבתי, מההתחלה. משהו דוחה??? ביעל? כ"כ לא!! היא ג'ינג'ית
מה מושך יותר מזה? היא הכי מיוחדת שם, לא מסדרת גבות בצדפטה, לא פקאצה (שמא עליי לומר פוקאצ'ה?), לא תקוע לה ביקיני בישבן כדי לעשות רושם, והיא בחורה נחמדה מאוד באופן כללי. כנ" לגבי שחר

ברודי

New member
ליה קורעת ../images/Emo6.gif

היא הפייבוריטית החדשה שלי! מקודם לא היה לי כל כך אכפת אז זה היה נועם כי הוא חתיך הורס, אבל הגעתי למסקנה שייתכן ואני עלולה להיתפס כבחורה שיטחית למדי ואני צריכה לבחור לי פייבוריט מסיבות קצת יותר עמוקות. בכל אופן אפילו השוביניסטיות שלה [בנות במטבח והגבר צריך להביא אוכל] איכשהו די משעשעת אותי. אולי בגלל שבסופו של דבר כל הגברים פחדו ממנה ועשו מה שהיא החליטה... ואיזה סדר היא עשתה במחנה מאז שכל הבנות הגיעו לשמה. שולחת אותן למצוא אוכל, משתלטת על העניינים.. הרגה אותי הפרק וגם במה יהיה בפרק הבא בכלל צחקתי בלי הפסקה בגללה... אני ממש מקווה שזה יהיה מצחיק כמו שאני מדמיינת את זה...

LiRs Lullaby

New member
היא גם אחת הפייבוריטיות שלי.

נראה לי שכמו אלכס וה"ערכיות" שמייחסים לו, ככה זה גם עם ליה וה"מסורת" ממנה היא באה. לבחורה יש עקרונות. היא חושבת שגברים צריכים לעשות עבודות של גברים, ונשים עבודות של נשים. ראיתם איך היא נתנה לאורחות מג'יבארו לישון על המיטה? ואיך היא אמרה שעכשיו כשאין גברים היא לא מתכננת לעשות את כל העבודה לבד? תכלס - צודקת. היא אולי מיושנת אבל היא לגמרי יודעת מה היא רוצה ואיפה כל אחד עומד. מבחינתה, לא יכול להיות שבנות לא יעשו עבור עצמן מה שהן אמורות לדעת לעשות. אני לגמרי מעריכה אותה על זה, וטוב שהיא סינג'רה את שאר הבנות לעשות מה שהיא רצתה. וכן, יש לה אחלה יציאות.....

Fairywitch

New member
זה היה נהדר-

אם היינו חיים בשנות ה-40 של המאה הקודמת. אני לא מעריכה בחורות כאלה, כי הן מחזירות אותנו עשורים שלמים לאחור.

y oh why

New member
מה שאני בעיקר מחבב אצלה, זה שהיא ישירה

ושהיא אומרת בפנים את מה שהיא חושבת.

LiRs Lullaby

New member
היא לא מחזירה אף אחד אחורה.

מקסימום יודעת לדרוש את מה שמגיע לה. תסתכלי מה קורה בשבט גי'בארו ה"שווים והמגובשים" - אין החלטה שמוטלת על כל אחד משימה וככה המחנה שלהם גם נראה. תסבירי לי מה שווה פה השוויוניות בין המינים כשאין לך מה לעשות עם זה? מה התועלת בזה? כולם שווים וכולם לא עושים נאדה.

Fairywitch

New member
זה כי הם לא מתפקדים כמו שצריך-

בלי קשר למין. זה שהיא שכבה להשתזף כי "הגברים הם אלה שצריכים להבעיר אש" הרתיח אותי. בחורות כאלה הן בושה למין שלנו, ואם גבר היה מדבר כמוהן היינו ישר צועקות "חזיר שוביניסט וסקסיסט".

LiRs Lullaby

New member
היא לא שכבה להשתזף כשלא היה להם אש.

