יש ריסט אחד בברוקלין אולדסקול לא יודע אם הוא עוד רושם.
M meoner New member 23/3/07 #27 אחשלו גבר RISK9 חותם RK9 בכלל אני לא חובב של הכינוי (שיש כבר 3 ממנו בארץ) אבל לך על מה שבראש שלך...
S sghx1 New member 23/3/07 #29 RISK זה חרוש תחת... עוד קצת אני מפסיק אם הטאג הזה ..אז לא לקפוץ עליי ולהגיד שיש כזה כבר .... ידוע לי שיש ויש עוד מיליון כאלה ...
RISK זה חרוש תחת... עוד קצת אני מפסיק אם הטאג הזה ..אז לא לקפוץ עליי ולהגיד שיש כזה כבר .... ידוע לי שיש ויש עוד מיליון כאלה ...
E esari New member 23/3/07 #36 תפסיקו עם השטויות אנחנו מקום קטן מידי בישביל להתחיל ביפים מפגרים. כל אחד שיעשה מה בראש שלו, מי שלא עושה שישאר בקונחיה שלו ויסתום תפה.
תפסיקו עם השטויות אנחנו מקום קטן מידי בישביל להתחיל ביפים מפגרים. כל אחד שיעשה מה בראש שלו, מי שלא עושה שישאר בקונחיה שלו ויסתום תפה.
S sghx1 New member 23/3/07 #39 צודק ... אבל מה בגלל שמישהו לא אהב מילה שאמרתי אז הוא תפס טרמפ.. וגרר הכול ואני הדלקתי הכול ... חח
E eon2 New member 23/3/07 #14 say what motha fuka?! חרטא זה לאא..... אני בטוח שאתה לא יכול יותר טוב מזה גם בצ'יל ספוט במאדים! אז סתום ת'פה סיילו פיוז וקלון (ממה שראיתי) זה לא חרטאאאאאא! אתה חרטטאא!!@!
say what motha fuka?! חרטא זה לאא..... אני בטוח שאתה לא יכול יותר טוב מזה גם בצ'יל ספוט במאדים! אז סתום ת'פה סיילו פיוז וקלון (ממה שראיתי) זה לא חרטאאאאאא! אתה חרטטאא!!@!
S sghx1 New member 23/3/07 #19 EON2 אתה מתחמם הא .. רוצה להפגש ? תאמין שזה לא כיף ללכת כשהגב שלך מגרד ....