תגידו, אני היחיד שלא מחבב את יעל?

y oh why

New member
שחר היא באמת היחידה שלא ציינתי.

ולא שכחתי אותה, וחשבתי עליה כשכתבתי את ההודעה. הענין הוא ששחר היא דמות סתמית כזאת, אחת שאין יותר מה לומר עליה ולא ממש מרתקת.

123SimSit

New member
יש לה בוטוקס.

בכתבות של msn תמיד יש בירורים על כמה מהמתמודדים, ואמרו שהיא פירסמה איזשהו מכון קוסמטיקה אז היא קיבלה במתנה שניים חדשים

מה יא

New member
מצד שני../images/Emo96.gif

MSN זה לא המקור הכי אמין בעולם. הם כותבים שם כמויות של שטויות.

furtadofanatic

New member
דווקא ורה היא אחלה..

אין בה משהו מעצבן לדעתי... והיא מהבנות היותר חזקות במשחק..

Fairywitch

New member
היא סתם מרשעת...

אצלי היא גמרה כשהיא אמרה את המשפט הנבזי והמגעיל "מי שהכי שמן עף ראשון".

y oh why

New member
היום היא אמרה על דן:

"עד שדן היה כאן יכולתי להשתין בחופשיות. ועכשיו כשהוא כאן זה מפריע לי. ולכן מבחינתי הוא צריך ללכת." משפט די מעצבן.

LiRs Lullaby

New member
לא.

היא אמרה שזה מפריע שיש גבר בין כל כך הרבה בנות. תכלס, צודקת, אם הייתי בשבט בנות והיו מצרפים גבר - הוא היה הראשון להדחה. סתם תקוע שם. ובלי קשר - זה לא שאין שם על האי אף אדם. הרי יש צלם, זה אני מקווה, ברור לכל צופה, כן? וממה שיש בבלוג של צפניה, כנראה שיש שם יותר אנשי צוות, רק שלא רואים אותם ואסור למתמודדים להתקרב לביתן שלהם. כן, יש להם ביתן....

חמודה שלי,

הוא בהודעה שלו לא דיבר על האופי, הוא דיבר על היופי. ללא ספק נשות ישראל מנצלות את הגוף והמניות שלהם -.-

טינה זקנה? 60 זו זקנה?

הלוואי עליי לתפקד ולהיראות ככה בגילה. היא לא ניראת לי יותר זקנה בנפש מכל בנות ה20 פלוס שם, וחיצונית היא ניראת מדהים לגילה וגם בהשוואה להרבה בנות 30.

מה יא

New member
היא ממש לא ניראית מדהים../images/Emo96.gif

היא ניראית ממש רע, היא ניראית שלדית, רזה מדי וחלשה, והפנים לא יפות וגם לא ניראה שהיו יפות. כמובן שזה לא אומר עליה כלום וההתייחסות שלי אליה לא משתנה בגלל זה, אבל את התייחסת ליופי אז גם אני.

AshkenaziAmiti

New member
גם אני לא אוהב אותה יותר מדי

סה"כ היא די אנמית כזאת ומצטיירת כנורא תלותית,ההמצאות שלה שם לא תורמת יותר מדי לאף אחד. יש את המשפט שאומר "אתם יכולים לאהוב אותו,אתם יכולים לשנוא אותו אבל אתם לא יכולים להתעלם ממנו"(או בכל גוף ולשון אחרת,לרבות נקבה) - אז מיעל אפשר להתעלם בלי שום בעיה

למעלה