היא התעצבנה על זה שהם כבר כמה ימים בלי אש והם לא מצליחים להבעיר את המדורה. מבחינתה - זה התפקיד שלהם. מבחינתה - היא צריכה לבשל כי זה מה שהיא יודעת לעשות. אבל היא לפחות עושה משהו ולא יושבת כל היום בטן-גב כמו בשבט ג'יבארו. היא לוקחת יוזמה ופיקוד כשצריך אבל היא יודעת לדרוש את מה שמגיע לה בתור אישה. אם גבר היה אומר את זה סביר להניח שהוא באמת שוביניסט, כי הוא היה מכליל לגבי כל המין הנשי. אבל איך את יכולה לומר שאישה שמחזיקה בדיעות כאלה היא שוביניסטית? אלו הערכים שהיא גדלה עליהם - בישול, גידול הילדים, נשיות כמו שנשיות צריכה להיות (לפי דעתה). כשגבר אומר את זה - הוא מפלה נשים. כשהיא עושה את זה היא "מפלה" כאן אך ורק את עצמה. אין לה דרישה להיות שוויונית - יש לה דרישה שכל אחד יעשה את מה שמתבקש ממנו, לפי דעתה. זה שהמהפכה הפמיניסטית מצליחה להתקבל יחסית בעולם המערבי לא אומר שעל כל הנשים להפוך פתאום לנשות קריירה עצמאיות וחזקות (שהיא דווקא כן מצליחה להיות, אגב) ולכופף את עצמן לערכי החברה החדשים. לא כולן רוצות להיות כאלה ולא צריך שכולן יהיו כאלה.

Fairywitch

New member
בטח שהיא סקסיסטית-

גם גבר שחושב ככה גדל ככה- זה לא עושה את זה נכון או הוגן. יותר גרוע- כשאשה אומרת כאלה דברים יש לזה יותר תוקף. ולגבי "היא התעצבנה על זה שהם כבר כמה ימים בלי אש והם לא מצליחים להבעיר את המדורה"- נו, אז במקום להתעצבן- שתזיז את התחת ותנסה בעצמה. ב"הישרדות" אין "אני אשה, אני לא צריכה לעשות X או Y"- זאת הישרדות! קומי ותזיזי את עצמך! אם היא הייתה ממש במצב של הישרדות אמיתית- היא גם הייתה יושבת בצד ומתלוננת למוות?

LiRs Lullaby

New member
סקסיטית, שוביניסטית, והנקודה?

"גם גבר שחושב ככה גדל ככה- זה לא עושה את זה נכון או הוגן." לא הוגן ולא נכון כלפי מי? כשגבר עושה את זה - הוא מפלה נשים, או סתם מבזה אותן. וכשאישה עושה את זה? היא מפלה את עצמה? היא מפלה נשים אחרות? היא נותנת לזה לגיטימציה? לא, היא פשוט פועלת על פי זה. זו השקפת העולם שלה. את תגידי לעקרת בית שמתמסרת לגידול הילדים שלה ולעבודות הבית וגאה בזה שתפסיק להתייחס אל עצמה ככה? "אם היא הייתה במצב של הישרדות אמיתית" - אבל היא לא. היא נמצאת בשבט,הם צריכים לעבוד בשיתוף פעולה במקום שרק שניים-שלושה יעשו והשאר ישבו רגל על רגל.

Fairywitch

New member
אם היא עושה את זה בעצמה מילא-

אבל בטלויזיה? אז היא אכן באמת נותנת לזה לגיטימציה.

LiRs Lullaby

New member
כל דבר שיש בטלויזיה נותן לגיטימציה? ../images/Emo12.gif

יש גם הרבה אלימות בטלויזיה ואני לא חושבת שמישהו טוען שעכשיו זה לגיטימי. אולי אנשים (בעיקר בני נוער) מושפעים מזה, אבל הקונצנזוס הציבורי הוא שזה עדיין לא בסדר. ליה יכולה לברבר עד מחר על איך גבר יכול להיות וגבר צריך לעשות וזה עדיין לא יהפוך לקונצנזוס רק בגלל שזה נאמר בטלויזיה.

Fairywitch

New member
האלימות היא דוגמא מצויינת-

זה לא נותן לגיטימציה, אבל זה משפיע על דיעות והתנהגויות. זאת הסיבה שהרבה אנשים מתנגדים לזה ו/או לא נותנים לילדים שלהם לצפות בזה.

Fairywitch

New member
בכל אופן- מה שמטריד אותי זה לא אם היא משפיעה

או לא, אלא זה שאני פשוט לא מחבבת לא מעריכה אנשים שמדברים שטויות כאלה, ועוד בקילו...

טוב אני יוצאת מהארון, נועם לא עושה לי את זה.

לא חיצונית ולא כלום, הוא נורא אנמי. ממש לא אוהבת את הטרזן לוק שלו, אין בו שום דבר מושך, פרט לזה שהוא ניראה בן אדם טוב. ולא שזה דבר רע, אבל זה לא עושה לי את זה. משה קורע אותי, אני אוהבת את הקיטוריות שבו.

למעלה