תגידו אתן לא מרגישות שהאיסור

משוש30

New member
תגידו אתן לא מרגישות שהאיסור

החמור לדבר על ילדים מגביל נורא? אני מרגישה שהפורום הזה תקוע קצת ונראה לי שגם בגלל זה. נכון שיש פורומים בשביל זה אבל בכל הפורומים יש
ומדברים שם גל על דברים הכי לא קשורים לנושא של הפורום ופה אי אפשר לדבר על ילדים כשזה כל כך קשור לנושא של נשים אחרי לידה... אני בפורום הזה בין היתר כי יש פה הרבה בנות שנוח לי איתן ואני מכירה עוד מהריון ולידה ואני רוצה לחלוק גם דברים שקשורים בילדים בלי לפחד שימחקו את זה או שאני אקבל נזיפה...

dorlim

New member
אני איתך ../images/Emo45.gif

בעיקר לאור העובדה שפה אני מרגישה הכי ב

תלתלושה

New member
לא יצא לי

להשתתף בפורומים האחרים שבהם דנים על ילדים(למרות שאני קוראת פסיבית אדוקה..)אבל נראה שלא יקרה כלום אם הפצפונים יגיעו גם לפה במינונים הנכונים.

קרניר

New member
מסכימה איתך, גם לי זה נורא חסר

ויש דברים שאני חושבת כמה פעמים עם לשאול.... וגם לי מרגיש פה הכי נוח בגלל ההמשכיות מהריון ולידה

אפרת12

New member
לפני שאני הולכת ל../images/Emo1.gif...

אני אנסה לענות על זה. אם ייצא עקום ולא מובן - אנסה מחר (בעצם - היום) שוב. אז ככה - בפורום הזה לא משויצים בילדים. הפורום נועד כדי להתמקד בנו. לא ביקשנו להקים עוד פורום כדי להיות "הורים לתינוקות - הדור הבא". נכון שהילדים גורמים לנו לתחושות מאוד חזקות ומאוד ממלאות בתקופה זו של החיים (ואני מניחה שכל החיים מכאן והלאה) ואנחנו רוצות לחלוק. בכייף
אבל שאלות על טיפים נגד גזים, האם ללכת לרופא, לאיזה גן/מעון/מטפלת וכן הלאה - לא, אני לא חושבת. וגם לא דיווחים על ההתהפכות, השן וכן הלאה. אני חושבת שמה שמעין התחילה לעשות בנושא הוא הכיוון הנכון - יהיו "גליצ'ות" כאלה. אנחנו בשום אופן לא מוחקות הודעות כאלו (הודעות שנמחקות הן - פרסומות, הודעות פוגעות... ואני חושבת שזהו), אבל לשרשר אותן לשרשור אחד (נגיד - אחד ל-3 ימים, או אולי 1 ליום. קשה לי להגיד כרגע), אני חושבת שזה הכיוון שמתאים. אני מקוה שעניתי. בכל מקרה - אנא כיתבו מה דעתכן. אנחנו קהילה בהתהוות והתעצבות, וחשוב להבין לאן נושבת ה
.

ילדונט

New member
אז בואי נראה אם הבנתי...

"שחר בת שלושה חודשים והיום היא התהפכה" (שקר), לא מקובל. "שחר היום בת שלושה חודשים, אני לא מאמינה שהגענו לכאן. היה קשה, היה קל... בלה בלה בלה..." כן מקובל. הבנתי נכון? בכל אופן, זה הכיוון שאני רוצה שיהיה.

