תהיות...

רואה 6 6

New member
ענין השומן הוא לא הסיבה ממש

אבל לא צריך לסבך דברים אלא פשוט...לא להימשך. זה הכל.לא להימשך.זה מותר,זה בסדר.
אולי יש מכלול של דברים פנימיים ואולי באמת -רק השומן- הוא הבעיה אבל לא צריך לעשות ענין מזה.
אני לגמרי תומכת בויתור ומסרבת לראות אותך כשטחי. בן זוג אמור לענות מבחינתנו על המון צרכים,המון המון ורק לחלקם אנחנו מודעים ואם היא לא עונה על מספיק מהם (ואתה לא מודע לכולם) אז לא נורא.

רואה 6 6

New member
אני לא יודעת,זה לא מרגיש לי ככה.

מישהו שטוען שאפילו לא רוצה לשכב איתה יכול ליהיות מאוהב?אהבה מוזרה...

תקשיבי רגע...

לפני הרבה הרבה הרבה מאד שנים היה בחור שממש לא החשבתי אותו לנאה, רק מה, התאהבתי בו קשות.
היינו בחבר'ה אז היה לו בעצמו גם חופשי לשתף את ההרגשה, ולהגיד לך את האמת?! - זה ממש לא הזיז לי.
האופי שלו בנה לו גם את היופי, גם המורות היו מאוהבות בו. כן, היה לו טאצ'.
כך שלא משנה מה היית אומרת עליו בזמנו- הבחור משך אליו בחורות, אנשים וסיטואציות חיוביות בכמויות מטורפות רק בגלל האופי שלו.
הכריזמה, הייחודיות, שהוא יודע להיות באמת חבר, האמיתיות שבו, החבר'מניות שלו, שהוא רואה את כולם אותו הדבר בלי אגו- עשה את שלו, הוא כבש.

רואה 6 6

New member
אבל זה בדיוק מה שלא קורה עם הכותב.

הוא לא מצליח ליהיות ממש "מאוהב". זה לא קורה לו איתה ואין קשר לכך שלאחרים זה קורה.
אין צורך להסביר לי למה אדם לא מושך יכול לגרום להתאהבות בו. הייתי באותם מקומות וכשאת שם אז גם לא אכפת לך מכלום לאותו רגע ובטח שאת רוצה לגעת ולהשתטח איתו כמה שאפשר. לא דומה לשום דבר ממה שהמתלבט מספר.
הוא לא אהב בה כלום מהתחלה וסופסוף הצליח להעריך את תכונותיה וזה הכל.

קבלי דוגמא שניה חותכת: ציון ברוך.

הבנאדם יוצא רק עם דוגמניות.
אל תשכחי שהוא יצא עם לינור אברג'יל (מיס תבל) 3 וחצי שנים.
הוא מטר ומשהו?!
בראיון האחרון שהוא נתן הוא אמר בעצמו שהוא לא יפה אבל יש בו משהו שעושה להן את זה (לא כסף).

קיים הבדל בין "לא בדיוק הטעם שלי חיצונית אבל

בכל זאת יש משהו שמצית את המשיכה" לבין "הגוף שלי לא מסוגל".

רואה 6 6

New member
גם אייל גולן יוצא רק עם דוגמניות

,(מה שמסתבר כיום שגם עם אסופיות שאביו סירסר אבל לפחות באופן ציבורי עם דוגמניות בלבד),והוא דוחה ממש (לדעתי).
סלבים זו דוגמה הכי חלשה בדיון הזה. מספיק הפירסום שלהם בשביל לייצר סקס אפיל מטורף.

אם את שואלת אותי?!

כל זה סיפור כיסוי עבור האבא שלו. לדעתי, לאייל גולן אין יד ורגל מבחינה מינית איתן.
התצלום שטישטשו בטלויזיה עם הבחורה הזו באילת למשל, הראו אותו כמה ימים לפני כן במדור רכילות ללא טישטוש באתר חדשות מוכר,
היה כתוב שם במפורש שזו האמא שצילמה את התצלום כי הילדה מעריצה את אייל גולן.
אני חושבת שכבן טוב שיודע שאבא שלו עם סיבוב של בורג בראש- הוא שותק ולכן, לא ייצא מהסיפור הזה כלום.
ככל שהעלילה מתפתחת, רואים שזה לא באמת סיפור על מין עם קטינות עם אייל גולן אלא ממקום אחר ועל אדם שהוא לא אייל גולן עצמו,
אבל בגלל שהוא הבן של האדם הזה, הוא לא עושה הרבה רעש ובולע את הצפרדע. תאכל'ס, אייל גולן לא צריך את הקטינות האלה כשהוא
מנהל את יחסי הציבור הבלייניים שלו עם נשים חתיכות בפני כל מי שרק מוכן לצלם וגם חשף לא פעם את היחסים הזוגיים שלו עם גרושתו אילנית לוי ועל זה שהוא לא נאמן, כעד
היום צוחקים עליה במסעדות "להזמין לך סטייק אנטריקוט?".
אבל כולן ללא יוצא מן הכלל ממנפות את הצילומים האלה לשיווק עצמי שלהן והן בעצמן מודות בזה. ככה שהוא לא צריך את הילדות האלה בשביל מסיבות חשק כאלה שיהיו.
יש לך פה נטו מפגן שרירים של התקשורת, שום דבר מעבר לכך על אייל גולן עצמו.

