אתה מתכוון לז'אנר מאוד מסוים במדיום
שלא קשור לז'אנר בו אני מתכוונת לכתוב, ולא קשור לז'אנרים אותם אני קוראת. אבל העיקר לזלזל במשהו שאתה לא מכיר
די, הגזמתם בשרשור הזה. אמנם חלק גדול מהתגובות היו אוהדות ומשתפות פעולה, וזה מאוד נחמד ובאמת תודה, אבל אתה כבר השלישי שמתייחס לתחביב עיקרי שלי בתור משהו מאוד צר אופקים, ילדותי, מאוד תבניתי ("שנלחמים עם הרוע ותמיד מנצחים בסוף"?? קראת קומיקס אי פעם [שהוא לא לילדים קטנים] שאתה מדבר ככה?) ואני נעלבת מכל אחת ואחת מהן. אתם בעצם אומרים שכל ספר שקראתי בשנים האחרונות הוא סיפור עלילתי על "גיבורים אצילי נפש ויפי תואר שנלחמים עם הרוע ותמיד מנצחים בסוף", כלומר שאני קוראת רק ספרים מפגרים. זה מעליב. באמת. אתמול הייתי נורא עצבנית על השרשור והייתי צריכה לספור עד 10 לפני כל תגובה, הנה לך תגובה לפני שספרתי עד 10. והבהרה, למי שעוד לא הבין: קומיקס הוא מדיום. לכן החתימה שלי היא "אל תקראו לו ז'אנר". גם ספרות בטקסט היא מדיום וגם קולנוע. במדיום אפשר לכתוב סיפורים אדיוטיים על גיבורים שרק נלחמים ברוע ומנצחים, אפשר לכתוב בו סיפורי מדע בדיוני ריאליסטיים על פוליטיקה בעולם עתידני, אפשר לתעד בו סיפור של ניצול שואה (ויש כזה אחד שזכה בפוליצר) או התמודדות של מישהו עם מחלת הסרטן של אמא שלו (ויש אחד כזה שזכה בפרס אייזנר לקומיקס), אפשר לכתוב בו ספרים לילדים ואפשר לכתוב בו ספרים שלא הייתי נותנת לילדים לקרוא - ואפילו לא בגלל שיש בהם תכנים בוטים / "לא לילדים" אלא כי ילדים לא יבינו מה הולך שם. מי שלא יודע את זה, מי שחושב כמו קפלנאל פה, שיקרא שוב ושוב את מה שכתבתי לפני שיענה כי במקום לענות לי לעניין - לא מעט מגיבים מציעים לי פה סיפורים תינוקיים ואנימציה לילדים ביסודי. זה לא עסק ככה.