לי זה חסר

האמת, פעם אחת לא התאפקתי כי צילמתי את יובל ונורא רציתי להתחלק בהרגשת ההתעלות שהתמונה העלתה בי, בין היתר כי אני קצת תקועה עדיין במילים, וזה שיחרר בי קצת רגש (ויללות כמובן), אז כתבתי על זה כאן, ונדמה לי שההודעה פשוט נמחקה כי היא לא עלתה בכלל, ולא היה לי זמן לנסות שוב, ולמחרת הגיעה ה"נזיפה" של מעיין באופן כללי (לא אישית), אז הפסקתי לנסות, ונכנסתי לפורום של הורים לילדים, אבל לשם לא התחברתי בכלל. לא הכרתי שם אף אחת, ולמען האמת לא התאים לי הפורמט שכל אחת הכניסה תמונות וקיצקוצים על הילדים שלה (לא רק תינוקות) וקיבלה בחזרה קריאות עידוד של "איזה מאמי" וכו' וכפיים מכל הפורום. אז הבנתי שאם נגלוש לתחום הזה - אולי אנחנו עלולות לאבד את המטרה המרכזית - ואם כל אחת תאבד את עצמה כמו שקרה לי - אז באמת אנחנו עלולות להפוך לפורום הורים לילדים ב' - וזו לא המטרה. אז חשבתי על זה עוד והחלטתי לא להעלב, ולחלק איתכן בפורום את מה שאתן מסכימות להתחלק בו, למרות שיש עוד דברים שמציקים ושלא זה המקום בשבילם. ככה למשל אני מרגישה לגבי המשקל שלי אחרי הלידה, שנותרו לי עוד 12 ק"ג לרדת... ולמרות זאת לא הצלחתי להתחבר לפורום המרזות - זה היה מאיים מידי ובפרופורציות שגרמו לי להרגיש יותר גרוע עם עצמי במקום יותר טוב - אז פחות או יותר הפסקתי להשתתף שם (אפילו שהבנות היו מאד נחמדות - באמת). ועכשיו אין לי בכלל תמיכה בכל מה שנוגע למשקל ולצורה המעוותת שלי בכלל. אז לסיכום וכדי לא להעיק יותר מידי : הפורום הזה הוא הכי תומך ונחמד שמצאתי (
) אבל חסרים לי דברים שאם הייתי יכולה להתחלק בהם - כמו משקל, וילדים (טוב ורע - וגם שוויץ לפעמים - מה יש?). אני לא כ"כ סגורה על הפתרון שמתאים לדעתי - כי ברור לי שהפרופורציות והמינון חשובים כדי שלא נגלוש מהעיקר לתפל - אבל אני מסכימה לחלוטין שלי חסר. SORRY על ההשתפכות. צביה

היי צביה

אני לא יודעת לאיזה פורום של ילדים נכנסת, אבל ממליצה לך על פורום להיות הורים (149) שאני כותבת בו כבר שנה וחצי. זה פורום נפלא עם אנשים מקסימים. את פורום הורים לתינוקות גם אני לא אוהבת. מירב

משוש30

New member
../images/Emo45.gif אחלה פורום

ואני עדיין עומדת מאחורי מה שאמרתי לגבי הפורום הזה!

אפרת12

New member
אני לא חושבת שההודעה נמחקה

היא כנראה נבלעה ע"י המפלצת של
את נושא המשקל את יכולה להעלות פה, למרות שהפורום החדש לא לקח על עצמו להיות קבוצת תמיכה למרזות, והפורום הישן (הרזיה לאחר לידה) מיועד לזה בדיוק. אם את רוצה לשתף במאבק על המשקל ושאר ענייני חיצוניות - זה בהחלט המקום. כל זמן שזה לא המשקל של הילד... אני שמחה שהחלטת לא להיעלב וכן להישאר ובעיקר שהבנת את העיקרון. אני מניחה שבהדרגה נמצא את המינון הנכון.

nubi

New member
../images/Emo24.gifהיי צביה

את מוזמנת לפורום "להיות הורים". וחוץ מזה-אנחנו פה!

משוש30

New member
את מבינה מה קורה? אין לי מושג

מה נחשב "טוב" ומה נחשב "רע" לפירסום על הילדים. או קיי בלי תמונות מקובל מאד! אבל היו כן כמה דברים כמו זה שמתן התחיל להתהפך בגיל חודשיים או זה שהוא ננעל באוטו שרציתי לחלוק כאן בפורום ואין לי מושג מה אני יכולה או לא יכולה לפרסם וזה מגביל אותי נורא ומפריע לי. רעיון של שרשור נפרד לנושאי ילדים נשמע לי מצויין אבל אני כן חושבת שצריך לאפשר שרשור כזה. שוב בלי תמונות וימי הולדת נשמע לי מצויין באמת יש פורומים לזה. יש גם פורומים שזה עיקרם- תמונות וימי הולדת. אבל לדעתי כן לאפשר לחלוק את הדברים האחרים גם אם בשרשור מיוחד.

אפרת12

New member
אז הנה אנחנו מתחילות לגבש את הענין

ננעל ב
וואלה לא יודעת. התהפך
דבר ראשון זה נפלא שהוא התהפך (חודשיים זה באמת גיל מוקדם), דבר שני זה נכלל במסגרת השוויץ. אז בואי נגיד שזה היה משורשר לשרשור הילדים (אם באמת היית מרגישה צורך עז ובלתי נשלט ומתפרץ וכן הלאה). אפשר לבדוק את האופציה הזו ולראות לאן זה יוביל אותנו. אני הייתי מעדיפה שבמסגרת הפורום הזה נשוויץ בעצמנו, בעיקר.

למעלה