תגידו, תומאס.........

The Cat Woman

New member
ובכל זאת...

לשקר אין רגליים. אם אדם מזויף- זה בד"כ מתגלה אחרי כמה זמן. תראו את בריטני ספירס... הדוגמא הכי טובה.

ש נ י1

New member
לא הכוונתי שהוא מזוייף

אלא שאי אפשר להכיר אותו ממש, רק חלק מסויים בו. אני דיי מסכימה איתך שהוא לא צבוע ומזוייף...

Xylophone

New member
אז אם הוא משקר

הוא משקר באותו סגנון כבר 10 שנים. לא ממש הגיוני? זה היה יוצא מתישהו? וכול מה שהוא כתב במכתב לטאריה (תקראי ת'מכתב ותביני) שניטוויש זה דרך חיים ולא כסף, ודברים בסגנון הזה. והוא לעיתים קרובות אומר שהאנשים הכי חשובים לו בעולם זה אמא ואבא, ואותי אישית זה יותר קנה לאהוב אותו, מאשר המראה שלו. ובאחד השירים הוא אומר (אני מקווה שעל עצמו) i only wish to become somthing beautiful thrue my music thrue my silent divotion אותי אישית זה מאוד הרשים (ומצתערת על השגיאות, כתבתי מזכרון) וזה לא הכול, יש עוד המון דוגמאות לזה שהוא בנאדם מאוד רוחני בנשמתו. עכשיו נזכרתי- בנייטמייל מישהו מהמעריצים שאל אותו מה הכי מטריד אותו בעולם והוא ענה the wickedness of human mind לא בדיוק שלום עולמי, נכון? ואם את חושדת שהוא צבוע, אל תקשיבי למוזיקה שלו (לא נאמר בנימה רעה)

להזכיר לך למי הוא מובטח? ../images/Emo12.gif

הוא צריך מישהי שיודעת לשיר. לפחות כמו טריה.. אהלן

The Cat Woman

New member
את סופרן?

נו אז מה, אני יכולה לעשות back ups.... מה אני יעשה, אין לי קול גבוה אף פעם לא עשיתי פיתוח קול

TheImpactBoy

New member
למה נראה לך שאם היא סופראן,

היא שרה כמו טאריה. לא שהיא לא שרה יפה, אבל הקריטריון של המנעד לא קשור לכלום.

סופראן

אבל... מי אמר שאני חייבת לשיר אופרה טהורה בשביל לשיר טוב כמו טאריה? זה גם סוג של סופראן ואני לא עשיתי פיתוח קול. פשוט היה לי שנה חופש ועצלות לצאת לעבוד לפני הצבא אז למדתי לבד.
כן כן.. לשואלים - חזרתי =)

Super Alonit

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif

למרות שאני לא זוכרת אותך וזה
ואני דורשת הקלטה!

חחחח עצוב העניין

אני המנהלת המקורית של הפורום
מייסדת הקומונה שממנה נולד הפורום
וההקלטה היחידה שהיתה לי הושמדה שפירמוט. רבאק... ואין לי מושג איך אני מפעילה את הרמקול שוב כי אני לא מתעסקת עם זה יותר. אבל אני מבטיחה שאני אשלח כשאני אסתדר עם עצמי

Super Alonit

New member
זה כי אני חדשה יחסית../images/Emo3.gif

בטח עזבת לפני שאני הגעתי... ותקליטי מחדש. עכשיו!

lacrimosa girl

New member
זוכרים את הלום שלי? ../images/Emo123.gif

אני מוכנה להשתמש בו...
אה, והקלצ'ניקוב! [=משמע תומאס שלי. וגם מרקו. וגם האוס.
]

The Cat Woman

New member
קחי את האוס במתנה

תומאס שלי. אני הכי גדולה פה בפורום אז אני גם קובעת! Go to your room!

lacrimosa girl

New member
סליחה? ../images/Emo3.gif

אז זה שאת הכי גדולה אומר שאת מקבלת את הגברים הכי טובים? זה לא הולך ככה. |מוציאה את הלום|

The Cat Woman

New member
כן זה בהחלט כן

|הולכת לבסיס לחתום על M16 ומשם לעוד כמה בסיסים לחתום על מאג ומרכבה סימן 4| |מקימה אגד ארטילרי|

למעלה