תגידו,מה שהולך פה זה רציני?

goldy

New member

http://en.spongepedia.org/images/thumb/3/3d/Normal.jpg/230px-Normal.jpg

מחזקת אותך, פורום כזה צריך להיות מקום בטוח

כל מי שמסתובב פה ואומר ממה צריך או לא צריך להיעלב - אתם מפספסים את הנקודה. לחרוק שיניים ולא להתייחס זה מה שעושים מחוץ לפורום, פה אמור להיות מקום לא שיפוטי. איך אפשר להתגבר על המחסומים ולהגיע לסיטואציות מיניות כשאין אפילו מקום אחד שמקבלים אותך גם אם עוד לא עשית את זה?

ומותר גם לא לרצות לעשות סקס לעולם. יש גם א-מיניים, תתגברו על זה.

C l u e

New member
את מדברת על הרצוי ולא על המצוי

נכון, פה אמור להיות מקום לא שיפוטי.
במציאות? המקום הזה שיפוטי פי כמה וכמה מהעולם האמיתי.
עכשיו זאת בחירה של כל אחד אם לקחת חלק במקום כזה או לא, ואם בחר שכן- עליו להבין את ההשלכות לכך ולקחת אחריות על בחירתו.

Reyn

New member
פי כמה מהעולם האמיתי? נסחפת רחוק.

פה יש לחסרי נסיון סיכוי הרבה יותר גדול למצוא מישהו שיהיה מוכן לקבל את חוסר הנסיון שלהם - מן הסתם, לאור העובדה שהרבה מחברי הפורום באותו מצב.

C l u e

New member
אני מדברת יותר על היחס של חברי הפורום אחד לשנ

ללא קשר לסוגיית הניסיון המיני.
הפורום הזה הוא מקום מנוכר ושיפוטי ביותר. הרבה גולשים, אני ביניהם, מותקפים על ימין ועל שמאל באופן חסר פרופורציה. כן, גם על ידך.
אולי לך נעים ככה, לי פחות. לעשות בתולת ים ולהכריז על פרישתי בטרם עת מהפורום? לא, זאת לא בדיוק הדרך שלי. אני כן ממשיכה לכתוב כאן וכן נהנית מאד מהפורום, אבל הייתי מעדיפה שמפלס הביקורת והשיפוטיות כאן כלפי אנשים יפחת. that being said, אני מכירה בכך שאין לי שליטה על התנהגות של אחרים ושאין לי זכות להגיד לאחרים איך להתנהג.

Reyn

New member
הבעיה מתחילה ונגמרת

בנטייה של אנשים (לא רק שלך אישית, זו נטייה מאוד נפוצה) להרגיש מותקפים אישית בכל פעם שמישהו חולק על דעתם.
האירוניה היא שהאנשים שאת חולקת על דעתם מרגישים שאת תוקפת אותם, בדיוק כמושאת מרגישה שהם תוקפים אותך, ושני הצדדים בטוחים שהצד השני פוגעני ולא בסדר.

C l u e

New member
לא, הבעיה מתחילה ונגמרת

בכך שאנשים נותנים פה יחס מסריח ומריר אחד לשני. אני רואה את זה לפעמים בתגובות להודעות שלי והרבה בתגובות להודעות של אחרים (בעיקר אחרות, למען האמת).
עכשיו, אנחנו יכולים להתווכח מה זה אומר יחס מסריח, אבל חבל על הזמן של שנינו. תקרא את העמוד הראשון של הפורום ותבין מה זה יחס מסריח לטעמי. יכול מאד להיות שמבחינתך אין כאן בעיית יחס בכלל והכל טוב ונפלא- זכותך. דעתך. אני חושבת אחרת.

אם זה הרצוי, אז צריך לשאוף שזה יקרה

כולל להצביע על הבעיה, וכולל לעבוד על להקטין את היקפיה. נראה לי שאת בוחרת לוותר מראש על לבנות קהילה שגם בשבילך היא רצויה, וגם מטיפה לאחרים לוותר. לא ברור לי למה.

C l u e

New member
כל מה שאני יכולה לעשות

זה לבחור שלא להיות שיפוטית כלפי אחרים, ואני אכן בוחרת.
אני בכלל לא מטיפה לאחרים לוותר, אבל אני גם לא מתיימרת לחנך אחרים. זה פורום של כולם, לא רק שלי, וכל אחד חופשי לנהוג איך שהוא רואה לנכון. השליטה שלי על הפורום היא באיך שאני מתנהגת ובבחירה שלי אם לכתוב כאן או לא. מעבר לכך, אין לי say על מה שקורה בפורום וזה לא תפקידי לקבוע.

זה בסדר גמור לשאוף להפוך את הפורום למקום טוב יותר ולהציף את הבעיות, אבל להתאכזב מכך שאחרים לא מתנהגים בהתאם לראוי ולרצוי בעינינו? נראה לי חסר טעם.

כן, מה שהולך פה רציני ואני אכן שוקל לעזוב.

סורי, אבל אני מאוכזב בכל מיני רמות מהתנהלות הפורום.

9צב

New member
3-4 ימים אני לא כאן וכבר יש בלאגן...

חבר'ה חבר'ה...
כולה פורום, בסופו של דבר.

בואו... הבאתי פינג'ן, שמישהו יביא מים וכמה כוסות ויהיה בסדר.

(אני פשוט לא ממש הבנתי מה הולך כאן, אבל אני בוחר להתעלם ממרבית ה-"עוזרים" למיניהם ומהטרולים... אין מה לעשות, זה פורום שפחות או יותר מזמין טרולים לצערי ושאר אנשים שילגלגו על מצבנו. להתעלם, לפתח עור עבה, לא להאכיל אותם בתגובות... זו הדרך היחידה.)

supersonic777

New member
מה,את נוסעת?את לא רוצה שילוו אותך הלאה...?

מקווה שאין לך אשליות בקשר ללונדון,כי לונדון לא מחכה לך...

למעלה