תגידו, יש מכשיר כזה ש..?

geostant

New member
כשאני חושב על זה שוב פעם...

בהחלט יש 2 חברות שונות ואפילו יותר במכשיר אחד... אבל הינה ה-קאץ´ אם אתה ברשת GSM, אז כשאתה נודד אתה בעצם עובר לרשת אחרת
אם יש לך מכשיר התומך DUAL FREQUENCY אז בעצם יש לך 2 רשתות שונות לגמרי לדוגמא GSM 900 ו-GSM 1800, הינם רשתות GSM אך בתדרים אחרים. אבל יש גם מכשירים אשר תומכים ברשתות שונות לגמרי דוגמאת CDMA + GSM וכו... פרח לי מהראש המכשיר שתומך במספר רשתות שונות אם אני יזכר אני מייד יעלה הודעה בנושא.

PingPong18

New member
אויי נו באמת...

וממתי לך אכפת שהוא מנסה לדחוף את אמיגו לכל מקום? זאת לא צריכה להיות בעיה שלך ולא את צריכה לטפל בזה... דבר נוסף את דיברת על זה שהוא לא מבין הבנת הנקרא... ואני אמרתי לך שהוא ענה לשאלה בדיוק כמו ששאר חברי הפורום ענו... נתנו אופציות אחרות לשאלה, דרכים אחרות להשיג (כמעט) את המבוקש... ועוד דבר , התגובה הראשונה לשאלה היתה - "בפלאפון אפשר..." למה לא הגבת גם אל כותב ההודעה הזאת ככה? אם לא איכפת לך , אני מצפה שתתנצלי... זה היה מאוד לא נעים... אייל.

geostant

New member
ואם כבר מדברים על אמיגו...

אם אני לא טועה (מעולם לא נגעתי במכשיר של אמיגו) יש לו את רשת ה- IDEN וגם את רשת ה-RF (בשביל WALKY TALKY). ככה שאפשר להגיד שיש לו 2 רשתות בפנים, אבל גם פה יש קאץ´ כי זה עדיין אותה חברה ולא נגיד סלקום + פלאפון באותו המכשיר. אפשר לפרק 2 מכשירים מ-2 רשתות לקמבן משהו ולחבר בניהם

אלכס נ

New member
תיקון קטן

המכשיר לא פועל ברשת IDEN או RF. הוא פועל ברשת GPRS (הדור ה 2.5) בטכנולוגית ה IDEN . אחת מצורות התקשורת, בנוסף לדיבור הרגיל שאנחנו מכירים, שלא כל כך נפוץ באמיגו, היא RF (ווקי טוקי סלולארי).

castroman

New member
../images/Emo41.gif קראתי פעם...../images/Emo41.gif

באתר פוקט... על מכשיר שתומך במספר רשתות, GSM CDMA ועוד אחת שאני לא זוכר את השם שלה... אביאל

peretzy

New member
אריאלה תהיי יפה ותשתקי..

אני יגיד כמה שאני רוצה כמה אמיגו טובים וזולים ואת זאת לא שתעצרי אותי.. אני מציע לך להתרכז בסלקום כעת. למה? כי זאת חברה שעומדת להתפרק כל מי ומה שאני מכיר מתים לעזוב את ההתחיבות ולעבור חברה עוד כמה שנים סלקום לא תהייה !! כל הרשת על הפנים שלה -עוד לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי.. אז אני מציע לך להתרכז בלרמאות את הלקוחות במקום להתעסק עם האמיגו שלי. ומישהו כאן אמר משהו חכם לי במכשיר שלי יש שתי רשתות במכשיר אחד יש לי שתי קווים במכשיר אחד מי צריך יותר מזה??? גם מכשיר קשר וגם טלפון וזה עונה חלקית על השאלה. שאלה לגבי שתי רשתות נניח סלקום ואורנג ביחד זה משהו אחר אבל חלקית עניתי על השאלה אז תפסיקי עם ההשמצות על אמיגו את עוד אחת ששונאת את אמיגו הבנו את זה.

m e i r

New member
הנה תשובה רצינית לשאלה

לחברת BENEFON יש מכשיר שנקרא +TWIN ומכשיר זה יכול להכיל 2 סים כארדים של GSM וכך בעתיד לקוח יוכל לשים סים אחד של orange ואחד של סלקום או סים אחד פרטי ואחד של העסק. רק סייג אחד- לא ניתן להשתמש בשני הקווין יחד, כלומר להיות זמינים בשניהם, אלא רק באחד מהם בכל פעם, אולם אין צורך להוציא ולהכניס סימים כל פעם.

peretzy

New member
אההההה אז מזה שווה..

בשביל זה יש את אמיגו שיש להם שתי קווים על מכשיר אחד שאתה זמין בשניהם!! שאתה יכול לבחור איזה טלפונים מאנשים אתה יכול לקבל ומאיזה אנשים לא לקבל אתה יכול לסגור קו של העסק ולהשאיר קו של המשפחה אתה יכול לסגור את שניהם אז מה יוצא מזה ? שיש לך שני קויים אוקי טוקי-מכשיר קשר הכל במכשיר אחד עכשיו אני רוצה לראות אם מישהו יגיד לי שזה לא משתלם

m e i r

New member
אז מה עשינו??

אם זה אמיגו מה זה עזר לי? השאלה היא איך משתמשים בסימים משתי רשתות שונות ורק נתתי דוגמא שאפשר 2 קוים מאותה חברה.

Big N

New member
חלס עם אמיגו../images/Emo70.gif כולם כבר הבינו

כי זו הרשת הטובה ביותר המצוינת ביותר והזולה ביותר ורק בגלל שאתה מנוי שלה . חחחחללללסססס

אלכס נ

New member
לא רק בגלל זה

גם אני חושב את אותם הדברים על אמיגו. משום מה לא חשבתי את אותם הדברים על סלקום כשהיתי מנוי סלקום, ולא חשבתי אותם דברים על פלאפון כשהיתי מנוי פלאפון.

אלכס נ

New member
צודקת בהחלט

זה מאוד נוח כשמתרגלים לזה, לשני הקויים, יודעים איזה "סוג" של אנשים מתקשר לפי צלצול הקו. ודרך אגב - זה לא בדיוק נכון - זמין בשני הקוים. אי אפשר לדבר גם וגם, אי אפשר להתפצל, אנחנו בני אדם סך הכל.

1אריאלה

New member
יש לי מס´ שירגיע אותך.....

תתקשר 999-888-800-1...... זה יסדר לך את החיים קצת.... יוציא ממך את העוינות......

peretzy

New member
יש מספר שיעצבן אותך-1800057100

לכי לשם הם יסדרו לך את החיים תאמיני

1אריאלה

New member
מסתבר שלא

פחחחחח הם כאלה טובים... מרוב שהם טובים הם לא מאיישים את המוקד ביום שישי אחה"צ..... כנראה שהם לא כל כך רוצים למכור

למעלה