תגידו, אני היחיד שלא מחבב את יעל?

אוהד 49

New member
היא דווקא דיי סבבה

אולי היא דיי אנמית, לא הכי כריזמטית בעולם, שקטה, לא מסתכסכת (ככה כותבים?
) עם אף אחד ולא משחקת מלוכלך עם תקיעת סכינים בגב. רגישה, כנה ואמיתית- מה רע בכל זה? היא פשוט לא מייצרת ריבים וויכוחים וכיכוחים. לא מתערבת יותר מדי (או שעליי לאמר- לא 'מעורבת'?) היא דיי סוג של משה, רק בלי כל הפאדיחות שקורות תמיד דווקא לו
אבל סך הכל, שורה תחתונה- היא דיי בסדר..
*אני בכל אופן, לא 'שונא' אותה

מה יא

New member
בעיקרון היא בסדר../images/Emo96.gif

היא לא אמרה שום דבר שגרם לי לחבב אותה או לשנוא אותה. לא בטוח שזה טוב לה, אבל בנתיים היא בסדר. היא רק מדברת ממש מעצבן, בטון דיבור מציק.

LiRs Lullaby

New member
טון דיבור מציק = את מתכוונת למורה, נכון? ../images/Emo3.gif

יש לה טון נורא חינוכי כזה...... כאילו עוד שנייה היא תיתן להם שיעורי בית.......

מה יא

New member
אממ דווקא לא../images/Emo96.gif

בואי נגיד שיש לה טון שמתאים לסטונדטית לקולנוע... חפרני כזה D: והיא מדברת גם קצת כמו מישהי שחזרה מהודו ועכשיו היא נורא רוחנית ועמוקה
לשחר דווקא יש טון מאוד מורתי, והיא אכן מורה

"טינה חביבה בתור אישה זקנה"?

את יעל אתה לא מסמפט כי יעל לא זונה, יעל לא חשפה ציצי/תחת. אתה מעדיף את טינה על יעל?..המצב שלך גרוע. רק חבל שאתה מדבר פה על היופי ולא על היופי.

יעל בסדר..

למרות שאני מוצאת בה איזה משו שחצני.. לא יודעת מה.. מהבנות הכי אהבתי בהתחלה את נעמה אבל ככל שהסדרה יותר מתקדמת רואים תצדדים המכוערים שלה- נכון שהיא די מפונקת ("המיטה הזאת שלי! רק שלי!"), צעקנית.. אבל רואים שהיא באה מבית טוב ולא יודעת יש בי סימפטיה אליה למרות הכל.. ורה- מעצבנת ממש ויש לה יציאות גם מפגרות. ליה- בואנה תותחית הבחורה! היא בין הנשים החזקות בתוכנית (אם לא הכי), אז נכון שיש לה דעות פרימיטיביות ופמיניסטיות אבל היא מצחיקה :) היא חמודה דווקא.. שחר- לא הבחנתי בקיומה בכלל בהתחלת התוכנית! חחח ממש לא נותנים לה זמן מסך.. אבל בחורה חמודה, שקטה, לא מזיקה.. מרינה- סתמית כזאת.. מעצבנת.. ויקה- הקול הפאקצי שלה כל כך מעצבןןןןןן.. אבל היא בסדר, היא לא טיפשה והיא מוכיחה על אי המתים שהיא לא כזאת חלשה כמו שחושבים.. סיוון- לא אוהבת אותה, מעצבנת ברמות על.. גברית כזאת.. טינה- חמודה.. אני מורידה בפניה תכובע על התושייה והכח רצון להשתתף במשחק הזה שהוא קשה פיזית ונפשית, במיוחד בגילה.. אבל היא עוד שניה נעלמת!! שתאכל משו.. כואב לי לראות אותה ככה חח

למעלה