תגידו מה הקטע של המושיק הזה?

• פותח הנושא TalKz
  • פורסם בתאריך

TalKz

New member
תודה לאל, עכשיו לפחות

אני יכול להבין למה הוא מתנהג בצורה סיסית כזו תודה לכולכם!

NaTaLiTuSh

New member
חלאס כבר!!! נמאס

זה מגעיל באמת שזה מגעיל אתה אפילו לא יודע עד כמה ולמקרה שתהית אני מדברת על הדיבור שלך שלא תחשוב לרגע שהתכוונתי למיניות של מושיק שד"א היא לא עניינך,ולא עניין אף אחד פה

BigD00

New member
תקשיב...

שבטעות הנעל שלי שהמידה שלה 46 לא בטעות תיכנס לתחת שלך הבנת.....?

TalKz

New member
יאללה כל הפורום הזה

חבורה של בנות בנות 14 תעשו לי טובה

TalKz

New member
אני לא מבין מה אתם עושים מזה סיפור

באתי סתם לשתף אותכם בהתחלה בזה שהוא מעצבן אותי ושאלתי שאלה פשוטה אם הוא הומו או לא מה הבעיה? זה שכולכם אומרים לי לא עינייך ושאתם מתלהבים שאתם מכירים אותו אז סבבה אתם מכירים אותו.. אפשר לחשוב. אולי גם אתם בנות, אתם מתחברות אליו טוב יותר בגלל שהוא נשי כזה אותי אישית הוא מעצבן בגלל שהוא נדחף כזה

NaTaLiTuSh

New member
ואנחנו אומרים לך

אתה לא אוהב את זה?אתה חושב שהוא נדחף? אל תראה את הפינה שלו,פשוט מאוד אם אתה נהנה לראות אקזיט אז סבבה,את הפינה של מושיק אתה פחות אוהב? תעביר ערוץ עד שהפינה תיגמר מה הויכוח למה לטחון את זה וזה באמת לא עניינו של אף אחד אם הוא הומו או לא, כי זה כ"כ אבל כ"כ לא עקרוני.

TalKz

New member
אפשר לקבל הודעה אחת בלי

"זה לא עיניין של אף אחד?" או "ואוו אני מכירה אותו במציאות הוא כזה מתוקקקק" בעעע בכל אופן. כן. נכון. אמשיך לראות אקסיט מקווה שהוא לא ידחף לי בעוד מקומות חוץ מהפינה שלו

NaTaLiTuSh

New member
לא אי אפשר

אני אומרת את זה שוב ושוב כי זה באמת ככה,זה לא עניין של אף אחד אם הוא היה רוצה שזה יהיה עניינך הוא היה מדבר איתך ומשתף אותך, והוא לא עשה את זה ,נכון? אז זה לא עניינך ואני מאוד מקווה שהוא כן "ידחף",ואתה יודע מה? זה יקרה.

alona angel

New member
תשובה!

עם אתה יורד על המנחים, אז כדי שלא תיהיה בפורום הזה! אני יודעת שמושיק הוא לא בדיוק מנחה. אבל בכל זאת.. הוא חלק גדול מהתוכנית. אז אל תיראה אקזיט. אני חושבת שזה יותר.. ישמח את כולנו!

TalKz

New member
]האא? באמת?

נכון.. אני באמת לא צריך להגיד את הדעות שלי. וואלה את צודקת... מה הקשר?! אני שונא אותו אבל את עופר ויעל אני די מחבב וחושב שהם עושים עבודה יפה ועוד פעם... אין לכם משוה אחר מלהגיד "אל תראה את הפינה, אני מכירה אותו במציאות, זה לא עיניין של אף אחד.."

NaTaLiTuSh

New member
חלאס כברררררר

נמאסת !! לא נאה לך אל תראה כוסעמק כמה פעמים אתה יכול לטחון את זה?!?!?! אז אתה לא אוהב את מושיק לא מעניין אותנו תשמור את זה לעצמך וכן אני אגיד שוב! אל תראה את הפינה,אני מכירה אותו במציאות,וזה לא עניין של אף אחד

alona angel

New member
אולי תפסיק כבר..

אתה לא רואה שאתה הבנאדם ניראלי היחיד שלא אוהב ת'פינה הזאת!? מה אכפת לך.? אז אל תיראה אותה.. מישהו מכריח אותך??
אפ'חד לא מכריח אותך!! אז אל תקלקל לאחרים. ומושיק הוא אחלה
וגם עופרייקוו
וגם מיכאליי
גם עלושש ומליייי
כולם ביחד!

SofyTofy

New member
../images/Emo26.gifהודעת מנהלים../images/Emo36.gif../images/Emo103.gif

תראו, השירשור היה מעניין ונחמד, על מושיק, אין בעיה. אותו בחור אמר שהוא לא מחבב אותו. זכותו. [URL='http://']כל אחד ודעתו הוא.[/URL] אבל להתחיל לקלל
ולהתעצבן
אם יוספו כאן עוד הודעות שכוללות קללות ושות' (
), כל השירשור יימחק מיידית. אז בבקשה, בלי קללות.

למעלה