אם רוצים להשיג אותם ביום שישי... אח"צ, צריך להתקשר *166 מהמירס. (להשאיל אותו מאיפשהו)
א אלכס נ New member 30/3/02 #38 אם רוצים להשיג אותם ביום שישי... אח"צ, צריך להתקשר *166 מהמירס. (להשאיל אותו מאיפשהו)
א אלכס נ New member 29/3/02 #32 תראה כל מכשיר פועל בטכנולוגיה מסוימת. כל רשת פועלת בטכנולוגיה מסוימת. לכן לא ניתן לכלול 2 טכנולוגיות שונות באותו מכשיר. אמנם ניתן לכלול 2 קוים מאותה רשת באותו מכשיר (כמו שיש לכל לקוחות מירס)
תראה כל מכשיר פועל בטכנולוגיה מסוימת. כל רשת פועלת בטכנולוגיה מסוימת. לכן לא ניתן לכלול 2 טכנולוגיות שונות באותו מכשיר. אמנם ניתן לכלול 2 קוים מאותה רשת באותו מכשיר (כמו שיש לכל לקוחות מירס)
1 1אריאלה New member 29/3/02 #33 תקרא את כל השרשור תיכנס ללינקים, תראה את ה6340 ואח"כ תגיד לי אם אתה חוזר הדברים שכתבת בהודעה שלך
א אלכס נ New member 30/3/02 #39 ממש לא לא חזרתי על דברים. הדגשתי שאין 2 טכנולוגיות במכשיר אחד - על זה לא דיברו בשרשור.
W wiz New member 30/3/02 #44 ואפילו עם 3... מתי תפסיקו לחשוב שאתם המבינים הכי גדולים (זה לא מופנה אליך Big N) wiz, מתחיל להתייאש
א אלכס נ New member 30/3/02 #47 אני לא חושב כך אני לא חושב שאני ה"מבין הגדול". אני יודע שאני לא יודע הרבה דברים. אני רק כותב את מה שאני יודע ומה שאני די בטוח לגביו.
אני לא חושב כך אני לא חושב שאני ה"מבין הגדול". אני יודע שאני לא יודע הרבה דברים. אני רק כותב את מה שאני יודע ומה שאני די בטוח לגביו.
W wiz New member 30/3/02 #48 אז איך בדיוק אתה בטוח לגבי זה שאין מכשיר שפועל בשתי שיטות שונות ועוד אחרי שהביאו דוגמה למכשיר כזה, ואף אחד לא ערער על כך wiz
אז איך בדיוק אתה בטוח לגבי זה שאין מכשיר שפועל בשתי שיטות שונות ועוד אחרי שהביאו דוגמה למכשיר כזה, ואף אחד לא ערער על כך wiz