תגידו,יכול להיות דבר כזה שאדם רומנטי עם עצמו?

התנוריי הלוגן האלו הם ממש בלאי...

למה שיגידו לך לבוא למלא כל חודש תנור הלוגן? או שזה היה חלק מהבדיחה על הרוהיפנול? לא משנה, אני מצאתי לי תנור סלילים אמיתי, סלילים קרמיים כאלו, שבאמת מחממים. בלי רומנטיקה ובלי שטויות- עושה את העבודה ביג טיים.

W i l d C a r d

New member
איזו מעשיות... הפרקטיות הזו...

זה אכן היה חלק בלתי נפרד. וכשאת אומרת בלי רומנטיקה ובלי שטויות זה בטח לא שאת מנסה לומר שרומנטיקה זה שטויות, נכון? ולא תמיד חשוב רק לעשות את העבודה ביג טיים (ככה לפחות מישהי אמרה לי פעם... אני לא זוכר איך קוראים לה, אבל זאת שאחריה ביקשה את הטל' שלה כדי להגיד לה תודה..).

ככה אני, פרקטית מדי...

היו לי איזה שבועיים של לבבות נשפכים מהעינים, אבל כנראה שהם הגיעו לקיצם, אז אל חשש. ככה זה, הבעיות מתחילות בנקודה שמשפך הלבבות נתקע. אני שוב מלכת הפרקטיקה והמעשיות. סתם, אני מקווה שלא... אני מקווה שעוד נשארה בי איזו טיפת רומנטיות להושיע, אולי איזה קמצוץ אמונה... מודה שמהון להון הכל זלג לי בין האצבעות, כבר מעדיפה גברים ש"עושים את העבודה" על פני כאלו שפשוט לא עושים אותה. או שעושים פרצופים של כאילו (רומנטיים, אלק). ורוב אלו שאני נתקלתי בהם בחיי העצובים (אה, למ"מ, איזה ניסוח מתחמק, שיחקתי אותה, לא?) שעשו קולות רומנטיים- נעצרו בד"כ רגע אחרי הרומנטיקה, והשאר פשוט התפוגג לו... חולמת. בוקר עצוב, אבל אל תיבהלו, ואל תתחילו לתכנן תוכניות על ה
, לא. הוא עדיין שלי.

W i l d C a r d

New member
מלכת הלבבות השבורים

בקיצור, אני כבר שבוע יושב פה ומצייר מעגלים (או לפחות זה נראה לי שבוע). רושם בתוך כל מעגל את הקבוצות של אלה שעושים את העבודה, אלה שעושים פרצופים, אלו שמתנסחים בצורה חמקנית, ואלו שעושים קולות. מנסה למצוא האם אכן לעולם המעגלים לא נפגשים. נכון לעכשיו התאוריה שלי מפריכה את שלך. מסקנת המאמר שאני עומד לפרסם היא שיש גם וגם... לפחות יש היתכנות לגם וגם. וגם אם לא מצאתי וגם אם נדמה כי כלו כל הקיצין - אני עוד אוכיח שכולם טועים. אם יש היתכנות רציונלית, גם אם לא מצאו מקרה בודד שמקיים את התאוריה, אין בכך כדי להפריכה...

purplegiraff

New member
ספר התנ"ך???כאילו דא?

והציור הזה, נו, איך קוראים לו עם יד האל שמפיחה חיים באדם... נו... מה יהיה עם הרומנטיקה, והקונוטציות,והאסוציאציות, והתנוחות?.....וההורמונים??? יקירי, שארים כאן אזעקת :" דרוש/ה בחור/ה דחוף לשימוש כמגש אנושי לנשיאת צרכיו וחסכיו של קלף משוגע?" (300 ש"ח לשעתיים? או שאתה יותר נדיב?) המצב קשה, חמוד... וזה אומרת לך סינגלית, טריה (תאריך תפוגה זה כשנכנס בנזוג חדש, לא? מקווה שחיי מדף לפחות כמו של קרטון חלב...
למרות שעדיף קופסת שימורים) שהולכת בלי כבר כמה חודשים ומקווה מאד לא להגיע למצבך... אנשים!!!! צער בעלי קלפים- מי מתנדב/ת? (ועדיף מקדימה כי הוא אומר שחולמת שומרת על אחוריו....)

W i l d C a r d

New member
צפרא טבא באמת ליפהפיה הנמה...

הלווו, אל תתחילי איתי במבחני ציטוטים, תאמיני לי.... ודחוף תורידי את הסלשים מכל ההודעה שלך... תבקשי מהר מהמנהלת לתקן את ההודעה.. ולא הבנתי לאן את חושבת שבעבעו ההורמונים... לדעתי גם יש סינגלית ותיקה. אני בטוח ששמעתי על זה משהו איפשהו. ולא נורא אם את הולכת בלי, העיקר שתרגישי עם.. ולמה בכלל את מחפשת אנשים, במקום שאין אנשים הֵיֵה אתה איש (אפרופו ציטוטים..)

W i l d C a r d

New member
[שבוע קודם לכן...:]

עכשיו צריך לקרוא את כל השרשור מחדש רק להיזכר למה אני מנדב אותך... אז קראתי. עד שהגעתי למילים תנוחות והורמונים. אני לא ממש זוכר מה היה כתוב לאחר מכן.... אז סליחה אם עניתי שלא לעניין...

purplegiraff

New member
נו אני קשה....ואת יודעת כמה עיפה...

ערה מ5... לפי מה רואים כאן שנפלנו מאותו עץ??? עיפה... תסבירי לי אקרא בבוקר...

רציתי להגיד שג'ירף נפלה לא רחוק מהעץ של חולמת

אבל אז זה היה לא מאוזן כזה... אז נו, שיהיה. עץ אחד, שתי יצורות.

W i l d C a r d

New member
את מסבירה כי את חושבת שזה יצא לא ברור?

אז את צודקת. סתם. ברור למה התכוונת. יפה אבל איזו רגישות בהליך החשיבתי שלך, וכמה משמעות את מייחסת למילים. אהבתי.

magenta73

New member
אני לגמרי במקרה בתקשורת באי-מייל

עם הספק. הוא מתנגד בתוקף לכל הרעיון של הרוהיפנול, ואפילו חושב לתבוע על הוצאת דיבה. ביקשתי ממנו שלא... הכי הרבה שיוציא הוצאת דובה. (משמע אני) (משמע צחוקים פה, חי חי חי)....

W i l d C a r d

New member
דובת לא לא?

ואיך העליבו את ההיא שקראו לה עוד הדובה הגדולה. קטנה לא כל כך מעליב, אבל דובה גדולה? קסיופאה שמעה ישר פצחה בדיאטה. אגב, תגידי לספק שזה לא הוא, זה אני. ואם הוא יגיד שזה נדוש, תגידי לו שהוא צודק. וזה כן באמת הוא. טוב. לא הוא. התנור שלו. שעצם למה שלו? שלי. מיטב כספי. תגידי, זה שאמרו לי להביא אליהם את התנור למילוי כל חודש, זה אולי בשביל למלא את המיכל של הרוהיפנול? אגב, אם אני אומר לא אבל אני ממש רוצה, זה גם אסור??

W i l d C a r d

New member
אז אני בשל...

ודווקא חשבתי שהייתי עד היום.. רומנטי. אני מתכוון. עם אחרות, כמובן.

למעלה