תגידו, כמה לקים יש לכל אחת מכן?

mayane21

New member
../images/Emo20.gifתשובה + ../images/Emo207.gif לשאלה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

יש לי קרוב ל- 50 והיד עוד נטויה.... תמיד כיף להתנסות, להתחדש ולהחשף לצבעים חדשים ויפיפיים
אני מחפשת לרכוש סטנט יפה, אולי אפילו כמדף דקורטיבי. מישהי מכירה
תודה

Ultra marine

New member
אני רכשתי מנייל סטודיו

לא זול, היה משהו כמו 200 ש"ח אבל ממש נוח! הוא לתליה (כמובן) והוא מכיל עד 90 לקים.

mayane21

New member
ראיתי אותו באתר שלהם

הוא באמת מדהים! אך אני מחפשת תחליף קצת יותר זול....

מחשבות

New member
רציתי לשאול

הסתכלתי עכשיו בבלוג על לקים, וראיתי לק של חברת zoya. אני לא מכירה אותה, לא ראיתי אותה בקניון. האם ניתן לרכוש את הלקים האלה רק מחול או שמישהי הצליחה גם בארץ?

mayane21

New member
האמת.. שאני הכרתי אותו לראשונה

מהזכיה בתחרות של "מה בבקבוק" ואני כמעט בטוחה שלא ניתן להשיג בארץ, אלא רק בחו"ל ומהאתרים השונים.

רחלי ג

New member
אני זוממת עליו,אולטרא. מה שמטריד אותי

זה האבק שיצטבר על המעמד ועל הלקים....

Ultra marine

New member
אני מעדיפה אבק

על לשים את הלקים בקופסאות.. ככה הלקים הם חלק מה"ריהוט" ויש להם אפקט דקורטיבי בחדר וגם אפשר לבחור בכיף יותר את הלק שרוצים

JAP Noa

New member
76+-..

קצת קשה לי לעקוב, כי כל פעם שאני מגיעה לסופרפארם או למאדינה מילאנו האוסף גדל עוד קצת

תולי01

New member
מעל ל- 500 ../images/Emo250.gif

אני כבר לא יודעת את המספר המדוייק, כי פעם הייתי סופרת אותם אחד אחד ובאיזשהו שלב כשהגעתי ל- 500 זה כבר נהיה מתיש והפסקתי.....כל הזמן מצטרפים חדשים מהזמנות, החלפות, וכו' ובדר"כ זה בא בצרורות. האחרונים אחרונים הם 3 לקים שקיבלתי עכשיו מההורים שלי שחזרו מטיול ברומניה, אני אצלם לכם אותם ואעלה סווטצ'ים בקרוב.

Ultra marine

New member
ואו!

איזה מגניב לקים מרומניה! מחברה שאת מכירה או עממי/מקומי? איפה את מאחסנת את כולם?

תולי01

New member
יש לי סטים של מגירות על גלגלים

קניתי בכתר, ואני מאוד מרוצה מהם. כל הלקים מסודרים בעמידה ומוגנים מפני שמש ואבק

תולי01

New member
כן, מאוד

גם אני די מכירה בעל פה את כל הלקים שלי וגם זה לא שאת רואה רק פקק כשאת פותחת את המגירה, את רואה גם חלק מהבקבוק אז אני ישר יודעת איזה לק זה. זו הדרך הכי חסכונית, נוחה ויעילה לדעתי לאחסן ולשמור על הלקים. לגבי המחיר, סתם בשביל הפרופורציה, סט גדול עולה בסביבות המאה שקלים ויש בו 4 מגירות שבכל אחת את יכולה לאחסן בסביבות המאה לקים. יש סטים קטנים יותר בשישים ש"ח והם מספיקים בכיף ל-200,300 לקים. ואפילו אין בעיה לנייד אותם לחדר אחר או להזיז לצורך ניקיון. ומה הכוונה לפוסט האוסף שלי ?

Ultra marine

New member
פוסט אוסף הכוונה

לצילום של כל האוסף איך שהוא מסודר במגירות ועל פי מה את מסדרת אותו

למעלה