תהיות...

HH husa

New member
יתכן שהוא חושש לחזק את הקשר אם יתברר

שלא תהיה משיכה בעתיד והקשר יתמוטט.

אפשר לחזק קשר עם חברים גם אם העתיד הרומנטי עם אדם אחר.

אם הוא היה רואה בה קודם כחברה ורק אחר כך אם הקשר יתפתח בכיוון כקשר רומנטי , אז הוא יכול להמשיף בכיוון בלי דאגה.
 
אני ממש לא חושבת שאתה שטחי

כי עובדה שניסית לתת לזה צ'אנס בהתחלה, ואין מה לעשות רק שממש תאהב אותה המשיכה תהיה מעבר.

אני חושבת שזה נהדר שהיא מנסה לרזות כי בתוך בחורה עגולה אני יכולה להעיד שהרצון לרזות ולחיות בריא יותר מגיע אך ורק מעצמנו ולא מאף אחד אחר. את היכול רק לעודד אותה ולשמח אותה. זה כמו אם היית מעשן אז רק אתה היית מחליט להפסיק והיא הייתה מעודדת אותך.

אני חושבת שאם אתה לא נמשך אליה ולא רואה מקום שאתה מרגיש איתה מיני יכול להיות שאתם תהיו ידידים מצויינים אבל לא בני זוג כי אתה בעצמך כתבת שיש משהו תקוע ואי אפשר לנהל קשר שמשהו תקוע.

אני מאחלת לך רק טוב ושתמצא את המקום שאתה נהנה מכל העולמות.
 
שלום

האופי חשוב בהרבה מהיופי, ואם אוהבים חשוב להיות בקשר. ברור שלקשר זוגי צריך לפחות משיכה בסיסית, אבל לא צריך משיכה חזקה. לעומת-זאת, לידידות לא צריך משיכה בכלל. אם יש לך לפחות משיכה חלשה כלשהי אליה, היה חבר שלה. אם לא, אולי כדאי שתהיה ידיד שלה ובעתיד אולי תימשך אליה ותהפוך לחבר שלה. אם תהיו חברים, סביר שגם המשיכה תתחזק עם הזמן.
 

מתלבט20

New member
חושב כמוך לגבי האופי

זו הסיבה אני חושב שלא פסלתי בגלל תמונה או כל דבר אחר

ויש המון גברים שעושים את זה, וגם בחורות כמובן

אני פשוט לא מאמין בזה - אני חושב שבקשר צריך להתעקש ולא רק לסמן X על כל דבר
 
בכלל לא צריך להתחיל ככה

עם זרים בשביל היכרות. צריך להכיר במסגרות אנשים שמעניינים אותנו ושאנחנו מחבבים ואוהבים, ואתם ליצור קשר אמתי.
 

Survivor Man

New member
אתה קצת יהיר.

כשאתה פונה להתייעץ לא יזיק לך להקשיב, כן גם אתה לא מסכים.

זה אכן מעורר הערכה שאתה לא רוצה לוותר למרות החוסר במשיכה. אבל היי, זה מסוג הדברים האלה שפשוט אין לנו שליטה עליהם. אי אפשר לייצר משיכה יש מאין רק כי זה נשמע לך שטחי.

רוצה לנסות בכוח ולהיווכח לבד? בבקשה.
 

מתלבט20

New member
הקשבתי למה שהיה נראה לי כעצה מועילה

ולא לדברים שלקחו והוצאו מהקשרם - מותר לי אני חושב

אין פה האשמה, מה שכתבתי לא הכי הובן וזה בסדר גמור, וזה בסדר שלקחו כל אחד מה שנראה לו ועשה לזה פירוש מחדש

הרבה מהדברים שנאמרו כאן לא אמרתי ולא התכוונתי אליהם (ולא אתחיל לפרט כי זה יהיה ארוך).

בכל מקרה, כן, רוצה לנסות להיווכח ולא להיות מאלה שמסתכלים על תמונה בפייסבוק ופוסלים, אני מאמין (וזה גם מה שיצא מהשרשור הזה) שקשר אמיתי זה לא שחור ולבן, ואם הנושא חשוב בשבילה אז גם חשוב כמובן בשבילי.
הזמן יגיד זה ברור ורשמתי את זה כבר כאן, ואולי אחזור לעדכן עוד כמה חודשים ומקווה שההודעה תיהיה אופטימית
 
הבינו אותך מצוין, אתה פשוט לא מקבל את העצות.

שזה לגיטימי וסבבה - אבל מה שהמנהל מנסה להצביע עליו (ומה שגם אני כתבתי) הוא שאם באת מראש בגישה של "אני רק רוצה לקרוא תשובות שמחזקות את מה שאני מאמין בו", אתה לא באמת צריך את הפורום, כי לא תלמד ממנו משהו חדש.
 

מתלבט20

New member
אבל כן קיבלתי עצות

זה לא מסתדר עם מה שאתה אומר. הרי אני מודה שקיבלתי כאן מספר תגובות טובות (וגם במסרים למען האמת), וכן החלטתי לעשות חשיבה מחודשת ולהסתכל על זה בצורה אחרת

אז איך זה מסתדר?
לא בא לפתוח פה דיון חדש, וגם לא אומר שקיבלתי פה את כל מה שהאנשים רשמו, כי ממש לא קיבלתי. לקחתי (ורשמתי את זה מספר פעמים אפילו) את מה שהיה נראה לי כעצה, או משהו מועיל ולא כל מיני דברים שהוצאו מהקשרם (וככה אני מרגיש, אני קצת יודע טוב יותר "מה המצב")
 
קיבלת "עצה" אחת. אחת! מבין מבול של אחרות

וגם העצה הזאת הגיעה ממישהו שכל מה שהוא כותב כל כך שבלוני והזוי שמהסתכלות מהירה בפורום רואים שקוראים את ההודעות שלו חצי מההודעות שמתחתיו (למרות שבאופן עקבי כמה שההודעה יותר למעלה יש לה יותר צפיות). אנשים באופן אקטיבי מדלגים על ההודעות שלו.

חוץ מאוהב רוחני, שכאמור, לדעתי יושב עם יומני הנסיכה ומצטט משם לכולם משפטי מחץ כגון "האהבה תנצח הכל!" "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו!" וכדומה, היה פה ברד של תגובות שאמרו את ההפך ממנו.

להיתלות בתגובה האחת (וכאמור, הלא שפויה) שתומכת בדעה המוקדמת והרצויה מבחינתך - זה לא "קיבלתי עצות". (ומה שקיבלת במסרים לא רלוונטי לדיון בפורום או לתגובות שלך פה לעצות הפרקטיות - במקום להתייחס אליהן לצעוק "לא מבינים אותי")
 
למעלה