מתלבט20

New member
לא קיבלת שום רושם ככה ש...

אם היא לא הייתה חשובה לי כנראה שלא הייתי מגיע לכאן, לא?

מן הסתם את תעני משהו שונה אבל שיהיה

לא ציפיתי לקבל פה 100% עצות טובות, ובאמת גם לא קיבלתי, אבל לקחתי את מה שהיה נראה לי מהשרשור ממספר אנשים שכן ענו עניינית וכן אמרו את דעתם ולא איזו דעה שהומצאה תוך כדי

הרי אם זה היה נכון מה שחלק רשמו פה, מה איכפת לי להגיד שזה נכון ? מה האינטרנס שלי לומר שזה כך או לא כך - אין
אין פה איזה מאבק או כל דבר אחר ביני לבינכם ולכן במה שנכון גם אין לי בעיה להודות רק שהוצאתם (חלקכם) דברים מהקשרם, אבל שוב, אין פה כעס כי זה חלק מהדברים שלקחתי תוך כדי כתיבת הדברים, שלא כולם יבינו או שישתמע מכך דברים אחרים ממה שניסיתי לומר

Another Girl

New member
עכשיו גם תגיד לי אם קיבלתי רושם... נחמד.

בשורה התחתונה, אם בעיניך "חשובה לי" ו"מאוהב בה" הם היינו הך, כנראה שכל שיח איתך הוא באמת עקר. ובכל מקרה אתה הגעת לכאן כדי לשמוע אך ורק את מה שאתה רוצה לשמוע.
ממליצה להתבגר.

מתלבט20

New member
לא אומר לך - אני אומר את דעתי

כמו שאת מביעה אותה.

או שרגע..את לא רוצה לשמוע את דעתי, כי זה לא מעניין אותך. אה, נכון, זה בעצם מה שעשית כל השרשור הזה בערך

הנקודה פשוטה, את אומרת את דעתך, אני את דעתי, רק שאת מנסה בכל דרך להראות "דברים אחרים" שלא קיימים

ה"ממליצה להתגבר" - משפט שמראה כמה את לא בוגרת

צר לי, אבל את לא מצליחה לשכנע אותי במה שאת כותבת, וכן, יש כאן אנשים שכן הקשבתי להם - ועובדה שבהודעה שלי כן לקחתי דברים לתשומת ליבי וכן הקשר חשוב לי ואני ממשיך בו

למתלבט 20

אני בטוחה ממה שראיתי בחיים שאם בחורה יש לה אופי מספיק טוב אינטלגינציה רגשית כריזמה קסם ויש בינכם כימייה מבחינת האופי
המשיכה המינית תהיה בקרוב גם אם היא שמנה.

איך שוכבים

עם מישהי שלא נימשכים אליה?

ומה קורה אם היא הצליחה להוריד רק 3 קג והתיאשה?
ומה קורה אם היא הורידה ואז העלתה עוד 20?

כל זאת ועוד בפרקים הבאים של ״משיכה בלתי נראת״

מתלבט20

New member
תגובה

אותה שאלה אפשר לשאול על כל דבר

ומה יקרה אם חבר שלך לא ימשך אליך מחר ? או שפחות ?
או שאת אליו ?

לא יודעים

אני יודע שאני רוצה להיות שותף איתה בדברים, ואם זה היה חשוב **לה** לעשות את המהלך הזה **בלי קשר אליי** אז אני אעזור לה במה שאוכל
היא יודעת שזה בשבילה, לבריאות שלה, לעצמה (שימו אותי בצד לרגע) זה מה שהיא הביעה בפניי ואני חושב שאם היא בדעה של לשנות את דרך החיים שלה (והיא לא תמיד הייתה ככה, אלא רק בשנים האחרונות) אז אני אעזור לה בזה ואתמוך בה

זה נשמע

שאתה מאוד מעורב רגשית אבל משהו ברמה המינית לא מסונכרן.
תמיד יש סיכוי שגם קשר שהתחיל עם המון משיכה מינית יאבד את זה במהלך השנים, ההריונות, הילדים והעומס- אבל במקרה שלך זה בעייתי כבר מההתחלה. זה תמיד יהיה שם ואל תשלה את עצמך שהיא לא יודעת שזה מפריע לך כי לא אמרת. אנשים יודעים דברים גם אם לא אומרים להם.

זה מקסים בעיניי שהחיבור הריגשי איתה מדרבן אותך להמשיך לנסות-
אבל צר לי שאני מעט סקפטית.. מניסיוני ומניסיון חברים קרובים, זה פשוט חוזר כמו בומרנג בסוף.

מתלבט20

New member
זה בסדר שאת סקפטית, האמת

שזה בסדר מאוד!

כמובן לא שמח (כי אני כן אופטימי) אבל כן זו תגובה עניינית

אתה מתאר מצב שלא רק שהיא לא קולעת לטעם שלך,

"הגוף שלך לא מצליח להתגבר על המכשול הזה" (ציטוט שלך).

כרגע, הבנתי שאתה מתכוון להמשיך עם הקשר הזה ומה אתה חושב שישתנה?
אתה בונה על זה שהיא תצליח לשנות את המראה שלה?
אתה בונה על זה שפתאום כן תתעורר אצלך משיכה אליה כולל למראה הנוכחי שלה?

לא ברור למה אתה עדיין שם, אלא אם כן, כנראה זה סוג הקשר שמספק אותך- קשר ללא אינטימיות מינית.

למעלה