אני מסכימה עם הרלוט בכל מילה!
במיוחד עם עניין החיפוש. אני רוצה בהזדמנות זאת לציין שתמיד אפשר לערוך בנושאים "טחונים" שרשורים לטגלון (ואני השתדלתי ליזום כאלה כשחשבתי שזה יעזור בהמשך) ואז יותר קל להפנות אנשים לטגלון מאשר לשלוח אותם לחפש. מודה, גם אני לא תמיד מצליחה למצוא דברים כשאני עושה חיפוש.. וזה די מבאס.. במיוחד כשאני מחפשת משהו מאוד מסוים ואני יודעת שהוא היה או שאני יודעת שאפילו אני כתבתי אותו
בעניין ה"פורום הרגיש" מהצד שלך את מרגישה שהפורום רגיש. מהצד שלי אני מרגישה שבעניין הרעלים הפורום הפך לממש מעצבן. אני לא פוסלת שאחרות קונות לקים של שיק כמו שאני לא פוסלת אנשים שקונים דיאט ספרייט (שאני אישית לא אוהבת). זה לא מעניין אותי, זה לא ענייני, ומעולם לא הייתי, ולא אהיה אדם שנכנס לאנשים לקרביים. אז אני תוהה, למה זה שאני מעלה את נושא הרעלים (אני ועוד כמה) גורם כאן לתגובות של "יאללה יאללה, תרגעי מה את עושה עניין מכל דבר..." לדעתי האישית, אם כבר אנחנו מתחילים שהבנות האלה אומרות את זה כי חס וחלילה לא היו רוצות להשקיע יותר מ 10 ש"ח בלק (שמעת את הזוועה???? האלו את הלקים של שיק ל 12 ש"ח!!!!) וגם זה מחיר מופקע לכמה מהן. אז בעצם כל העניין מתחיל ונגמר בקמצנות היסטרית ודוחה. אז יאללה, בכל פעם שמישהי תגיד מילה על שיק אני אצרח לה בפרצוף - יא קמצנית אחת, כואב לך להוציא עוד 3 ש"ח ולקנות לק איכותי? מגעיל אותי שאפשר לעשות כזה עניין גדול מכמה שקלים בודדים. אני נהנית להוציא על עצמי כסף. כמובן שאני נהנית לקנות בפחות כשאני יכולה אבל אני בטח שנהנית לקנות לעצמי משהו איכותי שאני גם נהנית ממנו. אם זה מגדיר אותי כסנובית, נו מילא, קראו לי בשמות יותר גרועים בחיי... פורום יהיה פורום ועל גביו אפשר לכתוב כמעט הכל. בעצם הכל. כולל לשון הרע ודיבה אם את לא יושבת בצד הנכון של השולחן.. (מניסיון אישי). אבל נשאלת השאלה אילו אנשים אנחנו ואילו אנשים אנחנו שואפים להיות. לכן, כשאין לי תשובה על שאלה שנשאלת ע"ג הפורום אני יכולה לבחור שלא לענות ואני יכולה לכתוב "סביר שבנות שמבינות בנושא יענו לך בקרוב, תוכלי בנתיים לערוך חיפוש בנושא" אני לא חייבת להגיד "שהנושא טחון ולעוס" בגלל שהנושא עצמו דוחה אותי.
הכל עניין של דרך ארץ (שאגב קדמה לתורה.. או לפחות ככה אומרים..) ואם אפשר בעוד משפט קצת על דרך ארץ, אני זוכרת בעצמי שהערכתי כשפתחו שרשור סווצ'ים של שיק ומעבר לזה, הצעתי שיעשה שירשור של מקבילים ל Essie (שהם גם לקים שאני לא אוהבת ובגלל זה לא היה לי ממש מה לתרום בשרשור עצמו). כמו שאמרתי, אני לא פוסלת דעות של אחרים ולא מזלזלת באופן מכוער בבחירות של אחרים. אני יכולה להגיד מה אני חושבת לחברים שלי אם זה מתאים לי ונראה לי רלוונטי (או אם עצבנתם אותי מספיק ואז אין לדעת איך זה יצא.. כולל ע"ג הפורום.. כשכמובן שאת מתארת לעצמך שאין לי שום בעיה איתך באופן אישי!
) בכל מקרה, אווירה של פורום יכולה לההרס בגלל בן אדם אחד או מיעוט קטן. לא הייתי רוצה שזה יקרה כאן כי באמת מההתחלה של הפורום (בטח ש"בבית הזה") הפורום ממש הוכיח את עצמו כחברי וכייפי. רק שנושא הרעלים עלה ופתאום כל קונות WOW, פרו ביוטי ועוד כמה חברות שאני לא יודעת אם הלקים שלהם לא מכילים בנזין לקחו קשה שהלקים שלהם "לא איכותיים מספיק" ופתאום נכנסו למגננה. אז מה שיש לי להגיד בחזרה זה - יאללה יאללה, זה מה שאת קונה, זה מה שאת אוהבת - סבבה שלך! תעזבי אנשים אחרים עם החלטות אחרות ואל תכנסי לי לורידים.. שיהיה לכולנו המשך ערב נפלא!