תגידו, אתם מהאספנים או מהזרקנים?

p a l o m a

New member
טוב, אולי אבי מחפש במפה.. בכל אופן

אני זוכרת שהיתה חנות די קטנה כמדומני - האמת אף פעם לא נכנהסתי פנימה מרכולתו תמיד היתה בחוץ... וזה די מתאים לתאור של אבי. בקינג ג'ורג' היתה חנות קטנטונת עם מוכר בשמים מפריז (אז - זו היתה ממש מציאה).. וגם כל החנות היתה מלאה בקופסאות (אולי הוא בכלל היה מרגל עם כיסוי של מוכר בשמים לך תדע..) בכל אופן החנות כבר סגורה כמה שנים טובות.. אבל חלון הראווה מלא עדיין עם הקרטונים עם הבשמים שהיום נחשבים ליקרים ביותר כי הם כבר עברו למוצג של אספנים... החנות , לאה שלום! את בטח יודעת ליד קונדטוריות "גוטליב" ליד שוק בצלאל.... נו, זה לא כמו ב
"כל בית צריך מרפסת"?????חהחהחהחה

פלומה יש גם חנות כזאת ברחוב הגדוד

העברי, קרוב לככר המושבות, לכלי בית, שאי אפשר להכנס לשם, בגלל הקטונים שלו, הוא כנראה רוצה שיחשבו שיש לו הרבה סחורה!!!!!!!!!!!

אפי 7

New member
אגב בשמים - מאחר ואני מאוד ../images/Emo6.gif

אוהבת שהבית שלי תמיד יהיה בשום ומריח נעים. ישנם תואמי בשמים בכל מיני חנויות בת"א - 20-30 שקל - הריח ממש ממש דומה לריח המקורי. קונה אותם. יש לי בסלון וזה עם פרחים מלאכותיים שנראים ממש אמיתיים - מדי פעם משפריצה עליהם - והריח מתפשט בכל הבית - בתחילה כבד - אולם אחר כך נעשה נעים. ועוד טיפ חמוד: ישנם דפי נייר ששמים במייבש - אני קונה דפים אלה שהריח הוא נפלא - ומפזרת אותו בארון בגדים - כל פעם שפותחת את הארון - מתבשמת. אולי אשלח את הטיפ לאודטה - ואקבל פרס סססתתתתםםםם ערב נעים אפי אפי

אפי 7

New member
פתח-תקואים - אתם אולי זוכרים

את אותה אשה שירדה משפיותה - הייתה מסתובבת ברחובות ואוספת כל מה שמצאה - מעניין אם עירית פ"ת שילמה לה משכורת - שלא נדע - ברחבי המדינה יש אנשים כאלה ורחמנות עליהם.

אנימו

New member
אפי-צר לי לאכזב אותך, אבל הפטנט

ידוע ויש לי חשד כבד שגם אודטה מכירה אותו ובטח יש לה עליו אפילו זכות יוצרים

p a l o m a

New member
יש ספר די ידוע שאיני זוכרת את שמו

אבל כתבה אותו מרצ'ייה דייבנפורט על שני אחים בתחילת המאה הקודמת בניו יורק שמתאהבים באותה הבחורה.. שניהם בסוף נשארים בלעדיה.. וחיים יחד מבלי להקים משפחה כל חייהם. עיקר הסיפור - הם נעשו אספנים כפייתים אספו כל דבר שנגעו בו בעיקר עתונים כמדומני וכשהם מתו לא יכלו לפתוח את דלת הבית כי הוא היה עמוס מבלי אפשרות להכנס... מבקשת סליחה אם בלבלתי קצת מהיוצרות קראתי את זה מזמן אבל נחרט בזכרוני. הסופרת הזו גם כתבה את "עמק החרוץ" זוכרים אותו? היתה מאד פופולרית בזמנו... ואיפה אבי??? אני באמת חוששת שהתעלף............מקוה שלא...

p a l o m a

New member
או.קיי. התחלתי על כן אסיים../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

מצאתי בגוגל לספר קראו :My Brother's Keeper .. ספר מקסים. ברוך אלוהי האינטרנט..........................

אנימו

New member
פלומה-אני מקוה שהוא לא רץ אחרייך

בחוצות ת"א....אולי רוצה להקדים אותך ולקבל את פנייך בכניסה לחנות.... אין לו מושג על הקצב שלך

אפי 7

New member
עם יד על הלב - לא לקחתי משום מקום

ולא ראיתי בשום מקום - יתכן וזה הופיע במקום כלשהו - אולם רעיונות חולפים בראשי אנשים ואין מונופול עליהם.

למעלה