סופסופ יש לי דקה להגיב...
קראתי הכל בעיון. אני זאת שקצת "שוטרת" בעניין החוק הזה וזאת שמזכירה לכן ונוזפת כשצריך, לכן אני מרגישה שחשוב מאוד שתבינו את דעתי ועמדתי בעניין. ראשית קצת היסטוריה - פורום "להיות הורים" הוא פורום שהתחיל ב- IOL ועבר לתפוז. זהו פורום ותיק מאוד ופעיל מאוד. אחרי זמן נפתח הריון ולידה ולאט לאט אנשים בגרו בהריון ולידה אבל רים מהם לא מצאו את עצמם ב"להיות הורים". עם הזמן אנשים התקבצו ב"הריון ולידה" ונעשה שם צפוף עם הרבה תמונות ושאלות על גזים/מוצצים/טיפול וכד'. אחרי תחינות רבות הסכימו בהנהלת הפורומים ופתחו את "הורים לתינוקות" בערך לפני שנה. הפורום פרח מהר מאוד והוא רב משתתפים ופעילות אבל בתהליך טבעי גם שם יש אנשים שלא מוצאים את עצמם. שמתי
שיש נטיה של "חדשים" לא למצוא את עצמם בין "ותיקים" בפורומים רבים <זה קורה גם לבנות פורום "לקראת הריון" שמתקשות לעבור ל"הריון ולידה">. זה קורה כי מי שותיק ומשתתף מכירים אותו יותר והוא מקבל יותר תגובות. אבל זה לא תמיד נכון, למרות שאני מותיקות פורום "הורים לתינוקות" בשל ירידת מפלס הפעילות שלי אני מקבלת פחות תגובות. אני לא עסוקה בלחשוב על זה או להיעלב, זה טבעי שפחות זוכרים אותו, זה טיבה של המדיה. ככל שתרבו להשתתף שם תזכו ליותר יחס. ואם נחזור לעניינינו - אני מצטערת על הנוקשות אבל אני עדיין נגד לכתוב כאן על ילדים ופתיחת מגה שרשור כל כמה ימים. יש <כמו שסיפרתי למעלה> לפחות שני פורומים שמיועדים לזה <וגם את הורים אחרי טיפולים, תאומים ושלישיות וכדומה>. אני משרשרת הודעות שנכתבו ע"י מי שחדשות כאן ואינן מכירות את חוקי הפורום, אבל אני לא חושבת שיש מקום לפתוח שרשור כזה במיוחד כדי לתת לזה במה מפורשת. אני יודעת שהגבולות דקים, גם אני מתלבטת לפעמים מה לכתוב ומה לא, אני גם לא משרשרת מה שהוא גבולי. ברור שאי אפשר לנתק את הילדים לחלוטין מהפורום, אבל אני לא מוכנה שהם יהיו פה המרכז. אני נהנית מכך שזה למעשה מעין פורום שהוא
של הפורומים האחרים. טוב לי עם זה שהקהילה שלנו כאן קצת פחות פעילה ויותר אינטימית כי נראה לי שזו האווירה שאנחנו זקוקים לה. הרי ממילא ביום עיקר ההתעסקות שלנו בילדים, אז סופסופ יש לנו מקום קטן לעצמינו. אני מבקשת סליחה ממי שזה קשה לה אבל אישית אני לא רואה את עצמי משנה את אופיו של הפורום, את התקנון, או את ההתעקשות שלי. ודבר אחד אחרון - אני מוכנה לפתוח גלריה של תמונות, אם זה יקל קצת. היום אתן יכולות להעלות את התמונות ישירות לגלריות ולא צריכות להיעזר בנו המנהלות או להעלות אותן לפורום.