תהיות...

מתלבט20

New member
תהיות...

לפני כמה חודשים הכרתי בחורה דרך אתר הכרויות, שנינו מאיזור המרכז. התכתבנו, דיברנו החלפנו תמונות, ידעתי בהתחלה שהיא לא הכי הטעם שלי מבחינה חיצונית (לא הכי נמשך לבחורות שמנות) אבל החלטתי לא להיות שטחי וכן לנסות. אני באמת מאמין (או האמנתי) שהמראה החיצוני זה ממש לא הכל ויש הרבה צדדים.

אז יצאנו, וכמו בתמונה כך במציאות פחות נמשכתי למראה החיצוני, אבל לאופי אני כן נמשך (לפעמים שואל את עצמי למה קשה למצוא גם וגם
). אני באמת אוהב את האופי שלה והכל, אבל לא מצליח להימשך לגמרי. הכל משיכה חלקית

זה גם משפיע על האינטימיות, לא שאני בחור שממהר, וגם לא תמיד עם חברות קודמות שכבתי בחודש הראשון, אבל פה זה מרגיש אחר, כאילו לא בא לי.

יצא לנו לשוחח על הנושא של והיא בעצמה אמרה שהעניין מציק לה (ההשמנה שלה, לא הנושא איתי) וגם התחילה בדיאטה כדי להיות בריאה יותר, היא הבינה שזה חשוב בשבילה.

העניין הוא שאני בנתיים לא יודע מה עושים, הרגשה של תקוע באמצע. מאוד אוהב את האופי, מאוד נמשך אליו, אבל מצד שני לא למראה, ויודעים מה? גם אם זה אני יכול להתמודד, אני במחשבה. אבל הגוף שלי כנראה שלא כי הוא לא מצליח להתגבר על המכשול הזה.

אני יודע שזה נשמע אולי שטחי או לא יודע מה, ואני כן מסוג האנשים שמנסים (ועובדה שזה לא משך אותי ובכל זאת יצאנו לדייט ראשון שני ועכשיו כמה חודשים) אבל הרגשה של משהו תקוע..

מה לדעתכם אני צריך לעשות ?

לדעתי, לסיים את הקשר

גם אני רחוקה מלהיות בחורה רזה אז דעתי אולי קצת מוטה מראש אבל אני לא הייתי מרגישה בנוח בתוך הסיטואציה הזאת, שלא לדבר על מה שזה היה עושה לביטחון העצמי שלי. יש גברים שנמשכים לבחורות מלאות ושמנות ויש שלא, זה לא נורא לא להימשך לסוג מסויים של בחורות- לכולנו יש העדפות וכולן לגיטימיות, גם לי יש כמה משל עצמי... ובטח ובטח שעם הגוף אי אפשר להווכח.... אבל אני חושבת שניסית ולמדת ועכשיו עם כל הקושי הגיע הזמן לשחרר אותה לדרכה וללכת לדרכך על מנת שכל אחד מכם יוכל למצוא מישהו מתאים יותר ולייצר קשר שבו בין הייתר מתקיימת גם משיכה הדדית, תשוקה וכו׳.
בנוסף אני חושבת שכדאי שתשכיל מהשיעור הזה ולא תחזור על אותה הטעות שוב
פעם אחת היא עוד סבירה כי אולי באמת קיווית שהאופי הנהדר שלה יגרום לך להימשך אליה בכלך זאת ואצל חלק מהאנשים יכול להיות שזה גם היה קורה אפילו אם המשיכה הטבעית שלהם היא לא לבחורות שמנות- אבל אצלך זה לא קרה וכנראה גם לא יקרה.

בהצלחה

Another Girl

New member
לסיים את הקשר.

מגיע לה מישהו שיעריץ אותה כמו שהיא, ולך מישהי שתימשך אליה לגמרי.

מתלבט20

New member
"כמו שהיא"

אם היית קוראת, היית מבינה שגם היא לא מעריצה את עצמה "כמו שהיא" ולכן היה חשוב לה לעשות שינוי בעצמה..

חבל שלא קראת

Another Girl

New member
תתפלא, אבל קראתי היטב.

וגם אנשים שרוצים לעשות שינוי בעצמם צריכים שיקבלו אותם כמו שהם, ולא רק איך שהם רוצים להיות.

ו-
לך על תגובות כפויות טובה לאנשים שמנסים לייעץ לך.

מתלבט20

New member
"לייעץ" אני רשמתי לבן, אנשים רשמו שחור

מאוד קל לקחת משהו שמישהו רשם ולעשות מזה בערך 100 גרסאות אחרות - כמובן איך שזה נראה

תרשמי הודעה ותראי איך אני לא מתייחס למה שרשמת ומשנה את מה שרשמת איך שנראה לי ואז ונראה אותך

רוב התגובות כאן לא עזרו (וזה בסדר גמור, לא בציניות) אבל לא רק זה, אלא גם ענו ההפך ממה שרשמתי והדגשתי
תגובות כאלה לא ייעוץ. צר לי. ולכן עשיתי לך

אין לי בעיה עם ייעוץ ודעות, וכן קיבלתי אותה, עובדה שלא תמונה שינתה את דעתי ולא דייט ראשון שני או שלישי, כי אנחנו כמה חודשים יחד, אז מה שרשמת לא תופס בפועל, וזו בידיוק הנקודה, לא קראת.

קריסטה

New member
אל תאשים אחרים בזה שאתה לא יודע עברית

אם הברזת משיעורי לשון זו בעיה שלך.
למשפט "כו שהיא" ישנם שני פירושים.
האחד, שאתה פירשת אותו, הוא "כמו שהיא מעריצה את עצמה"
והשני, אליו התכוונה הכותבת ולמעשה פירושו הוא הנפוץ יותר הוא "כמו שהיא נראית, כמו מי שהיא, ללא שינויים".

