תגידו, כמה לקים יש לכל אחת מכן?

תולי01

New member
וואוו, אני כל הזמן מתעצלת לעשות את זה

אבל אולי בהזדמנות אני אעשה אחד כזה מרוכז של הכל......

Ultra marine

New member
יאללה!

אני בעד לצאת מההתעצלות ולא לדחות לאחרי החגים

just in time

New member
שיניתי את השם שלי ממחשבות ל-just in time

אז תתייחסו אלי כאל מחשבות.... ותולי איזה אוסף!!!! מה אין מצב שיש לך 10 ורודים באוסף או 13 אדומים? אין מצב שיש כל כך המון גוונים! (יש מצב את מלווה לי כמה חחח)

תולי01

New member
ברור שיש לי ../images/Emo6.gif

יש לי הרבה יותר מעשרה ורודים וגם מספר לא מבוטל של אדומים (למרות שפחות כי אני לא חובבת אדומים על הציפורניים שלי) - יש המוןןןןןן גוונים של ורוד, אבל רק ככה בשביל שתראי איך אין בעיה להגיע לכל כך הרבה ורודים - ורודים בסיסיים לפרנץ' שהם חצי שקופים (מה שנקרא Sheer) ורוד בייבי ורוד בזוקה ורוד פוקסיה קחי את שלושת האחרונים במרקם קרם, שימרי וגליטר והרי לך לפחות עשרה ורודים שונים לחלוטין ! ואני בכלל לא מדברת על גוונים, או על דואוכרומים או על מרקמים אחרים

muesli

New member
תוכלי לפרט על ה ורודים sheer בבקשה?

אני עדין בחיפוש אחרי -ה-ורוד שלי

תולי01

New member
גם אני עדיין בחיפוש אחר הלק המושלם לפרנץ'

יש את מדמואזל של אסי שבהתחלה מאוד אהבתי, אבל הבעיה שלי איתו זה שהוא לא אחיד בשכבה ראשונה ולכן לא מושלם לי לפרנץ'. ניסיתי גם את 08 של טופנייל שאמור להיות צבע בסיס כזה שקוף-ורוד, אבל הוא ורוד מדי ולא מחמיא לי על הציפורניים. יש גם את דיווה ברייד של צ'יינה גלייז, אבל הוא חלבי מדי לפרנץ' והגוון שלו טיפה בהיר לטעמי. יש את Luscious Lips של אסי שהוא גם ורוד עדין, חצי שקוף, אני אוהבת אותו אבל גם איתו יש לי בעיה עם פרנץ' בגלל החוסר אחידות בשכבה ראשונה. כנ"ל לגבי Put a Ripka Ring On It שלהם. מה שכן, היה אחד שקיבלתי מחו"ל של חברה שנקראת Golden Rose (מס' 106) והוא ורוד חלבי חצי שקוף מקסים. ואם את בקטע של פרנץ' נצנצים, אז יש את Sakura Glow של קולור קלאב שהוא מאוד חמוד.

muesli

New member
האמת

שעוד לא ממש הצלחתי להתמודד עם פראנץ', אני פשוט אוהבת את המראה הנקי של לק חלבי-לבן מעט שקוף (כלומר שכן רואים את פס הלבן בציפורן) ונותן לה מראה מטופח ונקי. יש גם את Allure by Essie אבל הוא חלבי שקףקף מאוד יפה, אבל חסרה לו לדעתי נגיעה של ורוד בפנים. ותהיה גם לו את הבעיה של כיסוי אחיד בשכבה אחת. עברתי לא מזמן על כל המדף של Orly בסופרפארם ולא מצאתי משהו טוב. יש גם את מייבלין (נדמה לי, אני אגש לבדוק אם את רוצה) הוא יכול לעבוד לך לפראנץ, הוא נקרא ניוד, והוא בבקבוק נראה גוון של צבע גוף, ובשכבה הראשונה הוא מאוד שקוף, ויצא אחיד. [הבעיה שאני לא בטוחה אם הוא 3free או לא]. את מדמואזל לא אהבתי בפני עצמו, כי הוא שקוף מאוד אבל גם ורוד מידי, וגם המריחה הלא אחידה די מרגיזה. כך שנראה לי שלא תמו חיפושנו, מה?

למעלה