תגידו על מה המהומה בבית עכשיו?

נועה21

New member
מי הצביע לשי וצבר? אף אחד עדיין

הם עדיין לא קלטו אותם, ייקח להם לפחות שבועיים לגבש חזית נגדם, לבנתיים שי מנצל את הטמטום שלהם ומסובב אותם על האצבע

בטח שקלטו.. נעמה לא טיפשה

קלטה שהם לא בחדר הלכה לערן על מה דיברתם בלילה? .. נעמה וקרן זה כבר 2 קולות.. עינב זה עוד קול..

Lomsahne

New member
יש לך טעות...

נעמה הצביעה לצבר אבל לגבי קרן אני בכלל לא בטוח כי נעמה אמרה לה איך לא קלטת שצבר שטן זאת אומרת שהיא לא הצביעה לו היא גם אמרה לה שערן יותר שטן משמע היא הצביעה לערן ושי מה גם שעכשיו עינב מדברת עם שי ועינב אמרה לו שהיא הצביעה בדיוק כמו שבוע שעבר {ונסה ונעמה} צריך לקחת את זה בערבון מוקבל אבל ככה לי זה נראה..

למה שהם יעופו? שי צבר ואיתי הם הכי טובים

ועדיף שישארו הם היחידים שעוד שפויים בבית הזה יחד עם יוסי בובליל וג'ני כל השאר סתם אינטרסנטים הבעלבוס היחיד שיש שם עם שכל זה שי והוא זה שצריך לקחת את המיליון ועוד 2 מהחבורה שלו - צבר עוד אחד עם שכל - חמוד וחכם ואיתי - בחור עם שכל חמוד וחכם והם ה-3 היחידים שעובדים עם שכל ולאור השיחות שיוסי היום עשה עם רנין - יוסי על הכיפאק של בן אדם והם הראויים לזכות מבחינת אחריות ולעבוד נכון עם שכל.. ולא כמו השאר - נעמה - חצופה ואינטרסנטית רק יודעת ללכלך כנ"ל לגבי קרן עינב - פוסטמה ואינטרסנטית שלא תורמת בכלום אשר - אין לי דעה עליו נחמד פלוס.. ג'ני ורנין - שקטות חמודות - רנין קצת עם עצבים ונפגעת והכל אבל גם היא סבבה נעמה קרן ועינב מיותרות לחלוטין

וואי החרישו לי את האוזנים../images/Emo66.gif

איך הם צועקים,במיוחד שי אשר ועינב אבל פה שי ואשר צודקים לא צריך להגזים אוכל הרבה יותר חשוב וזה לא עניין שהם יאכלו אוכל נורמלי והיא תאכל פרוסה עם מרגרינה שתחשוב קצת.

אולי היא באמת תצליח לאכול קצת, הרי אמרה

שלא יזיק לה להוריד מהמשקל, היא מודעת לזה ואולי שלא תהייה לה בריירה אז תאכל פחות.

מה לכלוך ומה נחש?

הוא היחיד עם שכל שם לגבי האוכל לגבי הכל בא מחבק את כולם בחור כזה טוב אני לא רואה בו שום נחש זה שהוא בעלבוסט זה טוב ייאלה שי :) ייאלה צבר הם הכי ראויים למיליון ולא ללכלוך של הנשים שם הרכלניות אחת אחת שמעכרות את האווירה בבית

כנראה שאת לא מספיק עקבת אחרי הסדרה

בימים האחרונים גילה את פרצופו האמיתי , הוא מושך את הבנים לקבוצות. שולח אנשים לדבר עם גני ורנין ולמששוך אותן אל הקבוצה שלו. בלילה עשה שיחה שסיפרו פה בפורום עם ערן וצבר ורמז להם בגדול את מי הוא ישים על הגריל. הוא משחק אותה טוב , אבל הכל משחק. הוא עצבני וצועק כי הוא לא מעשן ורוצה לשתות ולא נשאר כי אלה שעישנו גם שתו וגם עישנו וגם התפנקו על הגלידה שקנו. אסור לפי כליי המשחק להגיד למישהו אחר במי הוא בוחר ושי עשה את זה , בנוסף לכך באמצע הלילה עושה בלאגן ומלחמות .

no nick 1989

New member
אם הוא היה יודע לנהל עניינים

הוא היה עושה את זה כמו בנאדם ולא כמו בהמה.

צבר פתח את הג'ורה..............

וערן השפן בא לי להעיף לו כפה. אני מחכה שרנין וג'ני יצאו מהוילה ויראו במי הן האמינו בעיניים עצומות....

למעלה