תגידו...

medichi

New member
שוב פעם "עיורון"

פרויד עוד היה קורא למיקרה שלך "עיורון היסטרי" יש רשתות (!!) של מעדניות\סופרמרקטים(!!!) שמוכרים בשר לא כשר לדוגמא :מיזרע,טיב טעם ...(בהחלט לא "מעדניות קטנות",אגב החנויות שלהם עומדים בתקנים מחמירים של ניקיון,אז אתה יכול לאכול בשקט!) אתה רוצה ספרים בארץ?!..שמישהוא יזיז ת´ תחת ויפתח חנות בארץ? משהוא ניסה לפתוח חנות בארץ,והשלטונות סגרו אותו?..לא!!! למה ציפת ש חבורה של דוסים תפתח חנות ספרים עבורך? או שאולי הממשלה תממן כזה דבר? אם אתה רוצה "לחיות בזוגיות" בארץ..אתה יכול לחיות גם בלי חתונה ולהיחשב כזוג לכל דבר (ומכיון שאתה מאוד אוהב השוואות למדינות אחרות,אז אני יכול להגיד לך שזה לא קיים ברוב ארצות הברית לדוגמא,ובכמה מדינות ארופאיות) אז עשה טובה,קודם תבדוק את העובדות לפני שאתה פותח את הפה (או מזיז את היד על המיקלדת),כרגע סתרתי כל אחד מהטיעונים הלא מבוססים שהבאת,ורק דבר אחד נשאר לי להגיד,ברגע שתעוף מהארץ הזאת,אתה תהפוך עוד אדם אחד למאושר חוץ מעצמך..אותי,כי נימאס כבר לישמוע בכינים-יללניים שלא בודקים עובדות ולא עושים כלום כדי לשנות....

עוד פעם

בחו"ל (אנגליה למשל) בכל הסופרים יש חזיר ושאר דברים לא כשרים חסרות בארץ חנויות ספרים? לא אבל בגל הדוסים באף אחת מהן אין ספרים או כמעט ואין ספרים טובים על מאגיה וכישוף למה בכלל מתחתנים? כולם יכולים לחיות ביחד בלי חתונה תחשוב על זה אבל יש אנשים שלא רוצים לעשות חתונה יהודית אבל עדיין רוצים להתחתן אולי כדאי שאתה תבדוק עובדות

medichi

New member
בולשיט!

שוב פעם חוסר מחשבה וידיעה! למה ב כ-ל הסופרים צריך להיות בשר חזיר?...מה מפריע לך שיש סופר כשר? אם ליד הסופר ה"כשר" יש סופר "לא כשר"....עזה טובה הטענה הזאת "אין ב-כ-ל הסופרים בשר חזיר" זאת טענה ילדותית! לא ביגלל הדוסים אין ספרים,בגלל שאף אחד עדיין לא יסה להדפיס בארץ ספרים שנוגעים לפאגניזים\מאגיה כיסוף..וכו´ תפתח חנות ספרים בנושא,ושום דוס לא יסגור אותה בקשר לחתונה,אדם יכול לחתום על הסכם ממון,לגור יחד להחשב זוג בעיני החוק (כן בעיני החוק!) ולעשות איזה טקס שהוא רוצה אני מכיר זוג שחיים יחד,ונחשבים לזוג בעיני החוק,הטקס שהם עשו בכלל לא קרוב ליהודת זאת היתה מעיין החלפת נדרים והחזקת ידיים שוב פעם..תבדוק עובדות ותתחיל לחשוב!

לא קראתי הכל (אין לי סבלנות)

אבל בקשר לספרים - בארץ ישראל אין ספרים באנגלית מאותה סיבה שביוון, איטליה ותאילנד אין ספרים באנגלית.

suffer

New member
בקשר לספרים

למה לתרגם? חוץ מהעובדה שתירגום ללא זכויות מהיוצרים נקרא עבירה ספרותית מאיפה נסיג את הספרים באגלית או בכל שפה אחרת?! חוץ מזה נגיד הייתה ארץ פגאנית שבה החלטת שאתה יהודי ולא היו מייבאים ספרי תנ"ך...מה היית עושה? איך היית מתרגם את כל התנ"ך בשפה הגבוה שלו?!

medichi

New member
כמה עצות:

1.שמשיהוא ירים את הישבן ויפתח חנות ספרים שתיבא ספרים..אז יהו ספרים,(אין שום מניעה ליבא ספרים "פאגנים" ומי שטוען אחרת או שקרן שמנסה לבסס את הטענות שלו,או סתם אחד שניגרר לויכוח מבלי לבדוק את העובדות) 2.תקבלו זכויות מהיוצרים,להדפיס בארץ את הספרים. הנה 2 עצות,מה מהם לא נישמע לך הגיוני?

ווילו

New member
יש ספרים!

בחנות העידן החדש בת"א, (תוציאו את הטלפון ב-144) ברחוב ככר הבימה, כל הספרים שרציתם באנגלית, ואם אין אז אפשר להזמין לכם, ויש להם גם כמה ספרים מתורגמים לעברית. יותר מזה, רציתי ספרים על כישוף צועני ונחשו מאיפה הזמנתי אותם, וייבאו לי אותם מארה"ב לישראל? כן, כן, סטימצקי ליד הבית! הכל אפשרי אם רק תפעלו ותעשו במקום להתבכיין... הידע שם. אפשר לרצות אותו, ואפשר גם לקבל אותו. השאלה אם הבחירה בלקטר במקום לפעול היא לא וילון שמסתיר חוסר מוכנות נפשית...

medichi

New member
כמה עצות:

1.שמשיהוא ירים את הישבן ויפתח חנות ספרים שתיבא ספרים..אז יהו ספרים,(אין שום מניעה ליבא ספרים "פאגנים" ומי שטוען אחרת או שקרן שמנסה לבסס את הטענות שלו,או סתם אחד שניגרר לויכוח מבלי לבדוק את העובדות) 2.תקבלו זכויות מהיוצרים,להדפיס בארץ את הספרים. הנה 2 עצות,מה מהם לא נישמע לך הגיוני?

רמץ

New member
וואו - להירגע. תפסתי ממך בנאדם

שקול, מחושב ועדין - מה נהיה?

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

למרות שלישראל יש עוד דרך ארוכה בכל הנוגע למשפחות חד הוריות וחד מיניות. אבל יהיה טוב.

medichi

New member
צודקת.....

בנוגע לחד הוריות,אני חושב שהמצב בישראל הוא לא רע ביכלל ובנוע לחד מיניות..אין ספק יש הרבה מקום לשיפור,למרות שאנחנו עדיין משיגים הרבה ארצות דמוקרטיות אחרות בתחום.

משיגים הרבה ארצות דמוקרטיות??

בזה שלא מגייסים לסביות והומואים מוצהרים או בזה שמונעים זכויות?

לוקחת את דברי בחזרה מסיבה אחת:

זה לא הפורום לדון בו על זכויות ההומואים והלסביות.

medichi

New member
אבל אם כבר אמרת,אז תקבלי גם תשובה

בישראל,מגיסם הומואים ולסביות מוצהרים\ות(!!!!)..כדי לך לצאת מהסרטים האמריקאים ולדעת שכאן בישראל יש תחומים שהם הרבה יותר ליבראלים. אבל באמץ,לא נדון כאן בנושא גדול כמו דמוקרטיה...לפחות לא ליפני ש"נילמד" את הנושא כמו שצריך (רמז רמז רמז)

למעלה