תגידו אתן לא מרגישות שהאיסור

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif מעין../images/Emo70.gif + הודעה לכולן

פתחתי גלריה (שמתי שם תמונה ראשונה של סיון - פשוט לא הצלחתי לפרסם את הגלריה בלי זה) - מי שרוצה מוזמנת לשים תמונות של האוצר ו
מעין על ההבהרות והחד משמעיות.

POOH*

New member
האמת לא. [ארוך...]

אני לגמרי מסכימה שיש מספיק פורומים לדברעל הילדים. לפרסם תמונות שלהם. להשוויץ בתרגיל האחרון שעשו וכו'. ונכון לוקח זמן להתחבר לשם. גם אני בהתחלה לא הרגשתי 'בבית' בהורים לתינוקות והיום אני כן. לכל מקום חדש צריך זמן להתרגל גם אם הוא וירטואלי. ולדעתי הרעיון של הפורום הזה הוא נפלא. ואפילו מגה שירשור פעם בכמה ימים יפגע בהודעות אחרות. כי שירשור ארוך כזה על הילדים יהפוך מן הסתם למשהו ארוך ומפלצתי וכל פעם יוקפץ כי למי מאיתנו אין משהו לספר על הילד/ה שלה? וככה הודעות אחרות יעלמו.. או יעברו עמוד לפניש מישהו הספיק להגיב ולענות להן. וכל מהות הפורום תיפגע... אני חושבת שבאמת יש מספיק פורומים לדבר על הילדים. ואני בהחלט מבינה את הצורך לדבר עליהם [גם לי יש ילדה שהיא כמובן הכי נפלאה מקסימה ומוכשרת בעולם]. אבל לדעתי אם תיתנו צ'אנס תראו שתצליחו למצוא את עצמכן גם בפורומי הורים. גם לפורום הריון לקח לי זמן להתחבר ובסוף זה הפך לבית ליותר מ- 9 חודשים מחיי, ובטוח שאחזור לשם בהריון הבא... הפורום הזה לדעתי צריך להישאר עם המהות שלו - נשים אחרי לידה. מקום להוציא את הקשיים, ההתלבטויות וגם הכיף שלנו בהורות, בזוגיות ובהתלבטויות... זו דעתי. POOH

מעיןבר

New member
תודה ../images/Emo24.gif

פשוט השלמת אותי
נראה לי שאנחנו ממש משדרות על אותו הגל...

למעלה