טוב, אחרי שקראתי את כל השרשור
אני גם רוצה להגיד משהו, שאולי לא ימצא חן בעיניכם.
הפורום הזה, כמו שאר הפורומים בתפוז, הוא מקום שפתוח לכולם.
כשמישהו כותב הודעה, לא משנה באיזה נושא, הוא צריך לקחת בחשבון שההודעה שלו תהיה גלויה לכל משתמשי תפוז, גם כאלה שדעותיהם שונות משלו.
אני לגמרי מסכימה, שיש דרך להגיד את הדברים בלי לפגוע. אבל לא כל מי שלא מסכים איתך התכוון לפגוע בך, לא כל מי שלא חושב כמוך הוא טרול.
יש לפורום הזה מנהל, מהקצת שהספקתי לראות - אני מאמינה שמדובר באדם אינטליגנטי, שיידע לטפל במי שצריך לטפל בו.
אף אחד חוץ ממנהל הפורום לא רשאי להכריז על גולש אחר כטרול.
יותר מזה - אני גם רוצה להגיד שאני לאט לאט מקבלת תחושה לא נעימה, שיש פה גולשת מסוימת שנדמה לה שהיא "בעלת הבית" פה.
היא הקובעת הבלעדית למי מותר להתבטא ולמה, היא האחראית הבלעדית לברך לשלום את החדשים או לנזוף במי שהיא מחליטה שראוי לנזיפה.
אני יכולה להתעלם מהודעות אקראיות שהתוכן שלהן לא מוצא חן בעיניי. היו פה כמה כאלה, לא לקחתי את זה קשה, כי ככה זה בפורומים. קצת יותר קשה לי להתעלם מהודעות של מישהי מאוד דומיננטית, זה עושה לי תחושה הרבה יותר בעייתית ואם אני אפסיק לכתוב פה - זה יהיה בגללה, לא בגלל טרולים מזדמנים.
לעצם העניין:
אנחנו יכולים עד מחר לכתוב אחד לשני שבתולין זו לא בעיה, זו לא צרעת שצריך להיפטר ממנה ולא צריך להיכנע לתכתיבים מטופשים של החברה.
מצד שני, בשרשור של הקופיפה, היו פה לא מעט אנשים שהרשו לעצמם להגיד, שבעניין השומן כן כדאי להיכנע לתכתיבים של החברה...
יש פה כאלה שלא רואים במצבם בעיה, הם אוהבים את הלבד שלהם ורוצים להישאר בתולים לנצח. זה בסדר גמור, כל אחד צריך להיות שלם עם עצמו ועם החלטותיו. אבל, יש פה גם כאלה שרואים במצב שלהם בעיה, אני מניחה שמלבד קבלת האישור והתחושה שהם לא לבד, הגולשים האלה מחפשים (אולי) גם אי אילו עצות כדי לשנות את מצבם. לא ייתכן שכל מי שתומך בדעה הזו, יכונה פה מיד "טרול" ויעלו קריאות לגרש אותו.
אני גם לא רואה לנכון לעשות את החיתוך המגדרי של "לבנות קשה יותר" - זה עניין אישי ואני לא מוצאת סיבה להגיד שלבנים זה עניין טכני בלבד, כמו שאני לא רואה סיבה להגיד שלכל הבנות קשה יותר כי יש הרבה יותר רגש. כל אחד ואחת ותחושותיו/ה האישיות.
מי שרוצה לכתוב רק כמה זה נחמד ונעים להישאר בתול ולא להיות בזוגיות אף פעם, בלי לקבל דעה שונה - מוזמן לפתוח קומונה סגורה.
כל עוד הפורום הזה פתוח - אתם לא יכולים למנוע מאף אחד לכתוב פה.