האם אפשר (בארץ בטח עדיין לא) להשתמש במכשיר סלולארי אחד ע"י שני קווים שונים של חברות שונות? למשל כמו אורנג´ וסלקום(כשיהיה להם GSM), ובכלל מה קורה בעולם בנושא הזה?
אני לא יודע לגבי אורנג´ וסלקום אבל יש אפשרות כזות יש רכיב לפלאפון שנקרא TWINSIM הוא מאפשר לך 2 קווי פלאפון במכשיר אחד רק מה כדי לעבור מקו אחד לשני צריך לחבות את הפלאפון
הנוקיה 9110 שלי יש לי קו רגיל קו פקס וקו DATA וכל אחד עם מספר אחר. אבל אפשר שהם כולם יהיו קווים רגילים, אבל קו אחד מרשת אחת וקו אחד מרשת אחרת אין לי מושג, אני יודע רק על מה שקיים
אני יודע שטריפלסים קיים אבל אין לי מושג לגבי המכשיר שלך פשוט כל מה שהזכרת אם אני לא טועה זה כבר קיים על המכשיר וצריך כרטיס סים בשביל לאפשר לפעולות האלה לעבוד כמו שצריך סים כדי התקשר
לאבא שלי יש אינטרנט.. אבל לא מהיר.. גם ככה אני (אבא שלי לא משתמש במכשיר חוץ משלוח ולקבל פקסים, אני משתמשת לו באינטרנט יותר ממנו) לא משתמש באינטרנט הרבה כי הוא נורא איטי.. בבית יותר מהיר ויותר זול אז עדיף בבית
לא קראתי אפילו הודעה אחת משאר חברי הפורום שעונה על השאלה שהוא שאל... כל אחד רשם על השירות שהחברה שבה הוא נמצא מציעה... אם באורנג´ אז זה פקס וDATA וכו´... אז הוא הזכיר את אמיגו...
GEOSTANT סייג את דבריו ואמר שאין לו מושג על שתי חברות שונות באותו טלפון. יואב לפי ההכרות הקצרה שלי עם הודעותיו פשוט מצא עוד דרך לדחוף את אמיגו להודעה, בלי שום קשר.