תגידו, אתם מהאספנים או מהזרקנים?

ע ו מ ר 4

New member
אחר הצהריים דיברתי עם

שקד.....והיא מוסרת שעין כרם יפיפייה.... חוזרת מוקדם בבוקר אל בית החולים.

ערב טוב, אני אוספת את כל הבגדים

שאני לא לובשת, מכבסת אותם ומגהצת אם צריך, אח"כ שמה בשקית נילון גדול, ומעבירה אותם לחברה שאוספת יד שניה ומחלקת אותם לאנשים נצרכים, בחולון, מתחת לבנין של חונים קונים. כי אין לי לב לזרוק דברים טובים, לפח הזבל, יש הרבה אנשים נצרכים שבאים לשם ולוקחים משם בגדים. רק לפני שבוע הבאתי לשם בגדי חורף שאני לא רוצה אותם יותר, כדי שאחרים יהנו מהם. אני לא אספנית, גם כך הארונות שלי עמוסים.

קראתי בהנאה את השרשור ואני רוצה

רק לומר ש"ניקוי" ארונות מחפצים מיותרים עושה לי תמיד קתרזיס

אפי 7

New member
לא אשכח את התמונות מהטלוויזיה

על אשה שהראתה לשדרן בחדר השינה שלה מתחת למיטה קופסאות על גבי קופסאות עם מוצרים חדשים לחלוטין שאפילו לא חשבה להשתמש בהם. היא פשוט מכורה לקניות מערוץ הקניות. באלפי אלפי שקלים. צריך לשלוח אנשים כאלה דחוף לגמילה. ידיד לא שוכח לי עד היום שלפני זמן מה נכנסתי לביתו לאחר ש-10 שנים לא טופל הבית - זרקתי לו ממש חצי בית - ספרים, בגדים, כלים, לא ממש זרקנו - תרמנו. ופתאום אפשר היה לראות בית. ישנן כמה חברות שאני אצלן על הכוונת, אולם הן מהססות - מתביישות מהאי סדר - ואני אומרת להן לא אכפת לי - כמה רגעים של אי סדר ואח"כ סדר מוחלט. כבר סיפרתי שהאהבה הגדולה שלי היא סידור ארונות, מגירות. אצלי אין שום דבר מיותר. והכל עומד כמו חיילים במסדר. (גם אובססיה - אך אני נהנית ממנה ולא מזיקה - להפך). ערב נעים אפי

p a l o m a

New member
יש תכנית טלויזיה בבי.בי.סי.פריים../images/Emo20.gif

הנקראת "לסדר את הבלגן".. תכנית מענינת ביותר בדיוק בנושא זה של צבירת חפתים שאין בהם שימוש שנים - ואי רצון להפרד מהם.. פתאום אנשים מגלים שיש להם בית כמו שאומרת אפי...

אנימו

New member
פלומה-"גנבת" לי את ההודעה../images/Emo6.gif

התכנית מאלפת. מזמינים שם אפילו פסיכולוג והאדם עצמו גורס את חפציו וביניהם דובים מגיל ינקות (מדובר באנשים בני 50 לערך...) שאספו בכמויות ועוד פתקים וכל חפץ בו נגעו בחייהם. הבית שלהם עמוס והופך למעבר מכשולים. תופעה בעוצמות גבוהות שכנראה אינה נדירה כל כך....

ראיתי את התוכנית, נדמה לי שזה היה

אז בערוץ 8, האנשים שם ממש מכורים, הם לא זורקים עיתונים, קופסאות שימורים ובקבוקים ריקים, הם שומרים הכל ולא זורקים כלום, הכל זרוק אחד ומטפלים מנסים לגמול אותם, על ידי כך שכל פעם הם צריכים לזרוק משהו שהם לא צריכים, ועד שהם זורקים זה לוקח ימים, שבועות ולרוב הם גם מתחרטים ולא מסוגלים

חלק מההודעה נבלע לי בטעות, בקיצור

הכל בערימות שמגיעות כמעט עד התקרה, אין להם איפוא לדרוך ובקושי הם מסדרים לעצמם גומה לכורסא שאפשר לישון עליה

אנימו ראיתי גם שם BBC\PRIME

יש שם לפעמים גם תצוגת מכירות פומביות, מישהו זוכר את התוכנית הבריטית: "מה יגידו השכנים", "המלון של פולטי", "מישהו מטפל בך", חולה על ההומור הבריטי

אנימו

New member
דולצי -זוכרת במיוחד את "מי מטפל בך"

כמו שנאמר - חבל על הזמן. אגב בימים האחרונים מטפלים הרבה בערוצי התקשורת בדלות הלשון ובשימוש בביטויים כמו הנ"ל ועוד כמה שכרגע פרחו מזכרוני.....

למעלה