תגידו מה הקטע של המושיק הזה?

• פותח הנושא TalKz
  • פורסם בתאריך

Lucky Charmed

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

(7 הוא מס' המזל שלי)

דיי

אני אוהבת את מושיק הוא חמוד נורא ודרך אגב אני מכירה אותו במציאות אני מכירה את כל המנחים ומושיק ממש חמוד והוא לא מתעלק אליהם!!! וגם לכל אלה שבטח לא מאמינים לי כעת יש לי הוכחה תמונה של מיכה ואם אתם רוצים אני יוסיף עוד כמה..

ניקי אני מצטערת..

רבותיי יש לי וידוי אני כן מכירה את המנחים אישית אבל את התמומה הזאת צילמה ילדה שאני מכירה ולא אני ניקי אני מיצטערת מאוד!!!!

TalKz

New member
יאללה מה הסרט שלכם

להתלהב שאתם מכירים אותו במציאות? למה מי הוא? סתם הומו שמשדר בערוץ 10 איכס.. כל הקטע עם הרודריגו הזה, נראה לי הוא חם עליו תחת "שיווו אווו רודריגו הזה אני כזה מת עליו הוא כזה שאווה"

NaTaLiTuSh

New member
אתה אשכרה דפוק

אתה יודע את זה? אתה דבר ראשון גזען "סתם הומו..." תתבגר כבר אמרנו לך ונגיד לך את זה שוב-לא נאה לך? אל תראה! אף אחד לא בא אלייך עם אקדח ומכריח אותך לראות יש הרבה מאוד אנשים שנהנים מהפינה הזאת,ואוהבים את מושיק אז שום דבר שתגיד לא ישנה את הדעה הזאת. ואם יש לך בעיות עם הומואים אתה יכול לשמור את זה לעצמך כי זה כבר מתחיל להיות מגעיל ביותר השיחה המאוד אינטיליגנטית הזאת

elalush

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo153.gif

אין לי שום בעיה עם מושיק ואני לא חושבת שלמישהו צריכה להיות בעיה איתו. הוא עושה ת העבודה שלו בדיוק כמו מיכאל,יעל,עפר ומלי. ולהגיד לכם משהו?!!! כל המנחים היו באמת נחמדים אליי כשבאתי לאולפן... גם עפר,גם יעל,מלי ממש מותק ומיכאל ממש מקסים!!!! ואת מיכאל אני אמורה הכי לאהוב כי הוא העלה אותי לאולפן
אבל מושיק באמת חמוווווד!!! אפילו שהוא בכל תכנית משתתף וכל שעה בערך צריך לעלות לצילומים הוא מצא את הזמן לכל החתימות,וכל התמונות והוא היה הכי סבלני אפילו שהוא היה ר-ע-ב-! זה היה ב-16:00 והוא לא אכל צהריים והוא באמת היה מתוק! אז מה-הוא הומו!!! כן!!! אז מה?! אבל הוא כ"כ חמוד והמנחים כ"כ אוהבים אותו!!! וכל הצוות!!!! הוא ממש חמוד ואני חולה עליו וממש התבאסתי שלא יצאו לי תמונות איתו... ת'אמת הייתי מוותרת על התמונה עם מלי בשביל תמונה איתו
אז... מי שלא נאה,ולא יאה שישתוק!

BigD00

New member
טלקצ...

תתחיל להרגיע את הפה שלך ומהר, לא בראש לי להתרגז היום... הבנאדם (מושיק) אחלה של גבר, פשוט מצחיק פשוט בנאדם אדיר ולמרות שהוא הומו וזה לא מעניין כי לא איכפת לי אם הוא הומו, כי הוא אחלה של בנאדם וחצי אנשים יכולים להגיד לך את זה פה, ואני מכיר אותו אישית אז אני יודע מי הוא... ותתחיל להרגיע את הפה שלך יא טמבל!

NaTaLiTuSh

New member
go BigD00 go BigD00 :)

סוף סוף צדיק אחד בסדום! מה עובר עלייך? מה הקשר הומו לא הומו?? אם הוא היה סטרייט היית אומרת שאתה אוהב את הפינה שלו? זאת הבעיה שלך? לדעתי אתה סתם מדבר מקנאה,אין לי מושג מאיפה בדיוק אתה מביא אותה אבל ככה זה נשמע ואף אחד פה לא מתלהב מזה שהוא מכיר אותו אישית, אתה לא רוצה לקבל את האמת ?חבל מושיק מדהים,הוא מצחיק והוא בן אדם חבל על הזמן עד שלא תכיר אותו שב בצד בשושו

למעלה