כלומר רציתי אישור לדעות שלך

וכשאמרו לך לא בדיוק את מה שרצית לשמוע התעצבנת?

כן, באמת מזל שבאת להתייעץ...

מתלבט20

New member
מזה התעצבנתי, אל תשאל מר רעם טרופי

לא התעצבנתי כמובן

עצם העובדה שהעלתי את השאלה לפורום פתוח ידעתי שיהיו כאלה שינסו למשוך לכל מיני מקומות אחרים (בתגובה ל"וכשאמרו לך לא בדיוק את מה שרצית לשמוע")

וכן, דווקא כן קיבלתי אישור לדעות שלי ואפילו ראיה אחרת ושונה מכמה תגובות באמת טובות כאן, ולא מתגובות שניסו לשנות את הנוסח

בכל מקרה, זה לא הדיון. קיבלתי כבר את ההחלטה, וכן שמח שבאתי להתייעץ כי תסתכל איך פתחתי את השרשור ואיך סיימתי אותו - כאשר אני ממשיך את הקשר

לסיים

עם כל הצער שבדבר אתה לא מצליח להימשך אליה ואין כל כך מה לעשות...

להישאר בקשר בו אתה לא מתלהב מלהיות איתה מבחינה פיזית זה לא משהו שהולך להשתפר - מגיע לה מישהו שכן יתלהב להיות באופן אינטימי איתה ומגיע לך להיות עם מישהי שאתה כן תרצה 100%.

Mאיהה

New member
עדיף לסיים את הקשר וכמה שיותר מהר...

ההרגשה שלך לא תשתנה ועדיף לא למשוך כי אתה סתם משלה אותה וחבל !
אתה תראה שגם תרגיש הרגשת רווחה אחרי זה.

מאחר ואתה בחור שטחי כהגדרתך העצה השטחית שלי אליך היא שתסתכל במראה ותנסה לחפש מה אתה לא אוהב אצלך, ואחרי שהאגו יתפוגג ותמצא, קח את הדבר שהכי מפריע לך ותכתוב אותו בשלוש מילים גדולות על דף A4, תקבע פגישה עם הבחורה רק כדי למסור לה אותו, ואחרי זה תגיד לה שאתה מפסיק את הקשור, ותחזור לאתר ההיכרויות ותחפש מישהי מתאימה יותר.

Mאיהה

New member
מה זה קשור לבחור שטחי ? הבן אדם לא מצליח

להמשך אליה והוא מנסה ולא מצליח אז אי אפשר בכוח!
מה זה קשור לאיך שהוא נראה נגיד שהוא מכוער ואוהב את עצמו ואותה הוא לא אוהב אז ??

אם לא היית קופצת לפני צלצול ההפסקה והיית קוראת טוב מה שכתבתי כשיד אחת אוחזת בפסל הקפה שלי, היית מבינה שהרעיון הכללי הוא שלכולם יש דפקטים (אגב יצא לי להכיר בחורות שמנות יפהפיות וסקסיות בטירוף) בתפישה או בתכונות מסויימות, ולכן אם החלטת שהיא לא מתאימה לך תניח לה לנפשה שהיא תסגור את הפינות שלה עם עצמה (עם דיאטה או בלי דיאטה) ושתמצא מישהו שרוצה אותה באמת ולא מבקש עצות לא ברורות בפורום בתפוז.

Mאיהה

New member
אמממ קפצתי כי במקרה הייתי שם והתגובה שלך

קצת הרגיזה אותי כמו, "מאחר ואתה בחור שטחי כהגדרתך".., וזה בכלל לא מה שהוא כתב, הוא כתב שהוא לא רוצה להיות שטחי ולכן החליט בכל אופן לצאת איתה ..וכו'
מקווה שנהנית מהקפה !

זה שאת לא מסכימה איתו

ואת קופצת ככה בעצבים לא אומר שהדעה שלך יותר נכונה משלו.
רוב הסיכויים שהבחור לפנייך ענה לו יפה מאוד ובדיוק כמו שאותו בחור צריך.
כי תאכל'ס, אם זו ההתלבטות שלו, צריך לנער אותו. למה? כי זה שהוא רוצה "גם וגם" שאינו קיים
וגם אם הוא גבר של כוסיות, הוא כנראה בחר בה כי הוא מאוהב בה.
רק שהוא לא מבין שהוא מפסיד אותה עם הגישה השטחית שלו, שמן הסתם לא הביאה אותו להישג זוגי משמעותי עם "כוסית" כלשהי, לא?!
וזו עובדה.

השאלה איך הוא ממנף את העובדה הזו יחד עם מצב שהוא לוקח את הזהב וזורק אותו לפח, כי אם היא כזו איכותית, מישהו אחר יבוא ויקח,
היא לא תשאר לבד.
ההתלבטות שלו גורמת לו להפסד והוא יודע את זה ולכן הוא פה.

מתלבט20

New member
ואמור לי היכן רשמתי "כוסיות" בהודעתי?

רזה = כוסית?

יצאתי בעבר עם בחורות גם מלאות אין קשר. פה מדובר על משהו אחר.

מסכים לגבי המשפט האחרון שלך. כן אני יודע שהיא בחורה טובה, וכן רוצה להיות איתה, וכן באתי לקבל פה עצות ודברים כדי לנסות ולשפר את הדברים. במקום זה קיבלתי הרבה שטויות שלא עוזרות ואפילו לא מדויקות כמו אגו, כוסיות וכל מיני דברים שאפילו לא רשמתי

למעלה