תגידו מה הקטע של המושיק הזה?

• פותח הנושא TalKz
  • פורסם בתאריך

TalKz

New member
תגידו מה הקטע של המושיק הזה?

איזה עלוקה הוא הוא נדבק על המנחים וחושב שהוא כזה מגניב... והוא ממש איכסה אגב ... זה רק אני או שהוא באמת הומו ? ידוע לכם אם הוא סטרייט ? (בשיא הרצינות)

NaTaLiTuSh

New member
עד מושיק!

דבר ראשון מושיק מדהים,ואני לא סתם אומרת בתור "מעריצה" או משהו כזה וזה שהוא סטרייט/הומו/בי זה לא עניין אף אחד זה דבר פרטי ואישי שלו הוא עושה עבודה נפלאה,וזה מה שחשוב

SofyTofy

New member
אני מסכימה../images/Emo103.gif

הוא מאוד נחמד ונראה ממש חמוד.

NaTaLiTuSh

New member
רק שתדעו

שמושיק באמת בן אדם מיוחד אולי הוא לא נראה ככה על המסך אבל במציאות הוא מ-ד-ה-י-ם אין לי מילים אפילו לתאר בן אדם כזה

alona angel

New member
../images/Emo127.gif גם אני!

מסכימה!

elalush

New member
הוא כ"כ חמוווווד!../images/Emo153.gif

הוא כ"כ מתוקקקקקק..!!! הוא היה ממש נחמד אלי ואל חברות שלי... והוא חמוד ו...כן הוא הומו אז מה...???? חיו ותנו לחיות... כאילו תעזבו את הבנאדם יש לו את ההעדפות שלו וזו החלטה שלו לא של אפחד אחר ואני לא חושבת שצריך לדבר על זה יותר מדי...

hadas 5

New member
......./images/Emo70.gif

מאיפה אתם מכירים אותו במציאות
לדעתי הוא סתם נדחף.. יש לו קול של בת...

BigD00

New member
מה עשה לכם מושיק?!?

אני מכיר אותו נורא אישית, כי דודה שלי כזאת חברה הכי טובה שלו וכאילו דה... הא?!? עזבו נדפקתי היום! הקיצר מושיק אחלה בנאדם וגם איש מצחיק לאללללה! אז חיגגו! תדברו עליו יפה...

NaTaLiTuSh

New member
נדחף?

נדחף איפה בדיוק ? בסך הכל נתנו לו פינה בתוכנית,והוא נהנה ממנה ואני בטוחה שעוד הרבה אנשים נהנים לראות את הפינה שלו ואני מכירה אותו במציאות,והוא מדהים תגידו מה שבא לכם,אבל מושיק באמת מקסים ולא רק אני יכולה להעיד על זה

TalKz

New member
הוא מגעיל אותי

הוא נראה כאילו הוא לא קשור לתכונית והוא מתלהב מזה שהוא בתוכנית וחושב שהוא מגניב כזה, ונמרח על המנחים וזה מאד נראה שהם עושים לו טובה כאילו

SofyTofy

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

כל אחד ודעתו הוא

TalKz

New member
גם מה הקשר "זה לא עיניין של אף אחד"

איכס, אני לא יכולה שהוא מדבר כמו איזה סיסי אחד בטלוויזה זה מעצבן אותי, אני מכין אוכל ושומע את מלי לוי וכל האלה שאני חוזר מהעבודה פתאום הוא בא לי זה כזה מעצבן

NaTaLiTuSh

New member
אף אחד לא מכריח אותך לראות

לא נאה לך פשוט תעביר ערוץ עד שהפינה שלו תיגמר

hadas 5

New member
סקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי שאוהב את מושיק שיסמן
מי שלא אוהב את מושיק שיסמן
(בנושא ההודעה)

NaTaLiTuSh

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo23.gif

למעלה