תהיה על ספרים ומדע

22ק ו ס ם

New member
הומור וקומיקס עוזרים להעביר רעיונות בצורה

טובה. אני לא יודע אם את מלמדת את הנושאים הללו אבל את יכולה להתחיל בזה שתשלבי קומיקסים פשוטים בהרצאות או מצגות שאת, או מישהו שאת מכירה מעביר ולראות לפי התגובות. לא הייתי משקיע את כל כולי ביצירת קומיקס בודד כי אני יודע שזה לוקח המון זמן. גם להעלות לאינטרנט זה רעיון טוב.

רעיון יפה מאד

בתור חובב מדע וחובב קומיקס אני ממש מחבב את הרעיון. לדעתי כדאי קודם כל להתחיל באופן צנוע, ברור שאין טעם לכתוב חוברת שלמה עם עמודים צבעוניים, כדאי קודם לכתוב 10 סטריפים כמו שאמרת ולראות איך זה הולך - האם יש ביקוש, כמה השקעה זה דורש וכו'. הדברים האלה מתחילים בקטן. עוד דבר - אם יש לך תמונה בראש של איך זה צריך להיראות (וממה שכתבת בתגובות נראה שיש לך תמונה כזאת) כדאי לדעתי לצייר סקיצה של הסיפור. לא צריך כשרון ציור בשביל זה, לא צריך להתחיל לעבוד עם סרגל, לא צריך להיכנס לפרטים קטנים של העלילה, רק סכימה של הסיפור כדי שיהיה משהו כתוב. אם תחליטי לעשות זאת אני אשמח לראות את הסקיצה. בהצלחה.

Rtitan

New member
לאחר שקראתי את השירשור הזה לאורכו...

התברר שיש כאן איזה שהוא קצר בתקשורת. יש, בין מי שאינו מצוי במדיום הזה הקרוי קומיקס, חוסר הבנה ואי הכרות מוחלט עם מהותו. האם יהיה הגיוני לפני שאפשר יהיה לענות בצורה עניינית, לקבל איזו שהיא סקירה על התחום? את חותמת "אל תקראו לו ז'אנר". והתעצבנת כשעירבבתי בינו לבין אנימציה - מאחר והוא לא קשור לאנימציה. והאמת היא שחל לי בילבול מסויים במושגים - ומאחר וכמעט כל דבר מסקרן אותי - גם הנושא הזה מעורר תהיות באשר ל"מהו בעצם קומיקס - למה היא מתכוונת?" אני מבין שאת טיפה עצבנית כרגע, אבל אודה לך מאד אם תיעני לבקשה.

למעלה