תגידו , קיים בארץ טריין רייטינג ??

Dtiup

New member
אז ככה

א. כל בקשר ליארד, יהיה בסדר אני יודע מה עשיתי ומה לא ומה עברתי ומה לא- כמו שאתה אמרת- קל לדבר מאחורי המחשב במקום לברוח מהשמירה שיש שם. בקשר לביף הכל נסגר ואם אתה יודע או לא יודע מה נסגר אחכ, ממש לא אכפת לי. דבר שלישי עדיין לא ראיתי שום דבר שלך לא פה ולא בחוץ- אתה מוזמן להתחיל לשרשר כדי שתבסס את המילים שלך מאחורי משהו לפחות. אין לי כח שוב לחזור לשטויות האלו של העבריינות מקלדת אז שיהיה לך סופש מצויין.

sghx1

New member
לפחות משהו גרם לך להגיב ...

אתה רוצה לראות סקיצות כך ותיראה ! ותבין על מי עשיתם ביף....

sghx1

New member
למה שנכתב ... ?! סתם נכתב התאמנתי

על האותיות בלי שום קשר למה שנכתב ... מה שבא ברוך הבא ..

Steezo

New member
לא. מה הפואנטה שאתה מעלה את זה?

זה נסיון לגבות את מה שאתה אומר? כי זה לא הולך

sghx1

New member
אני לא חייב לך שום דבר ..

אז מה אתה רוצה ממני מה אתה בכלל מתחיל שיחה איתי ?! אתה רוצה לדבר יש בשביל זה פלאפון ..

rist

New member
חחחחחח

אני שנים מחפש RIST שהוא לא אני ואני לא מוצא מאיפה הבאת את זה?? חחח סטייל

Dtiup

New member
אחלה זה ברור מאליו

סיילוטה אמנית יותר מאשר ווריטרים אבל לכן יש לי 16. סיים גם כן ידוע עוד ממזזמן לכן יש את סיים2 כל השאר פחות מוכרים ופחות קינגז אבל כשברגע שהיה ידוע לנו שיש עוד כאלו נתנו להם את הכבוד והוספנו משהו בכדי להבדיל- מה שלא נעשה במקרה הזה כאן.

esari

New member
אם אני לא טועה בפגישה האחרונה שלי

עם SIGN. הוא אמר לי לגבי איזה קינג מניו-יורק לא זוכר את שמו שאומר שלהוסיף מספרים או אות אחת שמבדילה אותך מרייטר שהכינוי שלו זהה לשלך זה עדיין בייט. וואלה הוא דיבר איתי על זה בהקשר של RISK שאמרתי לו שהוא מוסיף לעצמו איזה מספר. קיצר, לא ממש אכפת לי, מצידי תרשמו SEEN סתם ניסיתי להעביר נקודה כי התייחסת לזה שהכינוי של RISK תפוס. בגדול אין כינוי הגיוני בעולם שלא תפוס.

Dtiup

New member
מוזר

עובדה שאחד הקינגז השתמש בזה COPE 2 וזו רק אחת מהדוגמאות זה אכן מבדיל ועדיין נותן את הכבוד המגיע לקינג. ברור שהכל תפוס בוא נגיד ככה אבל אם אתה יודע שיש כבר אחד כזה ובוחר זה לדעתי דיי טיפשי- במקרים שלנו לפחות היה ידוע לנו רק אחרי שכבר היינו עם זה לא מעט זמן(הכל יחסית)

esari

New member
פנאן

הילד אמר שהוא מחפש טאג אחר, אני חושב שאני רוצה שוקולד. הכל בסדר. שבוע טוב

למעלה